فایل کامل پاورپوینت بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پسته و فناوری تولید کره پسته؛ تحلیل فرآیندها و کاربردها (۱۸ اسلاید)


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پاورپوینت بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پسته و فناوری تولید کره پسته؛ تحلیل فرآیندها و کاربردها (۱۸ اسلاید) دارای ۱۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پاورپوینت بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پسته و فناوری تولید کره پسته؛ تحلیل فرآیندها و کاربردها (۱۸ اسلاید)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پاورپوینت بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پسته و فناوری تولید کره پسته؛ تحلیل فرآیندها و کاربردها (۱۸ اسلاید)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پاورپوینت بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پسته و فناوری تولید کره پسته؛ تحلیل فرآیندها و کاربردها (۱۸ اسلاید)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پاورپوینت بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پسته و فناوری تولید کره پسته؛ تحلیل فرآیندها و کاربردها (۱۸ اسلاید) :

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته ۱۸ اسلاید

مقدمه

پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود ۷۰۰۰ سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم قرن اخیر توسعه بیش از پیش یافته است . از کل تولید جهانی ایران با تولید ۵۷% مقام اول و آمریکا با تولید ۱۷% مقام دوم را داراست . ایران بزرگترین تولیدکننده وصادرکننده پسته با تولید بیش از ۱۱۳۰۰۰ میلیون تن می باشد. پسته ایرانی بهترین طعم وکیفیت را در بین پسته های تولید شده ،توسط کشورهای دیگر (آمریکا و ترکیه دارد).

تنوع پسته ایران

بر اساس اندازه پسته به ۳ گروه تقسیم می شوند ۱

)پسته فندقی

۲)پسته کله قوچی

۳)پسته ایرانی بلند (اکبری ، احمدی ، بادامی)

ارزش غذایی پسته

بررسی ترکیبات غذایی پسته نشان میدهد ،پسته در مقایسه با سایر خوراکیها از مواد مغذی قابل توجه ای برخوردار است. پسته دارای درصد قابل توجه ای از مواد معدنی نظیر آهن (۱۴ میلی گرم در صد)و کلسیوم (۱۴۰ میلی گرم درصد )و همچنین ویتامین ها نظیر vit A

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.