فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری کلسیم در غذای دام؛ تحلیل فرآیندهای آزمایشگاهی و اهمیت در تغذیه حیوانات


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری کلسیم در غذای دام؛ تحلیل فرآیندهای آزمایشگاهی و اهمیت در تغذیه حیوانات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری کلسیم در غذای دام؛ تحلیل فرآیندهای آزمایشگاهی و اهمیت در تغذیه حیوانات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری کلسیم در غذای دام؛ تحلیل فرآیندهای آزمایشگاهی و اهمیت در تغذیه حیوانات۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری کلسیم در غذای دام؛ تحلیل فرآیندهای آزمایشگاهی و اهمیت در تغذیه حیوانات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری کلسیم در غذای دام؛ تحلیل فرآیندهای آزمایشگاهی و اهمیت در تغذیه حیوانات :

فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری کلسیم در غذای دام؛ تحلیل فرآیندهای آزمایشگاهی و اهمیت در تغذیه حیوانات
فهرست مطالب

روش اندازه گیری کلسیم در غذای دام

مقدمه

هدف

دامنه کاربرد

تعریف

نشانه و اختصارها

نمونه برداری

روش آزمون

روش اندازه گیری کلسیم در غذای دام

مقدمه

تعیین مقدار کلسیم در غذای دام برای تهیه جیره متعادل کاملاَ ضروری است و این امر بویژه در گاوهای شیری و ماکیان تخم گذار اهمیت زیادی دارد چون کمبود مقدار کلسیم بخصوص عدم توجه به رابطه جیره غذایی موجب بروز اختلالات مختلفی در حیوان می شود.

۱- هدف

هدف این استاندارد یکنواخت کردن روش اندازه گیری کلسیم در غذاهای دام است.

۲- دامنه کاربرد

این استاندارد روش تعیین مقدار کلسیم را بر حسب (ca) در غذاهای ساده و مخلوط حیوانات به روش تیتریمتری شرح می دهد.

یادآوری: غذائی که از یک فرآورده به تنهائی تشکیل شده باشد (مثل جو) غذای ساده و غذائی که از چند فرآورده تهیه شده باشد غذای مخلوط نامیده می شود.

۳- تعریف

منظور از (ca) مقدار کلسیمی است که بصورت ترکیبات آلی و معدنی در غذا وجود دارد ولی قابلیت هضم و جذب آنرا بیان نمی کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.