فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی کدو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در کشاورزی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی کدو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در کشاورزی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی کدو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی کدو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی کدو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در کشاورزی :

کلیات گیاه شناسی

 

کدو گیاهی است یکساله و خزنده که برگهای آن بشکل قلب و پهن و پوشیده از کرک ریز می باشد . گلهای زرد رنگ است و گل نر و گل ماده آن روی یک پایه قرار درد . ریشه آن بایرک و بلند ، کمی شیرین و خوردن جوشانده آن مستی آور است . کدو انواع مختلف درد مانند کدوی حلوایی ، کدوی تنبل یا کدوی زرد  ،کدوی خورشی یا کدوی سبز .

 

نوعی از کدوی حلوایی در کانادا و آمریکا و بعضی نقاط دنیا می روید که بسیار بزرگ می شود و گاهی وزن آن مرباتا ۶۰ کیلوگرم نیز می رسد . در آمریکا و کانادا این کدوها را برای شب هالوین بکار میئبرند و با آن ر و کیک درست می کنند .

 

ترکیبات شیمیایی:

در یکصد گرم کدو مواد زیرا را می توان یافت :

 

                                       کدو حلوائی                                  کدو سبز

 

کالری                              ۱۸                                                   ۱۸

 

آب                                  ۹۱ گرم                                             ۹۴ گرم

 

پروتئین                            ۱ گرم                                               ۱/۱ گرم

 

چربی                             ۰/۱ گرم                                             ۰/۱ گرم

 

نشاسته                         ۵/۴ گرم                                            ۳/۶ گرم

 

کلسیم                       ۲۱ میلی گرم                                       ۲۸ میلی گرم

 

فسفر                         ۴۵ میلی گرم                                      ۰ ۳ میلی گرم

 

آهن                           ۰/۸ میلی گرم                                     ۰/۵ میلی گرم

 

پتاسیم                      ۲۴ میلی گرم                                       ۲/۲ میلی گرم

 

ویتامین آ                      ۱۶۰۰ واحد                                         ۴۰۰ واحد

 

ویتامین ب ۱               ۰/۵ میلی گرم                                    ۰/۰۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲               ۰/۱۱ میلی گرم                                 ۰/۰۹ میلی گرم

 

ویتامین ب۳                ۰/۶ میلی گرم                                  ۱ میلی گرم

 

ویتامین ث                ۹ میلی گرم                                      ۲۰ میلی گرم

 

در صد گرم تخم کدو مواد زیر موجود است :

 

آب                        ۹۴ گرم

 

پروتئین                  ۱/۱ گرم

 

چربی                   ۰/۱ گرم

 

نشاسته              ۳/۶ گرم

 

کلسیم               ۲۸ میلی گرم

 

فسفر                ۳۰ میلی گرم

 

آهن                  ۰/۴ میلی گرم

 

پتاسیم              ۲/۲ میلی گرم

 

ویتامین آ            ۴۰۰ واحد

 

ویتامین ب ۱       ۰/۰۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲       ۰/۰۹ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳      ۱ میلی گرم

 

ویتامین ث          ۲۲ میلی گرم

 

خواص داروئی:

خواص کدو و تخم کدو :

 

کدو از لحاظ طب قدیم ایران سرد  و تر یعنی خنک کننده و مرطوب کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند . کدو هم مانند بادمجان  چون دارای کالری است بنابراین مهمترین غذا برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند .

 

۱)تخم کدوی خام اثر دفع کرم روده درد و چون سمی نیست اطفال نیز می توانند از آن استفاده کنند . برای این منظور باید مقدر ۵۰ گرم تخم کدو را پودر کرده و با عسل مخلوط نموده و مصرف کنید و باید بعد از چهار ساعت یک مسهل مانند روغن کرچک بخورید که کرمها را دفع کند .

 

۲)کدو اثر ملین ، مدر و رفع یبوست و رفع سوء هاضمه را درد

 

۳)به اشخاصی که تب دارند کدو می دهند تب را پائین می آورد

 

۴)کدو برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی غذای خوبی است

 

۵)کدو خونساز است و برای استفاده از این خاصیت کدو باید آنرا همراه با آب غوره و یا سرکه در روغن زیتون پخت و مصرف نمود

 

۶)برای رفع دندان درد آب کدو قرقره کنید

 

۷)برای درمان گوش درد چند قطره آب کدو در گوش بچکانید

 

۸)برای برطرف کردن التهاب معده ، کبد و کلیه کدوی پخته را روی این اعضاء بگذارید

 

۹)پوست کدو را خشک کنید خوردن آن درمان بواسیر و خونریزی معده  و روده است

 

۱۰)تخم کدو درمان کنننده سرفه و برطرف کننده اخلاط خون است

 

۱۱)برای زخم روده ها و مثانه و سوزش مجرای ادرار تخم کدو مصرف کنید

 

۱۲)روغن تخم کدو برای رفع تب و دل پیچه مفید است

 

۱۳)کدو و تخم کدو هر دو برای پیشگیری سرطان مفید می باشند

 

۱۴)تخم کدو علاج کننده سرطان پروستات و برطرف کننده ورم پروستات می باشد در مادران بالاتر از سن چهل معمولا غده پروستات شروع به بزرگ شدن می کند و بنابراین این اشخاص باید چند روز در هفته کدو حلوایی یا تخم کدو بخورند .

 

۱۵)کدو و تخم کدو در پیشگیری سرطان ریه بسیار موثر است و اشخاص سیگاری و حتی آنهائیکه با این  اشخاص زندگی می کنند و باصطلاح سیگاری دست دوم هستند برای اینکه مریض نشوند باید از کدو استفاده کنند .

 

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

 

مضرات :

همانطور که گفته شد کدو سرد است و در خوردن کدو در مناطق حاره و گرم سیر بسیار مفید است و بدن را سالم نگاه می درد .

 

کدو برای کسانیکه طبع سرد دارند و یا در مناطق سردسیر زندگی می کنند خوب نیست زیرا ایجاد نفخ وسنگینی و درد معده می کنند .و بنابراین اشخاص اگر بخواهند کدو بخورند حتما باید آنرا با ادویه های گرم مانند خردل و سیر و فلفل و نعناع بخورند .

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.