فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره فرآیند ریشهدهی در ارقام مختلف انگور؛ بررسی عوامل مؤثر و نتایج زراعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره فرآیند ریشهدهی در ارقام مختلف انگور؛ بررسی عوامل مؤثر و نتایج زراعی دارای ۸۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره فرآیند ریشهدهی در ارقام مختلف انگور؛ بررسی عوامل مؤثر و نتایج زراعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره فرآیند ریشهدهی در ارقام مختلف انگور؛ بررسی عوامل مؤثر و نتایج زراعی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره فرآیند ریشهدهی در ارقام مختلف انگور؛ بررسی عوامل مؤثر و نتایج زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره فرآیند ریشهدهی در ارقام مختلف انگور؛ بررسی عوامل مؤثر و نتایج زراعی :
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره فرآیند ریشهدهی در ارقام مختلف انگور؛ بررسی عوامل مؤثر و نتایج زراعی
فهرست
عنوان صفحه
تاریخچه ارزش اقتصادى و غذایى انگور ۱
گیاه شناسى انگور ۱۰
ساختار اندام هاى مو ۱۴
روشهاى تکثیر مو ۳۱
انواع مختلف قلمه مو ۳۶
طرز تهیه قلمه ۴۰
کاشت قلمه ۴۵
گزینش پیوندک ۵۲
پیوندک انگیلیسى یا نیمانیم ۵۶
آماده سازى پایه ۵۷
شیوه اجراى پیوند ترصیعى ۶۳
تأثیر پیوند بر تولید و کیفیت میوه ۷۶
توافق پایه و انواع مختلف خاک ۷۸
گزارش کار ۸۰
شرح کار ۸۰
جداول ۸۷
نتیجه گیرى ۹۶
منابع ۹۷
تاریخچه و ارزش اقتصادی و غذایی انگور
اصل و دیرینگی انگور
انگور،یکی از مهمترین میوه هایی است از زمانهای بسیار قدیم مورد استفاده بشر قرار گرفته است. بطور کلی ،دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد . عده ای از آگاهان معتقدند که انگور،حتی پیش از پیدایی غلات ،مورد استفاده بشر قرار گرفته است انگور،بطور وحشی و به مقداری فراوان در جنگلها وجود داشته و انسانهای نخستین،از برگ و میوه آن بهره می جستند. عده ای دیگر دیرینگی انگور را در حدود ۶تا۷ هزار سال تخمین می زنند. بر طبق روایات موجود ،حضرت نوح (ع)نخستی کسی بود که به پرورش انگور پرداخت. در نگاره های موزائیکهای مصری که به ۳۵۰۰سال پیش از میلاد تعلق داشته و به دوران سلطه فنیقی ها و آشوری ها بر مصر مربوط می شوند،می توان چگونگی کاشت و پرورش تاک را بطور کامل مشاهده کرد . در دوران سلطنت ها موراپی ۱ پادشاه بابل ( ۱۷۲۸ -۱۶۸۶پیش از میلاد ) تاکستانها ی فراوانی در منطقه ای پهناور بین رودخانه های دجله و فرات وجود داشته است که بطور مصنوعی آبیاری می شده اند . و بر طبق نظریه ی مورخین شخصی به نام سایبولد ۲، بذر انگور های کاشته شده را از منطقه ای نا معلوم ، به جنوب آرارات و شرق دجله ( تقریبا منطقه ی آذربایجان و کردستان ) آورد .
