فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی :
فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی
موقعیت و توپو گرافی
واحد کشت وصنعت نیشکر شعیبیه (دانیال ) ، بخشی از دشت شعیبیه واقع در دهستان شعیبیه از توابع شهرستان شوشتر می باشد که از شمال به ارتفاعات شمالی منطقه شعیبیه ، از غرب وجنوب به محاذات رودخانه دز واز شرق به محاذات رودخانه شطیط محدود بوده و در موقعیت جغرافیایی ۳۱ درجه و۳۷ دقیقه تا ۴۸ درجه و ۵۰ دقیقه طول شرقی و در فاصله ۳۰ کیلومتری جنوب غربی شوشتر قرار کرفته است .
حد شمالی این اراضی در فاصله اندکی از اراضی کشت و صنعت نیشکر کارون قرار دارد
سیمای جغرافیائی و موقعیت طبیعی منطقه واجد ویژگیهائی نیست که بر پدیده های اقلیمی ، تاثیر تعیین کننده داشته باشد ، چه اختلاف ارتفاع نقاط مختلف آن اندک و در نتیجه شیب عمومی اراضی منطقه بسیار ناچیز است . حداقل و حد اکثر ارتفاع این اراضی به ترتیب ۲۲ متر و ۴۳ متراست . دو رودخانه پیش گفته ، تقریبآ بر خط الراسهای منطقه منطبق بوده و شیب عمومی اراضی از شمال به جنوب در اراضی شمالی ، ۵ هزار و در بقیه آن ۵ در ده هزار از غرب به شرق ۳ در ده هزار میباشد موقعیت محدوده طرح نیشکر دانیال (شعیبیه ) در نقشه شماره (۱-۱ ) و وضعیت آن نسبت به دو رودخانه دز و شطیط در نقشه شماره (۱-۲ ) ارائه گردیده است .
۲- اقلیم منطقه
این منطقه دارای تابستانهای گرم ، خشک وطولانی و زمستانهای کوتاه ، معتدل وبدون یخبندان است . بر اساس اطلاعات به دست آمده از یک دوره آماری ۳۰ ساله (۱۳۶۶-۱۳۳۶) متوسط درجه حرارت سالانه حدود ۲۴ درجه سانتیگراد ، گرمترین ماه ، مرداد و خنک ترین آن دیماه است که میانگین درجه حرارت آنها به ترتیب ۳۵ و۱۲ درجه سانتیگراد گزارش شده است . میزان بارندگی سالانه ۲۳۷ میلیمتر می باشد که معمولا” از آبان ماه شروع وتا اردیبهشت ادامه می یابد . بیش از ۶۰% بارندگی طی ماههای آذر تا بهمن نازل می شود و معمولا” از خرداد لغایت مهرماه تقریبا” بارندگی قابل ملاحظه ای اتفاق نمی افتد .
۳-منابع خاک
در منطقه مورد مطالعه حدود ۹۰% خاکها در دشت آبرفتی رودخانه ای ۱۰% بقیه در بقایای فلاتها وتپه ها تشکیل یافته ومعمولا” در مناطقی که در معرض رسوب گذاری بوده خاکهای جوان وغالبا” مطبق و بدون تکامل تشکیل گردیده و در محدوده هایی که کمتر در معرض رسوب گذاری و فرسایش بوده وفرصت کافی برای شستشو وتجمع املـاح وجـود داشته ، خاکـهای نسبتـا” تکامـل یافـته با افـق تجمـع آهک تشکیل شده است .
بافت خاک در اراضی شمالی غالبا” متوسط بوده ودر بخش مرکزی وجنوبی اغلب سنگین می باشد ، بطور کلی می توان چنین اظهار نمود که بافت غالب خاکهای منطقه سنگین و از نوع loam clay silty و clay silty می باشد .
