فایل کامل پژوهش جامع درباره گوجه‌فرنگی صنعتی؛ بررسی فرآیندهای کاشت، داشت، برداشت و کاربردهای غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش جامع درباره گوجه‌فرنگی صنعتی؛ بررسی فرآیندهای کاشت، داشت، برداشت و کاربردهای غذایی دارای ۲۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره گوجه‌فرنگی صنعتی؛ بررسی فرآیندهای کاشت، داشت، برداشت و کاربردهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره گوجه‌فرنگی صنعتی؛ بررسی فرآیندهای کاشت، داشت، برداشت و کاربردهای غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره گوجه‌فرنگی صنعتی؛ بررسی فرآیندهای کاشت، داشت، برداشت و کاربردهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره گوجه‌فرنگی صنعتی؛ بررسی فرآیندهای کاشت، داشت، برداشت و کاربردهای غذایی :

مقدمه
گوجه فرنگی گیاهی است بومی کشور پرو درامریکای جنوبی که در اواسط قرن

شانزدهم به اروپا وارد گردید و مدتهای مدیدی به عنوان یک گیاه زینتی مورد

استفاده قرار می گرفت و در اواخر قرن هجدهم به عنوان یک گیاه با مصرف

خوراکی شناخته شد.

اهمیت گوجه فرنگی به صورت امروزی به علت وجود انواع ویتامینها واملاح

معدنی است که به مقادیر زیاددرآن یافت می شود وحتی به عنوان خوراکی

مناسب برای تقویت سیستم گوارشی ومبتلایان به ورم مفاصل وروماتیسم از آن

یاد می شود.

نیازهای محیطی گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی گیاهی است گرما دوست وکلیه ارقام آن حساس به سرما می

باشد.درجه حرارت پایه برای جوانه زنی گیاه ۱۱درجه سانتی گراد

ودر ۲۵ تا ۲۷ درجه سانتی گراد بهترین رشد را داراست .

درجه حرارتهای بالا و پایین در هر مرحله از رشد می تواند باعث توقف رشد

ونمو گیاه درهمان مرحله باشد یا سبب شیوع بیماریهای خاصی در گیاه

گردد.درارقام کم برگ و یا شرایطی که سایه اندازی برگها بر روی میوه کافی

نباشد خسارت آفتاب زدگی می تواند از کمیت وکیفیت محصول

بکاهد.

خاک:

به طور کلی خاکی برای کشت گوجه فرنگی مناسب است که دارای بافت

متوسط، حاصلخیز،عمیق،دارای زه کشی خوب باشد.

خاکهای شور وقلیایی و خیلی اسیدی برای کشت گوجه فرنگی مناسب

نیستند.خاکهایی با بافت سبک (شنی)با اینکه تا حدی باعث زودرسی محصول

میگردند می توانند عملکرد را کاهش دهند.خاکهای خیلی سنگین نیز محصول را

دیررس کرده وشرایطی ایجاد می نماید که عدم تهویه وشرایط بی هوازی و ایجاد

ترکهای عمیق در خاک باعث آسیب به عملکرد می شوند.زمینهایی که تا حدی

شور باشند عملکرد پایین تر داشته ولی میوه حاصل از طعم ومزه بهتری برخوردار

است.

فایل پاورپوینت ۲۳ اسلاید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.