پرورش انگور در آسیای صغیر از حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد شروع شده و توسط مهاجرین از طریق دریای مدیترانه به کشورهای بالکان گسترش یافته است بر طبق نشانه های بدست آمده یونانیان در حدود هزار سال پیش از میلاد پرورش انگور را در کشور خود آغاز کردند .عدهای از آگاهان بر این عقیده اند که یونانیان شیوه ی پرورش و تولید انگور را از فنیقی ها که حدود ۲ هزار سال پیش از میلاد در مصر می زیسته اند فراگرفته اند .در سال ۶۰۰ پیش از میلاد پرورش انگور در فرانسه از شهر بندری مارسی ۱ آغاز شده و کاشت آن به سوی شمال این کشور گسترش یافت . رومیان نیز در حدود ۳۰ تا ۵۰ سال پس از میلاد کشت انگور را در قسمتهای جنوبی آلمان آغاز کردند و مبدا تاریخی کاشت انگور در ایران متاسفانه بطور دقیق معلوم نیست .اما بر طبق نظر متخصصین کاشت انگور حداقل از ۲ هزار سال پیش از میلاد در این کشور متداول بوده است . در مورد انگور حکایات داستانها و روایات بسیار فراوانی وجود دارد که اکثرا در زمینه ی استفاده از انگور برای تهیه ی شراب (دوران پیش از میلاد ) در منطقه ی آسیا صغیر روم و یونان قدیم بوده و بیانگر مصرف آن در بزمهای درباری لشکر کشی ها و جنگل های مختلف می باشند . این رسم در میان شاهان ایران و اطرافیانشان رواج داشته و بخشی از ادبیات منظوم منشور فارسی نیز به شراب و می گساری اختصاص یافته است که خمریات نامیده می شود . اما پس از ظهور اسلام در ایران کاشت و پرورش انگور بطور کلی برای تولید فرآورده های غیر الکلی مورد استفاده قرار گرفت.
ارزش اقتصادی انگور
انگور یکی از مهمترین میوه هایی است که از دیر باز تاکنون به مقدار زیادی و به اشکال مختلف مورد استفاده ی بشر قرار گرفته است.
بر طبق آمار سازمان بین المللی انگور در پاریس سطح زیر کشت انگور در سال ۱۹۱۰، برابر با ۷ میلیون هکتار بود که تا سال ۱۹۸۷ نزدیک به ۱۰ میلیون هکتار رسیده است .
تولید و پرورش انگور در قاره های مختلف ، به دلیل متفاوت بودن شرایط اقلیمی دارای سطوح زیر کشت گوناگونی است که به ترتیب اهمیت عبارتند از:
نام کشور میلیون هکتار درصد کل
اروپا ۴۰۹/۷ ۷۳
آسیا ۴۷۶/۱ ۳/۱۴
آمریکا ۵۱۶/۰ ۱۵
آفریقا ۴۵۸/۰ ۶/۳
از مهمترین کشورهای تولید کننده انگور ، می توان اسپانیا ( ۱۷۴۰۰۰۰هکتار) ، ایتالیا ( ۱۴۰۶۰۰۰هکتار ) ، فرانسه ( ۱۳۲۰۰۰۰هکتار ) و شوروی ( ۱۲۰۳۰۰۰هکتار ) را نام برد که جمعاً بیش از ۵۵% از کل سطوح زیر کشت جهان را دربر می گیرند . در جدول شماره ۱ سطح زیر کشت و مقدار کل تولید انگور برای مصارف تازه خوری ، کشمش و شراب سازی در کشورهای مختلف ، ارئه شده است .
در سال ۱۹۸۷ ، مقدار کل تولید انگور ( به استثنای کشمش ) در دنیا ، حدود ۶۶میلیون و ۹۹۰ هزار تن بوده که حدود ۳۸ میلیون تن از این مقدار ، فقط در قاره اروپا تولید شده است . متاسفانه ، افزون بر ۸۰% از میزان کل تولید انگور در دنیا ، در صنایع شراب سازی مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل ، در بسیاری از کشورهای تولید کننده انگور در قاره اروپا و آمریکا ، ارزش اقتصادی انگور فقط به تولید و تهیه شراب و دیگر فراورده های مشابه ، وابستگی دارد . در کشورهای مسلمان جهان ، انگور برای مصارف تازه خوری ، کشمش ، شیره و یا آب انگور ، تهیه شده و مورد استفاده قرار می گیرد .
میزان کل تولید انگور برای مصارف تازه خوری ، حدود ۷ میلیون تن و میزان کل تولید کشمش دنیا در سال ۱۹۸۷ ، افزون بر ۱ میلیون و ۸۱ هزار تن می باشد.
