فایل کامل پژوهش جامع درباره آلودگی آب؛ تحلیل عوامل انسانی و طبیعی، اثرات بر سلامت و روش‌های کنترل


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش جامع درباره آلودگی آب؛ تحلیل عوامل انسانی و طبیعی، اثرات بر سلامت و روش‌های کنترل دارای ۶۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره آلودگی آب؛ تحلیل عوامل انسانی و طبیعی، اثرات بر سلامت و روش‌های کنترل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره آلودگی آب؛ تحلیل عوامل انسانی و طبیعی، اثرات بر سلامت و روش‌های کنترل۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره آلودگی آب؛ تحلیل عوامل انسانی و طبیعی، اثرات بر سلامت و روش‌های کنترل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره آلودگی آب؛ تحلیل عوامل انسانی و طبیعی، اثرات بر سلامت و روش‌های کنترل :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۶۰ صفحه

آلودگی آب آب آلوده و آب پاکیزه H2O
آب باران حاوی گازهای O2, CO2, N2 است.+ گرد و غبار و ذرات معلق در اتمسفر
آبهای طبیعی حاوی ترکیبات Na, Mg, Ca, Fe است.
آب سخت حاوی مقدایر قابل توجهی از ترکیبات فلزات فوق است.
میزان و نوع ناخالصی ها طعم آب را مشخص می کنند.
آب خالص حالتی از آب است که هیچ ماده ای با غلظتی که مانع استفاده از آب برای منظور خاصی شود، در آب وجود نداشته باشد.
استفاده های طبیعی از آب:
کشاورزی، دامپروری و شیلات، صنعت، آشامیدن و بهداشت، زیبایی و تفرج، محیط زیست نشانه های عمومی آلودگی آب برآورد شده که تقریبا یک سوم جریان آب جهان به طور مشخص آلوده است.
طعم بد
وجود توده های علفهای هرزآبی در حجم زیادی از آب
بوی ناخوشایند آب کنار دریاها، رودخانه ها و دریاچه ها
کاهش ماهی های تجاری فساد گوشت آنها
وجود روغن در سطح آب
وجود انواع پسماندهای انسانی در کناره رودخانه ها و سواحل طبقه بندی آلاینده های آب مواد زائد اکسیژن خواه
عوامل بیماری زا
مواد غذایی گیاهی
ترکیبات آلی سنتز شده
نفت
مواد شیمیایی معدنی و کانی ها
رسوبات
مواد پرتو زا
گرما
نکته: موادی مانند برخی زباله ها به طور همزمان حاوی مواد زائد اکسیژن خواه، عوامل بیماری زا، مواد گیاهی و … هستند مواد زائد اکسیژن خواه بقاء موجودات آبزی به توانایی آب در نگهداشت کمترین غلظت معین از اکسیژن بستگی دارد.
برای ماهی میزان اکسیژن محلول Dissolved Oxygen حداقل ۵mglit-1 معادل ۵ppm است.
مقدار DO در محلول اشباع با درجه حرارت آب و ارتفاع محل تغییر می کند
در سطح دریا در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد این مقدار ۹.۱ ppm است. در همین درجه حرارت در ارتفاع ۹۰۰ متری به ۸.۲ ppm و در ارتفاع ۱۸۰۰ متری به ۷.۴ ppm کاهش می یابد
آب زمانی آلوده تلقی می شود که غلظت DO به زیر سطح مورد نیاز برای بقاء زیست طبیعی در آن برسد.
مواد زائد اکسیژن خواه علت اول کم شدن غلظت DO وجود موادی است که به باکتری ها در حضور اکسیژن به راحتی آنها را تجزیه می کنند.
حضور این مواد در آب، به سرعت اکسیژن آب را کاهش می دهند.
این مواد عمدتا مواد آلی هستند.
بیشترین ترکیبات مربوط به کربن و فعالیت اکسایش کربن CO2 C+O2 در این واکنش ۳۲ گرم اکسیژن برای اکسایش ۱۲ گرم کربن لازم است یعنی ۹ppm اکسیژن برای اکسایش ۳ppm کربن(سه برابر)

فاضلابهای خانگی و حیوانی
پسابها و پسماندهای صنعتی به خصوص صنایع غذایی، چرم و کاغذ سازی و کشتارگاهها

(BOD (Biochemical Oxygen Demand این معیار مهمترین ابزار سنجش مواد آلی قابل تجزیه زیست شناختی است که در مورد فاضلاب کاربرد متداول دارد. در این روش مقدار اکسیژن مورد نیاز برای اکسیداسیون مواد آلی فاضلاب توسط باکتری‌ها به دست می‌آید. با استفاده از اندازه گیری مقدار اکسیژن مورد نیاز، غلظت مواد آلی موجود در فاضلاب که قابل اکسیداسیون باکتریایی است به دست می‌آید (تجزیه پذیری زیست شناختی) ۰ مقدار BOD معمولا براساس پنج روز در حرارت ۲۰ درجه سانتی گراد بیان می‌گردد. این مقدار همان اکسیژن مصرف شده در طول اکسیداسیون فاضلاب، در زمان پنج روز و حرارت ۲۰ درجه است. (BOD (Biochemical Oxygen Demand BOD یک فاضلاب ، پس آب و یا آب عبارت است از میزان اکسیژن مور نیاز میکرو ارگانیسمها در اکسیداسیون بیوشیمیایی مواد آلی موجود در آن. در حقیقت BOD تعیین کننده مقدار اکسیژن مورد لزوم برای ثبوت بیولوژیکی مواد آلی نمونه مورد نظر خواهد بود. اگر BOD آبی در حدود ۱ میلیگرم در لیتر باشد، آب خوب و اگر به حدود ۳ برسد مشکوک و بیشتر از ۵ ، آلوده است.
تعریف BOD BOD نرخ مصرف اکسیژن در داخل آب توسط ارگانیزمها است . اگر BOD کم باشد آب پاک و فاقد ارگانیسم است یا آنکه ارگانیزمهای داخل آب مرده و نیازی به مصرف اکسیژن ندارند . BOD مقدار اکسیژن لازم برای ثبات بیولوژیکی در آب است . اندازه تاًسیسات تصفیه بیولوژیکی خصوصاً میزان هوادهی فاضلاب در حوضچه های هوا دهی را می توان با اندازه BOD محاسبه نمود . از آنجایی که همه آبراههای طبیعی شامل باکتری و مواد مغذی هستند، تقریباً هر نوع ترکیب زائدی که وارد این آبراهها میشود، واکنش های بیوشیمیایی بروز میدهد. این نوع واکنش های بیوشیمیایی در آزمایشگاه موجب ایجاد نیاز بیوشیمیایی به اکسیژن میشوند که BOD نامیده می شود.
در نتیجه BOD یک فاضلاب ، پس آب و یا آب عبارت است از میزان اکسیژن مور نیاز میکرو ارگانیسمها در اکسیداسیون بیوشیمیایی مواد آلی موجود در آن. در حقیقت BOD تعیین کننده مقدار اکسیژن مورد لزوم برای ثبوت بیولوژیکی مواد آلی نمونه مورد نظر خواهد بود.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.