فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی در کارخانه کنسروسازی سیرنگ؛ بررسی فرآیند بسته‌بندی، فناوری‌های نگهداری و کنترل ایمنی غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی در کارخانه کنسروسازی سیرنگ؛ بررسی فرآیند بسته‌بندی، فناوری‌های نگهداری و کنترل ایمنی غذایی دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی در کارخانه کنسروسازی سیرنگ؛ بررسی فرآیند بسته‌بندی، فناوری‌های نگهداری و کنترل ایمنی غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی در کارخانه کنسروسازی سیرنگ؛ بررسی فرآیند بسته‌بندی، فناوری‌های نگهداری و کنترل ایمنی غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه کارآموزی در کارخانه کنسروسازی سیرنگ؛ بررسی فرآیند بسته‌بندی، فناوری‌های نگهداری و کنترل ایمنی غذایی :

معرفی کارخانه:

آدرس : مشهد- شهرک صنعتی طوس- کارخانه کنسروسازی سیرنگ .

کارخانه کنسرو سازی سیرنگ درسال ۱۳۷۷ با تولید محصول کنسرو لوبیا آغاز نموده وسپس به تولید نخود سبز پرداخته ودرسال ۱۳۸۰ با توجه به نیاز بازار شروع به تولید انواع کنسر وخورشت نموده که از آن  جمله  می توان به تولید خورشت قورمه سبزی ، خورشت کرفس ، خورشت فسنجون ، وانواع خورشت بادمجان ازجمله بادمجان سرخ شده ، بادمجان خاویاری ، بادمجان تکه ای ، ودر کنارآن به تولید مایه ماکارونی می پردازد .

کارخانه سیرنگ دردوشیفت صبح وعصربه تولید محصول پرداخته وتعداد پرسنل آن حدود ۵۰ نفر می باشد .

مساحت وابعاد هر قسمت ازکارخانه :

مساحت زمین کارخانه ۱۲۰۰ مترمربع بوده که ازاین مساحت ۹۰۰ مترمربع آن را زیربنا سلف کارخانه محسوب می شود .که ازاین میان سالن تولید ۲۴۰ متر مربع ، انباربسته بندی ۸۰ مترمربع ، انبارمواد اولیه ۴۰ مترمربع ، انبارمحصولات           ۱۲۰ مترمربع ، انبار مجزا قسمت بالای کارخانه ۱۱۰ مترمربع ، آزمایشگاه شیمی     ۹ مترمربع ، آزمایشگاه کلیدی ۶ مترمربع ، اتاق ساخت اولیه ۹ مترمربع ، اتاق سرخ کن ۱۲ مترمربع ،۶۰-۷۰ متر مربع قسمت اداری ۶۰ – ۵۰ متر مربع موتورخانه

 ۷۰ –۶۰  متر مربع نگهبانی به همراه سرویس بهداشتی و نمازخانه، رخکن خواهران و برادران به خود اختصاص داده است.

بازار فروش محصول کارخانه:     

با توجه به نوع محصولات تولیدی کارخانه که بیشترین آنها محصولات غذاهای سنت ایران می باشند در داخل کشور بازار فروش خوبی نداشته و بیشتر آن به کشورهای از جمله استرالیا، کانادا و کل اروپا صادر می شود.

یکی از دلایل خوب فروش این محصول این است که در خواست کننده می تواند محصول سیرنگ را با هر نامی که می خواهد درخواست کند از جمله محصولاتی که تا به حالا به نامهای مامانم اینا، خانم خانمها، تخت جمشد که غیر که همراه با نام کارخانه و شماره پروانه ساخت و … به صادر شده است.

تنها محصول کارخانه که بیش از ۹۰ درصد در بازار داخل کشور به فروش می رسد محصول لوبیا چیتی می باشد کارخانه سیرنگ در تولید محصولات خود از گوشت استفاده نمی کند.

مواد اولیه کارخانه:

مواد اولیه کارخانه عبارتند از : لوبیا قرمز و لوبیا چیتی، گردو ، روغن، رب گوجه فرنگی ، رب انار ، ادویه جات، لیمو خشک، بادمجان، آب غوره و آب نارنج ، سویا، و … و قوطی  کنسرو که تمامی مواد اولیه از بازار با توجه به کیفیت و قیمت خریداری می شود.

برای تولیدات کارخانه بیشتر از قوطی های فنری استفاده می شود به دلایل زیر:

قابلیت ضربه خوری بیشتر دارند.    ۲- قابلیت برگشت پذیری بیشتری دارند.

 ۳- در اتوکلاو بهتر جواب می دهند هر قوطی کنسرو دارای شماره استانداردی و نام کارخانه تولید کننده می باشد که در زیر یا کنار قوطی چاپ می شود که چنانچه بعد از تولید محصول کارخانه دچار مشکلی از نظر سلامت قوطی شده به پای کارخانه تولید کننده محصول نباشد.