سطح زیر کشت انگور در سال ۱۳۵۴ نسبت به سال ۱۳۵۳ حدود ۱۶%افزایش نشان می دهد . مهمترین مراکز زیر کشت انگور در ایران استان مرکزی با ۴۱ هزار هکتار (۲۶% از کل کشور )استان فارس با ۳۴۹۸۸ هکتار استان خراسان با ۳۰ هزار هکتار (۱۹% از کل کشور ) و استان آذربایجان غربی با ۲۰ هزار هکتار (۱۲% از کل کشور ) می باشد .میزان تولید انگور نیز در سال ۱۳۵۴ نسبت به سال ۱۳۵۳ حدود ۲۸% افزایش نشان می دهد .مهمترین مراکز تولید انگور نیز به ترتیب اهمیت عبارتند از:
استان مرکزی با ۲۵۴ هزار تن ( ۳۴%از کل کشور )خراسان با ۱۴۰ هزار تن (۱۸% از کل کشور ) و آذربایجان غربی با ۸۴ هزار تن ( ۱۱% از کل کشور ) تعداد کل بوته های مو در ایران در سال ۱۳۵۴ حدود ۱۵۶ میلیون اصله تخمین زده شده و میانگین عملکرد انگور همین سال در سطح کشور برابر با ۴۷۲۵ کیلو در هکتار است.
ارزش غذایی انگور
انگور از نظر ارزش غذایی و خاص بهداشتی دارای سودمندی های بسیار ی است. میزان مواد و عناصر مختلف موجود در میوه ی انگور با توجه به نوع رقم شرایط محل کاشت و درجه رسیدگی حبه ی انگور کاملا متفاوت است .از مهمترین مواد قندی موجود در حبه ی انگور تازه ساکاروز، گلوکز، دکستروز واز اسیدهای آلی ، اسید فرمیک،اسید مالیک ، اسید سیتریک واسید تارتاریک را می توان نام برد . درآب انگور علاوه بر آب ، قند و اسید های مختلف ، ۵/۳ تا ۴ گرم بی تارتارات پتاسیم و همچنین نمک های کانی مانند آهک منیزیم ، آهن ، منگنز و سیلیس وجود دارد . مقدار انرژی موجود در هر ۱۰۰ گرم انگور تازه ، ۶۷ کیلو کالری و در هر ۱۰۰ گرم کشمش برابر با ۲۶۸ کیلو کالری می باشد.
در مورد ارزش طبی انگور روایات و مطالب بسیاری وجود دارد که همگی بیانگر اثرات فوق العاده زیاد انگور از لحاظ بهبودی و درمان بیماریهای مختلف می باشد .
در کتاب طب النسی و الائمه نوشته ی سید محمود ده سرخی از قول رسول اکرم (ص) آمده است که :
بهترین طعام شما نان و بهترین میوه های شما انگور است .
از بین میوه ها انگور و خربزه را دوست دارم .
خرید و فروش من انگور و خربزه است.
انگور را دانه دانه بخورید که گوارا تر است.
در همین کتاب از حضرت صادق (ع) نقل شده است که :
چهار چیز است که از بهشت نازل شده است که یکی از آنان انگور است.
در حدیث دیگری آمده است : چون آب تمام شد و استخوان مردگان نمایان شد. حضرت نوح (ع) چون آنها را بدید سخت نا شکیبایی نمود و غمگین گشت خداوند وحی فرمود :
انگور سیاه بخور تا غمت زائل شود . از حضرت امیرالمومنین علی (علی) نیز نقل شده است که : بخورید سرکه که از انگور درست شده و آن کرم شکم بکشد .و همچنین: بخورید کشمش که صفرا را خاموش بلغم را ساکن و پی را محکم و خستگی را می برد و قلب را نیکو می کند .
بطوری که اشاره شد در مورد انگور و خواص طبی و موارد استفاده ی آن برای درمان بیماریهای مختلف گفته های فراوانی وجود دارد که در اینجا اثرات متفاوت قسمتها ی مختلف بوته ی انگور بطور مختصر شرح داده می شود . از برگ تازه مو در پخت غذا استفاده می شود .
دم کرده ی برگ خشک آن نیز به عنوان چای برای رفع بیماریهای نقرس یرقان اسهال و خون ریزی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
از قطره های تراونده ی شاخه های انگور در اوائل فصل رویشی (اشک انگور ) برای درمان بیماریهای پوستی تب خال و دفع سنگهای کلیه استفاده می شود .
در کتاب سبزیها و میوه های شفا بخش ترجمه و نگارش م- نراقی چنین آمده است که: انگور املاح معدنی بدن را زیاد می کند ادرار می آورد و ملین است و برای کم خونی مسمومیت بدن در مقابل خستگی و یا سو تغذیه درد مفاصل رماتیسم و انسداد مجاری طحال و کبد و از بین بردن سنگ مثانه و کلیه ،مورد استفاده قرار می گیرد .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 