فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات دارای ۵۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات :

فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات ،در حجم ۵۸ اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه.

بخشی از متن:

طراحی موفق یک رستوران, تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد.

هدف از مقاله ، ارائه نکاتی مهم در طراحی انواع رستوران خصوصا فضای پذیرایی با رویکرد جذب مشتری و برانگیخت احساس مطلوبیت در وی،از طریق طراحی زیبا و ثبت خاطره ی به یاد ماندنی است.

در این مقاله ابتدا به معرفی تیپ های مختلف رستوران می پردازیم ، سپس نکات کلی در زمینه طراحی قسمت های مختلف رستوران ارائه خواهد شد.

انواع رستوران:

رستورانهای اصلی ( MAIN RESTAURANT )

اینگونه رستورانها در حقیقت همان مکانهای پذیرایی از میهمان هستند که اغلب از منوی تقریبا مشابه جهت ارائه خدمات در سطح یک کشور استفاد کرده و نمونه ای از واحدهای پذیرایی بوده که خارج از هتل نیز به چشم میخورند.

اینگونه رستورانها در دو تایم نهار وشام فعال بوده ولازم بذکر است جهت پذیرایی از میهمان اغلب ازروش پلیت سرویس (PLATE SERVICE)همراه با بهترین و مرغوبترین ابزار پذیرایی استفاده میگردد.

در این رستوران ها ، ۱.۳ الی ۲ متر مربع فضای طبخ و پذیرایی برای هر نفر در نظر گرفته می شود. درطراحی اینگونه رستورانها باید به نکته مهمی دقت داشت و آن طراحی فضای آشپزخانه و نحوه ارتباط آن با سالن پذیرایی در یک طبقه و همسطح می باشد.

از رستورانهای اصلی نه تنها میهمانان هتل بهره مند میشوند بلکه بسیارافرادی هستند که برای صرف نهار یا شام به مکان نیز مراجعه میکنند.

و…

فایل کامل پژوهش تخصصی درباره ارگونومی در رستوران؛ تحلیل طراحی فضا، راحتی کاربران و بهینه‌سازی خدمات
فهرست مطالب:

هدف

انواع رستوران

نکات طراحی و لوازم

نتیجه گیری

این فایل با فرمت پاورپوینت در ۵۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

هدیه محصول:

فایل پاورپوینت دیاگرام ارتباط فضاها در هتل(۱۳ اسلاید)

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.