۴-منابع آب
منابع آب محدوده دو رودخانه شطیط ( شاخه اصلی از رودخانه کارون ) و دز می باشند که دبی هر کدام از رودخانه های مذکور ، چندین برابر آب مورد نیاز طرح است . ولی با توجه به تعیین حقابه وسهمیه آب توسط وزارت نیرو ( مصوبه شماره ۱۱/۱۸۱۳۹ مورخ ۲/۹/۶۸- سازمان آب منطقه ای خوزستان) ۷۵ درصد آب مورد نیاز طرح از رود خانه شطیط و۲۵ درصد آن رودخانه دز ، برداشت می گردد که با توجه به محاسبات انجام شده آب مورد نیاز واحد کشت و صنعت نیشکر شعیبیه از دو رود خانه کارون (شطیط) ودز به ترتیب به میزان ۲۵ و ۸ متر مکعب در ثانیه توسط دو ایستگاه اصلی پمپاژ آبیاری تأمین خواهد شد .
۵- هواشناسی
دشت شعیبیه نیز همانند بیشتر نقاط ایران تحت تأثیر سیستم فشار زیاد جنب حاره است که مانع از ورود سیستمهای باران زا به آن می شود . این امر در تابستان زیاد بوده و فقط نواحی شرق ایران تحت تأثیر حاشیه مونسون هند قرار گرفته که باعث بارندگی های تابستانه می شود . اما به طور کلی می توان گفت که در منطقه مورد مطالعه ، بارندگی تابستانه وجود ندارد.
در اوایل با انتقال انرژی قائم تابشی به سمت خط استوا ، سیستم فشار زیاد جنب حاره نیز به سوی جنوب منتقل شده وبه تدریج فضای ایران جهت تأثیر جریانات غربی عرضهای میانی آزاد شده و تواتر سیستمهای باران زا بر روی کشور بیشتر می شود و به طور کل مصادف با زمستان شرایط برای ورود سیستمهای باران زا ی مدیترانه ای و کم فشار سود آنی وکم فشارهای مهاجر از سمت اقیانوس هند، عربستان و خلیج فارس آزاد تسهیل و مهیا شده که عمده بارندگیهای دشت را سبب می شود .
۶- بارندگی
بارندگی سالانه دشت شعیبیه نسبتا” کم وحدود ۲۳۷ میلیمتر می باشد که از غرب به شرق با افزایش اندک چند میلیمتر همراه می باشد . با توجه به اینکه در دشت مزبور تا دهها کیلومتر اطراف آن ارتفاع قابل ملاحظه ای وجود ندارد که صعود هوای مرطوب و ایجاد ریزش باران گردد . در نتیجه نمی توان برای استفاده نمود . در نتیجه سعی گردید با توجه به آمار بارندگی ایستگاههای مجاور دشت و بهره گیری از نقشه همباران ترسیم شده برای دشت شعیبیه ، میزان بارندگی متوسط دشت محاسبه شود . با عنایت به نقشه فوق الذکر ، میزان بارندگی در حاشیه غربی دشت حدود ۲۳۰ میلیمتر ودر حاشیه شرقی آن ۲۴۰ میلیمتر می باشد که بارندگی متوسط سالانه محاسبه شده دشت شعیبیه به میزان ۹ / ۲۳۶ میلیمتر برآورده شده است .
رژیم بارندگی منطقه مدیترانه بوده ، بدین معنی که بیشترین بارندگی سالانه در زمستان و از طریق انقلابات جوی سیکلونهای مدیترانه ای حاصل می شود و فصل خشک بر ماههای گرم تابستان منطبق است . میزان بارندگی در فصل زمستان ۳/۱۲۵ در فصل پائیز ۸/۷۳ و در بهار برابر با ۸/۳۷ میلیمتر می باشد که به ترتیب معادل ۵۳ ، ۳۱ ، و۱۶ درصد بارندگی سالانه می باشد . ماکزیمم بارندگی ماهانه در دی ماه با نرمال حدود ۵۲ میلیمتر ، حدود ۲۲ درصد بارندگی سالانه می باشد . در ماههای خرداد تا مهر میزان بارنگی بسیار ناچیز و بطور متوسط تقریبا” در حد صفر است . بیشترین تعداد روزهای بارانی را نیز دی ماه با ۲۰ درصد نسبت سالانه به خود اختصاص می دهد . بطور کلی جمع روزهای بارانی منطقه به طور متوسط ۳۳ روز محاسبه گردیده
که بین حداقل ۱۱ روز تا حداکثر ۶۰ روز در سال در تغییر است .
«فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی
فهرست مطالب »
عنوان صفحه
فصل اول : آشنایی با کشت و صنعت امام خمینی
۱- موقعیت و توپوگرافی ……………………………………………………………………………………………………. ۱
۲- اقلیم منطقه ……………………………………………………………………………………………………………………. ۲
۳- منابع خاک …………………………………………………………………………………………………………………….. ۲
۴- منابع آب …………………………………………………………………………………………………………………………. ۳
۵- هواشناسی ………………………………………………………………………………………………………………………. ۳
۶- بارندگی ……………………………………………………………………………………………………………………………. ۴
۷- تولید نیشکر ……………………………………………………………………………………………………………………. ۵
فصل دوم : بخش های مختلف کشت و صنعت امام خمینی
الف-بخش اداری
۱-تشکیلات مورد لزوم در اداره کشت و صنعت نیشکر شعیبیه
۱- ۱ – امور اداری ………………………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۲- اداره بازرگانی ……………………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۳ – اداره حسابداری …………………………………………………………………………………………………….. ۱۰
۱-۴ – اداره کشاورزی ………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
۱-۵ – اداره فایلات کشاورزی …………………………………………………………………………………….. ۱۰
۱-۶ – اداره مهندسی ………………………………………………………………………………………………………… ۱۱
۱-۷- اداره تجهیزات مکانیکی ………………………………………………………………………………………….. ۱۱
۱-۸ – اداره کنترل های داخلی ……………………………………………………………………………………… ۱۲
۲- تعداد پرسنل مورد نیاز بخش های مختلف واحد: ……………………………. ۱۲
۳- توزیع نیروهای انسانی مورد نیاز در سالهای مختلف احداث …………… ۱۲
۴- سازمان واحد آموزش …………………………………………………………………….. ۱۳
ب- بخش کارخانه…………………………………………………………….. ۱۴
ج – بخش خوراک دام ……………………………………………………… ۱۵
پ – بخش تخته فشرده یا mdf ………………………………….. 16
هـ – بخش کشاورزی
۱- ویژگی های گیاه نیشکر
۱-۱- خصوصیات بوتانیکی نیشکر …………………………………………………………………………………… ۱۶
۱-۲ – شرایط آب و هوائی ……………………………………………………………………………………………….. ۱۸
۱-۳ – نیاز های نیشکر به آب و مواد غذایی ………………………………………………………………. ۱۹
۲- عملیات زراعی نیشکر ……………………………………………………………………. ۲۰
۲-۱ – تهیه زمین ………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱
۲-۲- کاشت نیشکر ……………………………………………………………………………………………………………. ۲۳
۲-۳ –داشت نیشکر ……………………………………………………………………………………………………………. ۲۴
۳- بررسی روشهای برداشت و حمل نیشکر ……………………………………….. ۲۴
۳-۱ بررسی روشهای برداشت نیشکر …………………………………………………………………………….. ۲۵
۴- ماشین آلات و ادوات مورد نیاز دوران بهره برداری ………………………… ۲۸
مصرف آب در نیشکر ………………………………………………………………………………………………………….. ۲۹
سیستم آبیاری در کشت و صنعت شعیبیه……………………………………………………………………… ۳۱
فصل سوم :
نتایج و پیشنهادات در دوره کاراموزی در کشت و صنعت امام خمینی
اجزای شبکه آبیاری و واحد شعیبیه ………………………………………………………………………………. ۳۴
بررسی مشکلات و شیوه صحیح آبیاری …………………………………………………………………………. ۳۵
الف – مشکلات آبیا ری ……………………………………………………………………………………………………… ۳۶
ب- شیوه های صحیح آبیاری در وسعت زیاد ………………………………………………………………. ۳۷
ج – مزایای آبیاری به وسیله نصب هیدروفلوم……………………………………………………………… ۳۸
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 