فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیه‌ای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیم‌های غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیه‌ای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیم‌های غذایی دارای ۷۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیه‌ای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیم‌های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیه‌ای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیم‌های غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیه‌ای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیم‌های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیه‌ای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیم‌های غذایی :

فصل اول:مقدمه

۱-۱-معرفی

۲-۱-مواد تشکیل دهنده لوبیای سویا

۳-۱-اثرات سویا

Soy Milk-1-4 شیرسویا چیست؟

۵-۱-شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟ (روش سنتی )

فصل دوم: سویا

۱-۲مقایسه و ارزش غذایی

۲-۲- پروتئین سویا

۳- ۲- ایزوفونهای سویا

۴- ۲- آنزیمهای سویا

۵ -۲- محصولات سوی

فصل سوم:شیر سویا

۱-۳- تولید

۲-۳- مقایسه ای از ترکیبات شیر سویا با شیر گاو

۳-۳- تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا

۴-۳- ویژگی های حسی شیر سویا :

۵-۳- کیفیت بهداشتی شیر

فصل چهارم:
توسعه و فرایند بهینه سازی پروتئین
ایزوفلاون غنی شده شیر سویا

۱-۴- مقدمه

۲-۴- مواد و روشها

۱-۲-۴- طرح آزمایشی

۲-۲-۴- عناصر شیر سویا

۳-۲-۴- تولید شیر سویا

۴-۲-۴- آنالیز فیزیکوشیمیایی

.

.

۴-۴- نتیجه

فصل اول:مقدمه

۱-۱-معرفی
در جهان امروز کمتر گیاهی است که با کلمات تحسین آمیزی مانند طلای زرد ، گیاه معجزه آفرین وجواهر زرد ، گنجینه بزرگ ، محصولی در نهایت کمال و… تعریف شده باشد . اگر به ارزش ترکیبات سویا که بهره گیری از آن قدمت بسیار دارد توجه گردد این نکته روشن خواهد شد که گیاهی با توان تولید بالاتر از ۵ تن محصول در شرایط مناسب ، با محتوای ۴۵-۳۵ درصد پروتئین ، ۲۳ -۱۴ درصد روغن ، ۴ – ۳ درصد مواد معدنی و تولیدی بیش از ۱۷۰۰۰۰۰۰۰ تن در سال ۲۰۰۳ در جهان تا چه حد قادر است نیازهای غذایی بیش از ۶ میلیارد انسان را از بهترین و کامل ترین منابع تامین کند. .

وقتی یک گیاه روغنی ( پروتئینی ) حدود ۴۰ % پروتئین حاوی اسید آمینه اصلی مورد نیاز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ایران ۳۶ درصد و در انواع خاص تا ۵۳ درصد ) در حقیقت در هر هکتار با دسترسی به ۳۵۰۰ کیلوگرم در واحد سطح که عملکردی متعارف است معادل ۱۸۵۰-۱۲۶۰ کیلو پروتئین خالص در هکتار تولید می شود . با توجه به اینکه پروتئین گوشت خالص گاو یا گوسفند ۱۸-۱۵ درصد است میتوان تجسم کرد که با کشت یک هکتار سویا معادل پروتئین ۲۸۰-۲۲۰ راس گوسفند، پروتئین استخراج می گردد .

امروز بیش از ۱۷۰ فرآورده اصلی و قابل مصرف به روشهای متداول صنعتی از دانه سویا استخراج می شود که شامل موارد زیر است :
روغن خام ، کنجاله ، ایزوله های مختلف پروتئینی ، روغن های نباتی ، مارگارین ، مواد داروئی ، سس سالاد ، ملورین ها ، مایونز ، انواع شیرینی ها ، پاستاها ، غذاهای فوری ، غذاهای منجمد ، شیر
در انواع مختلف ، پنیرهای مختلف ، تافو ، میسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت ترکیبات بتونه و درزگیر، روغن های صنعتی ، ایزوله کننده های الکتریکی ، روکش سیم ، حشره کش ها ، مرکب چاپ ، صابون و شامپو ، شوینده ها و مواد امولسیون کننده ، مخمرها، مواد تثبیت کننده ، مواد جداکننده ، رنگ ، مواد ضد کپک ، لوازم آرایشی ، منسوجات ، فیبرهای مقاوم و دهها فرآورده دیگر .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.