میزان تولید و عولمل مؤثر بر آن :

بر روی میزان تولید کارخانه عوامل مخنلفی تأثیر گذارند که از آن جمله :

سفارش دهنده : با توجه به اینکه محصولات کارخانه محصولاتی خاص می باشند بنابراین مهم ترین عامل در تولید این محصولات سفارش دهنده است که چه میزان محصول را در عرض چه مدت زمانی می خواهد.

فصل : فصل از جمله عوامل مؤثر می باشد : مثلاً در مورد قورمه سبزی به علت اینکه مواد اولیه آن در تابستان بیشتر است بنابراین از نظر اقتصادی و در دسترس بودن مواد اولیه قورمه سبزی بیشتر تولید می شود.

نوع محصول : نوع محصول نیز بر میزان سرعت خط تولید مؤثر است.

کارخانه کنسرو سیرنگ می تواند در روز برای محصول لوبیا چیتی در حدود ۲۰ هزار قوطی کنسرو لوبیا تولید کند در حالی که برای تولید خورشت که زمان براستی فقط در حدود ۲ هزار قوطی کنسرو تولید کند.

معرفی دستگاههای کارخانه:

دیگ بخار : دیگ بخار مورد استفاده کارخانه یک دیگ بخار ۲۰۰ تن می باشد که نیاز بخاطر کارخانه را تأمین می کند.

اساس کار : آب داخل لوله های افقی تحت تأثیر شعله به بخار تبدیل شده و بخار تولیدی از طریق لوله های به سمت تقسیم بخار شده و از آنجا فشار بخار یکسان به هر قسمت  (اتو کلاوها و اگزاستیک Blancher می رود

دیگ روغن : روغن مورد استفاده روغن صنعتی بوده که لوله های مارپیچی در دیگ روغن تا حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده و سپس برای سرخ کردن سبزی به روش غیر مستقیم استفاده می شود.

اتوکلاوها

اتوکلاوها کارخانه که شامل ۵ اتوکلاو می باشد از نوع اتوکلاوهها عمودی بوده که ظرفیت پذیرش دو عدد سبد را دارد که در هر سبد حدود ۴۵۰ تا تو ملی قرار می گیرد.

هر اتو کلاو دارای دو geit می باشد که یکی از آنها فشار و دیگری درجه حرارت اتوکلاو را نشان می دهد.

نکته : بهترین مسیر برای ورود بخار به اتوکلاو از قسمت پائین اتو کلاو می باشد زیرا اگر از قسمت بالا وارد شود تأثیری کمی داشته و بخار با درجه حرارت بالا از قسمت فشار سنج اتوکلاو خارج می شود.

نکته : هر ۵ دقیقه باید اپراتور ضربه ای به هر دو git زده تا اگر گیر کرده یا مشکل دارد متوجه شود. در غیر این صورت در نتیجه بالا رفتن فشار و درجه حرارت امکان انفجار یا حداقل سوختن محصول شود.

Blancher بلانچر

شامل یک مخزن درجداره بوده که ماسه اولیه در آن با بخار به مدت مشخص با توجه به نوع محصول اولیه با بخار حرارت اولیه می بیند.

هدف از Blancher : 1- از بین بردن آنزیم ها  ۲- کم کردن فلور میکروبی ۳- پخت مقدماتی ۴- کم شدن مدت زمان پخت در اتوکلاو ۵- اضافه کردن مواد بافت دهند: کلرید کلسیم و …

دستگاه پر کن Filler

شامل یک مخزن و ۱۸ عدد دیسکت می باشد که در آن ماده اولیه (لوبیا و نخود سبز) بعد از Blancher  در ون آن ریخته می شود.

دیسکت ها دارای اندازه مشخص می باشند و در واقع میزان لوبیای که درون هر قوطی باید قرار بگیرد را تنظیم می کنند که هرچه بلندتر باشند میزان لوبیای بیشتری در قوطی قرار می گیرد.

در هر سی ثانیه برای تولید لوبیا ۱۸ قوطی کنسرو توسط دستگاه پر می شود.

 

 

دستگار اگزاستیک :

دستگاه اگزاستیک وظیفه گرم کدن قوطی را برای ایجاد بخار در محفظه سر قوطی که بعد از درب بندی و اتوکلاو و سرد شدن بخار آب میعان کرده و خلاء ایجاد می شود.

مدت زمان اگزاستیک با توجه به طول اگزاستیک – سرعت نوار و قدرت فشار بخار تنظیم می شود.

طول اگزاستیک کارخانه سیرنگ ۶ متر می باشد.

دستگاه سس ریز :

در قسمت تهیه لوبیا چیتی توضیح داده می شود.

دستگاه سیمر Siemear (درب بند)

دستگاه سیمر بعد از اگزاستیک و قبل از اتوکلاوه قرار دارد و وظیفه درب بندی قوطی خروجی اگزاستیک را برعهده دارد. دستگاه سیمر کارخانه برای تولید لوبیا چیتی در هر دقیقه ۳۰ عدد قوطی را درب بندی می کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.