فایل کامل پاورپوینت اصول کنترل بیماری‌های گیاهی؛ تحلیل علمی روش‌های پیشگیری و مدیریت آفات و بیماری‌ها (۱۶ اسلاید)


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
4 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پاورپوینت اصول کنترل بیماری‌های گیاهی؛ تحلیل علمی روش‌های پیشگیری و مدیریت آفات و بیماری‌ها (۱۶ اسلاید) دارای ۱۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پاورپوینت اصول کنترل بیماری‌های گیاهی؛ تحلیل علمی روش‌های پیشگیری و مدیریت آفات و بیماری‌ها (۱۶ اسلاید)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پاورپوینت اصول کنترل بیماری‌های گیاهی؛ تحلیل علمی روش‌های پیشگیری و مدیریت آفات و بیماری‌ها (۱۶ اسلاید)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پاورپوینت اصول کنترل بیماری‌های گیاهی؛ تحلیل علمی روش‌های پیشگیری و مدیریت آفات و بیماری‌ها (۱۶ اسلاید)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پاورپوینت اصول کنترل بیماری‌های گیاهی؛ تحلیل علمی روش‌های پیشگیری و مدیریت آفات و بیماری‌ها (۱۶ اسلاید) :

فایل کامل پاورپوینت اصول کنترل بیماری‌های گیاهی؛ تحلیل علمی روش‌های پیشگیری و مدیریت آفات و بیماری‌ها (۱۶ اسلاید)

مقدمه :

آفت باکتریایی که توسط باکتری

clavibacter michiganensis

به وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب برداشته و نابودی آن تدریجا از لبه داخلی برگچه آغاز شده و به رنگ قهوه ای در می آید . گیاهانی که تحت تاثیر این بیماری قرار دارند به زودی پژمرده شده و از بین می روند .

معمولا این بیماری به میوه ها نیز سرایت می کند . در گیاهان گوجه نورس میوه آلوده به عامل بیماریزا از رشد خود بازمانده ، بد شکل شده و گاهی اوقات بر روی آن خطوط برجسته ایجاد می شود .

میوه هایی که شدیدا تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند دچار اختلالات عظیمی در داخل میوه گشته و حفره هایی به رنگ زرد تا رنگ قهوه ای ایجادمی کنند و ممکن است دانه های این میوه ها به رنگ تیره درآمده و به حد بلوغ نرسند . آفت باکتریایی گوجه مسئله ای است که کشور کانادا و دیگر بخش های جهان را در بر گرفته است . روش کنونی برای مهار این آفت عبارتند از : کاشت دانه های عاری از بیماری ، از بین بردن گیاهان تحت تاثیر این بیماری ، رعایت بهداشت در داخل گلخانه ، ضد عفونی کردن ابزاری که برای هرس و گرده افشانی به کار می روند و استفاده از آفت کش های شیمیایی.

lysozyme

نوعی از پروتئین است که به طور طبیعی در بسیاری از موجودات زنده از قبیل ویروس ها ، باکتری ها ، گیاهان ، پرندگان ، خزندگان و پستانداران یافت می شود .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.