فایل ورد کامل طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات؛ تحلیل فرآیند تولید، بازار و سودآوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات؛ تحلیل فرآیند تولید، بازار و سودآوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات؛ تحلیل فرآیند تولید، بازار و سودآوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات؛ تحلیل فرآیند تولید، بازار و سودآوری۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات؛ تحلیل فرآیند تولید، بازار و سودآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات؛ تحلیل فرآیند تولید، بازار و سودآوری :
خلاصه طرح کسب وکار
|
موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : ۶۰۰ تن در سالسرمایه گذاری کـل: ۸/۱۴۸۸ میلیون ریال سهم آورده متقاضی: ۸/۱۵۸ میلیون ریال سهم تسهیلات: ۱۳۳۰ میلیون ریال دوره بازگشـت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی : هجده نفر |
مقدمــه :
شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی میباشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف میشود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست میدهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ۶۰% و درجه حرارت آن ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد میباشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.
چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی میباشد و همچنین میتواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.
دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده میگردد. گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل ۵۶% کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل ۴۴% کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین ۸ تا ۲۷% چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس ( لیکور ) در میآید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 