فایل کامل جزوه آموزشی روش‌های سنجش درصد چربی شیر در قالب ۴۳ اسلاید؛ بررسی تکنیک‌ها و دقت آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل جزوه آموزشی روش‌های سنجش درصد چربی شیر در قالب ۴۳ اسلاید؛ بررسی تکنیک‌ها و دقت آزمایشگاهی دارای ۴۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل جزوه آموزشی روش‌های سنجش درصد چربی شیر در قالب ۴۳ اسلاید؛ بررسی تکنیک‌ها و دقت آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل جزوه آموزشی روش‌های سنجش درصد چربی شیر در قالب ۴۳ اسلاید؛ بررسی تکنیک‌ها و دقت آزمایشگاهی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل جزوه آموزشی روش‌های سنجش درصد چربی شیر در قالب ۴۳ اسلاید؛ بررسی تکنیک‌ها و دقت آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل جزوه آموزشی روش‌های سنجش درصد چربی شیر در قالب ۴۳ اسلاید؛ بررسی تکنیک‌ها و دقت آزمایشگاهی :

مقدمه

در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمایشهای روزانه بکار میروند. مهمترین و متداولترین روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

nدر این روشها چربی شیر بوسیله انحلال در یک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقیق تر بوده و معمولاً بعنوان مقایسه و در کارهای تحقیقی مورد استفاده قرار میگیرند. مهمترین و متداولترین روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.