فایل کامل پژوهش علمی درباره عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار؛ بررسی نیازهای تغذیهای، عملکرد جسمانی و راهبردهای بهینهسازی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش علمی درباره عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار؛ بررسی نیازهای تغذیهای، عملکرد جسمانی و راهبردهای بهینهسازی دارای ۱۰۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش علمی درباره عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار؛ بررسی نیازهای تغذیهای، عملکرد جسمانی و راهبردهای بهینهسازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش علمی درباره عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار؛ بررسی نیازهای تغذیهای، عملکرد جسمانی و راهبردهای بهینهسازی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش علمی درباره عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار؛ بررسی نیازهای تغذیهای، عملکرد جسمانی و راهبردهای بهینهسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش علمی درباره عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار؛ بررسی نیازهای تغذیهای، عملکرد جسمانی و راهبردهای بهینهسازی :
نکات قابل توجه در رژیم غذایی ورزشکار
* رژیم غذایی باید به اندازه کافی و لازم از مواد کربوهیدرات، چربی و پروتئین برخوردار باشد تا انرژی مورد نیاز تمرینات و مسابقه تأمین و وزن بدن را در حد مناسب حفظ کند.
* به متابولیسم پایه ورزشکار (BMR) توجه شود.
* سن، جنس، ترکیب بدن و فعالیت جسمانی (شدت و حجم ورزش) تعیین و مورد توجه قرار گیرند (نیازهای انرژی ورزشکاران به این عوامل بستگی دارد).
* به نظر می رسد حداکثر مصرف انرژی روزانه توسط ورزشکاران ۴ هزار کیلو کالری است.
* چنانچه غذاهای غنی از مواد مغذی مصرف شوند، ورزشکار با کمبود غذایی دچار نخواهد شد.
کربوهیدرات اعمال بسیاری در بدن انجام می دهد که عبارتند از :
* منبع بزرگ انرژی است به ویژه در هنگام ورزش بسیار شدید
*تنظیم کننده سوخت و ساز چربی و پروتئین به شمار می رود.
*دستگاه عصبی به طور انحصاری به عنوان انرژی به آن تکیه دارد.
ü ذخایر عضله و کبد از آن ساخته شده اند (گلیکوژن).
کربوهیدراتها (CHO)
ü گلوکز بهترین و اصلی ترین منبع انرژی برای عملکرد سالم هر سلول و فعالیت بدنی است.
*برای عملکرد مطلوب ورزشی و تأمین انرژی مربوطه، خوردن یک رژیم غذایی پرکربوهیدرات ۵۵ تا ۶۰ درصد اجتناب ناپذیر است.
*روزانه حداقل به ازای هر کیلوگرم وزن بدن باید ۵ گرم کربوهیدرات استفاده شود.
*برخی از ورزشکاران به مصرف کربوهیدرات بیشتری تا حد ۱۰ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن نیاز دارند.
*ایندکس قندی (شاخص قند خون) Glycemic Index (GI) می تواند سیستم مفیدی برای انتخاب کربوهیدرات در موقع استفاده از آنها، قبل، در جریان و پس از ورزش باشد.
غذاهای با GI ناچیز
غذاهای با GI متوسط
غذاهای با GI زیاد
حبوبات و فرآورده های لبنی، غذاهای پرپروتئین و منابع چربی اغلب میوه های تازه
انواع ماکارونی، پاستا و لازانیا، انگور، مرکبات، برنج، برخی از انواع نان
قند، عسل، سیب زمینی، نوشیدنیهای ۶ تا ۱۰ درصد، ذرت، انواع کشمش، غلات غنی شده، گندم سبوس دار
…
هضم و جذب کربوهیدراتها
*جایگاه اصلی هضم و جذب کربوهیدرات ها در روده کوچک است.
*کربوهیدرات ها پس از تبدیل به شکل ساده، از طریق خون به کبد وارد می شوند.
*گلوکز خون می تواند در زمان استراحت به گلیکوژن کبد یا عضله تبدیل و ذخیره شود یا به عنوان انرژی فوری توسط عضلات، مغز، قلب، کلیه ها و سایر بافتها مصرف شوند.
*مقدار ذخایر کربوهیدرات در بدن یک مرد فعال ۶۸ کیلوگرمی (۱۵۰ پوندی) با ۱۲ درصد چربی تقریباً ۴۵۰ گرم و برابر با ۱۸۰۰ کیلوکالری انرژی است.
گلیکوژن عضله ۳۵۰ گرم
گلیکوژن کبد ۸۰ گرم
گلوکز خون ۲۰ گرم
۴۵۰ گرم × 4 کیلوکالری به ازای هر گرم ۱۸۰۰ کیلوکالری
*حداکثر میزان فعالیت با این مقدار انرژی حدود ۳۲ کیلومتر دویدن
…
۱۰۳ اسلاید فایل پاورپوینت
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 