فایل کامل پژوهش جامع درباره اقسام غذا؛ بررسی طبقه‌بندی خوراک‌ها، ارزش تغذیه‌ای و نقش فرهنگی در جوامع


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش جامع درباره اقسام غذا؛ بررسی طبقه‌بندی خوراک‌ها، ارزش تغذیه‌ای و نقش فرهنگی در جوامع دارای ۱۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره اقسام غذا؛ بررسی طبقه‌بندی خوراک‌ها، ارزش تغذیه‌ای و نقش فرهنگی در جوامع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره اقسام غذا؛ بررسی طبقه‌بندی خوراک‌ها، ارزش تغذیه‌ای و نقش فرهنگی در جوامع۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره اقسام غذا؛ بررسی طبقه‌بندی خوراک‌ها، ارزش تغذیه‌ای و نقش فرهنگی در جوامع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره اقسام غذا؛ بررسی طبقه‌بندی خوراک‌ها، ارزش تغذیه‌ای و نقش فرهنگی در جوامع :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۱۸ صفحه

اقسام غذا

۱- لطیف و کثیف
۲- کثیر الغذا و قلیل الغذا
۳- صالح الکیموس و فاسد الکیموس

قانون: لطیف هوالذی یتولد منه د م رقیق
کثیف هو الذی یتولد منه د م ثخین

مفرح القلوب: غذای لطیف آنست که پیدا شود از وی خون تنک و خاصیت وی آنست که منفعل میشود از قوه مغیره به سهولت و مستحیل گردد به جوهر عضو به سهولت
غذای کثیف آنست که از آن خون غلیظ تولید میشود و خاصیت وی آنست که منفعل نمیشود از قوت مغیره به سهولت
لطیف و کثیف بطور خلاصه میتوان گفت:
غذای لطیف غذایی است که به سهولت هضم می شود و پس از هضم از آن خون رقیق تولید میشود
غذای کثیف غذایی است که به سختی هضم میشود و پس از هضم از آن خون غلیظ تولید میشود
کثیر الغذا وقلیل الغذا

هدایه المتعلمین: (کثیر الغذا) از آن غذا بسیار آید و (قلیل الغذا) از آن غذا اندکی می آید

کامل الصناعه:
قلیل الغذا ( اللطیف!) هو الذی المقدار الکثیر منه یغذی البدن غذاءً یسیراً. کثیر الغذا (الغلیظ!) هو الذی المقدار القلیل منه یغذی البدن غذاءً کثیراً.

قانون :
کثیر التغذیه: اکثر جوهره یستحیل الی الغذا
قلیل التغذیه: الشیء المستحیل منها الی الدم قلیل مفرح القلوب: کثیر الغذا آنست که اکثر آن تبدیل شود به خون یعنی خون از آن بیشتر متولد شود قلیل الغذا آنست که خون از وی کمتر تولد کند

مخزن الادویه: کثیر الغذا آنست که از آن خون بسیاری تولد یابد.قلیل الغذا بعکس آن صالح الکیموس و فاسد الکیموس کامل الصناعه: اشاره به غذاء محمود و غذاء مذموم شده (بدون ذکر تعریف) قانون: اشاره به محمود الکیموس و ردیءالکیموس شده (بدون ذکر تعریف) مفرح القلوب: حسن الکیموس غذایی است که متولد میشود از وی خون نیک طبیعی

مخزن الادویه: صالح الکیموس آنست که متولد میشود از آن خون طبیعی صافی که مخلوط نباشد به آن اخلاط دیگر مگر اندکی بقد ر احتیاج
فاسد الکیموس: به خلاف آنست

حفظ الصحه ناصری: صالح الکیموس آنست که متولد شود از آن خون طبیعی صاف که مخلوط نباشد به آن اخلاط دیگر مگر اندکی بقدر احتیاج
فاسد الکیموس به خلاف آنست
بطور خلاصه:
صالح الکیموس غذایی است که پس از هضم کبدی از آن اخلاط صالح و معتدل از نظر کمی و کیفی تولید می شود انواع غذاهای صالح الکیموس:
نان پاکیزه
زرده تخم مرغ (عسلی یا سفت شده)
گوشت گوسفند و کبک
گوشت گوساله
انگور انار و سیب شیرین
کاهو
شلغم
پاچه
پنیر(نه خیلی تازه نه کهنه)
انواع غذاهای فاسد الکیموس:
گوشت کبوتر بچه
گوشت گاو – بط – اسب – میش بیش از یکساله
گوشت صیدها مانند آهو
گوشت قدید
ماهی خشک
شش(جگر سفید)
انجیر خشک؟!
خردل و اکثر سبزی های تند(حریف)
بادنجان
غذاهای لطیف
۱- زرده تخم مرغ عسلی
۲- ماءاللحم گوسفند یکساله
۳- گوشت کبوتر بچه
۴- شش
۵- کاهو
۶- انار
۷- سیب شیرین
۸- اکثر بقول حریفه
۹- خردل
۱۰- انگور
غذاهای معتدل ۱- گوشت میش و بز ۲- نان جید ۳- قنبیط (کلم) ۴- شلغم ۵- چهارمغز ۶- زردک(جزر) ۷- ماهی خشک شده غذاهای کثیف ۱- گوشت گاو و گوساله ۲- گوشت میش(کباب شده یا بریان) ۳- گوشت صیدها مثل آهو ۴- گوشت قدید ۵- گوشت بط ۶- گوشت اسب ۷- پاچه ۸- زرده تخم مرغ آب پز ۹- بادنجان ۱۰- پنیر(نه تازه نه کهنه)
کثیر الغذا ۱- زرده تخم مرغ عسلی ۲- زرده تخم مرغ سفت شده ۳- ماءاللحم گوسفند یکساله ۴- گوشت کبک ۵- شش ۶- گوشت کبوتر بچه ۷- گوشت میش ۸- نان جید ۹- قنبیط متوسط الغذا
۱- انگور
۲- انجیر خشک
۳- گوشت میش
۴- ماهی خشک شده
۵- گوشت بز
۶- پاچه حیوانات
۷- گوشت گوساله
۸- گوشت صیدها مثل آهو
قلیل الغذا ۱- کاهو ۲- انار ۳- سیب شیرین ۴- خردل ۵- اکثر بقول حریفه ۶- شلغم ۷- چهار مغز ۸- جزر ۹- پنیر(نه تازه نه کهنه)


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.