فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره پیشینه پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای و تأثیر آن‌ها بر عملکرد طیور؛ تحلیل اثرات تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره پیشینه پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای و تأثیر آن‌ها بر عملکرد طیور؛ تحلیل اثرات تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره پیشینه پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای و تأثیر آن‌ها بر عملکرد طیور؛ تحلیل اثرات تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره پیشینه پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای و تأثیر آن‌ها بر عملکرد طیور؛ تحلیل اثرات تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره پیشینه پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای و تأثیر آن‌ها بر عملکرد طیور؛ تحلیل اثرات تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره پیشینه پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای و تأثیر آن‌ها بر عملکرد طیور؛ تحلیل اثرات تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی :

متغیرهای پیشینه تحقیق: پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای بر عملکرد طیور

توضیحات: ۳ پیشینه تحقیق داخلی و ۳ پیشینه تحقیق خارجی (word) به همراه منابع آنها

دارای ۴ صفحه

پیشینه تحقیقاتی و مطالعات انجام شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه علوم دامی (دامپروری)، تغذیه دام و سایر گرایش ها، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

پیشینه تحقیق::

شریفی و همکاران (۱۳۸۲) اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیره غذایی جوجه های گوشتی با رویکردی به تأثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره بر عملکرد را مورد مطالعه قرار دادند. در این مطالعه ۹۶۰ جوجه گوشتی در یک آزمایش فاکتوریل با ۴ سطح جو (صفر، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد) و ۳ سطح آنزیم در ۴ تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد که در دوره آغازین، افزایش سطح جو در جیره مصرف خوراک و میزان رشد را به طور معنی داری کاهش داد. ضریب تبدیل غذایی در کل دوره (۴۹ روز) با افزایش سطوح جو در جیره کاهش یافت. همچنین افزایش سطوح جو بدون پوشینه در جیره باعث افزایش وزن دستگاه گوارش، کبد و روده کور نسبت به وزن بدن شد ولی بر درصد لاشه، چربی شکمی و درصد تلفات اثر معنی داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.