فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ دکمه‌ای و تحلیل فناوری‌های تولید، مدیریت مزرعه و بازار مصرف


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ دکمه‌ای و تحلیل فناوری‌های تولید، مدیریت مزرعه و بازار مصرف دارای ۵۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ دکمه‌ای و تحلیل فناوری‌های تولید، مدیریت مزرعه و بازار مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ دکمه‌ای و تحلیل فناوری‌های تولید، مدیریت مزرعه و بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ دکمه‌ای و تحلیل فناوری‌های تولید، مدیریت مزرعه و بازار مصرف :

کشت قارچ دکمه ای : (َAgaricus Bisporus )

مواد اولیه جهت تهیه کمپوست قارچ دکمه ای :
۶۰۰۰ کیلوگرم کلش گندم خشک
۱۰۰ کیلوگرم اوره
۱۰۰ کیلوگرم ملاس
۴۰۰ کیلوگرم گچ
۳۵۰۰ کیلو گرم کود مرغی خشک
روشهای تهیه کمپوست قارچ دکمه ای:
دو روش عمده برای تولید کمپوست وجود دارد:
روش کوتاه مدت و روش دراز مدت
روش دراز مدت یک روش قدیمی و اولیه بوده و برای تولید کمپوست به منظور کشت قارچ در سطح تجاری مناسب نیست.روش کوتاه مدت تهیه کمپوست به مراتب سریعتر و پیشرفته تر از روشهای پیشین است . به علت گرانی تکنولوژی این روش، در بیشتر کشورهای آسیایی هنوز از روشهای طولانی برای تهیه کمپوست استفاده می شود.
برای بعمل آوردن کمپوست مراحل زیر توصیه می شود:
روز اول : خیس کردن ، مخلوط کردن و انباشتن کمپوست
روز چهارم : اولین زیر و رو کردن یا برگرداندن و قالب زنی مجدد کمپوست
روز هشتم : دومین قالب زنی
روز دوازدهم : سومین قالب زنی و برگرداندن توده کمپوست
روز شانزدهم : چهارمین قالب زنی کمپوست
روز بیستم : آخرین مرحله زیر و رو کردن کمپوست و پر کردن قفسه های سالنهای پرورش.
تذکر:
کاشت ، داشت و برداشت قارچ دکمه ای دارای پیچیدگی خاص خود بوده که از مطالب این سایت خارج می باشد اطلاعات بالا جهت آشنایی علاقه مندان مطرح شده است. ولی به هر حال سعی می گردد مطالب لازم در بخش قرار داده شودولی یه منبعی را خدمت دوستان معرفی می کنم تا در صورت لزوم به ان مراجعه نمایند.

سابقا محیط کشت قارچ دکمه ای فقط کود اسب بود اما از آنجایی که تهیه این کود در مقیاس وسیع امکان پذیرنبود از مواد دیگری مانند کاه گندم – کود مرغ و سنگ گچ طی فرایندی به نام کمپوست سازی ( بستر سازی یا کود سازی) محیط کشت مصنوعی با خواص کود اسب تهیه شد که به مراحل مختلف آن می پردازیم.
۱ـ فاز اول کمپوست سازی
این مرحله از بستر سازی شامل خیس کردن و انباشت مواد اولیه به مدت تا روز بوده که در سیستم ماشینی معمولاً تا روز است. چهار مرحله قالب زنی که به مدت تا روز و معمولا روز انجام میشود. قالب زنی در سیستم ماشینی مرحله وهر روز یک بار انجام می شود. بنا بر این در سیستم ماشینی طول پروسه فاز اول حداقل تا روز کاهش می یابد .
۲- فاز دوم کمپوست سازی
این فاز شامل مرحله ـ عملیات تخمیر به مدت تا روز،ـ پاستوریزاسیون بمدت تا ساعت وـ آمونیاک زدایی تا روز بوده و تقریبا در هر دو سیستم شبیه هم انجام میشود ( گاهی در سیستم دستی مرحله آمونیاک زدایی تا روز بیشتر به طول می انجامد).

۳- بذر زنی
این مرحله رابطه مستقیم با سیستم تولید و تعداد کارگران و مهارت آنها داشته در سیستم استیلاژ( بستری ) حداکثر یک روز و در سیستم کیسه ای و سایر سیستم ها بسته به مقدار کیسه ها و فاصله آنها با سالن های تولید و ارتفاع قفسه ها مختلف است .معمولا این مرحله بایستی حداکثر در مدت روز پایان یابد چرا که طولانی شدن این مرحله زمینه آلودگی کمپوست آماده شده را فراهم آورده همچنین برداشت در یک زمان انجام نمی گیرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.