فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه تحلیل صفات کمی و کیفی ژنوتیپ‌های ذرت شیرین و فوق‌شیرین با بهره‌گیری از روش تجزیه بای‌پلات


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه تحلیل صفات کمی و کیفی ژنوتیپ‌های ذرت شیرین و فوق‌شیرین با بهره‌گیری از روش تجزیه بای‌پلات صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه تحلیل صفات کمی و کیفی ژنوتیپ‌های ذرت شیرین و فوق‌شیرین با بهره‌گیری از روش تجزیه بای‌پلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی صفات کمی و کیفی ژنوتیپ های ذرت شیرین و فوق شیرین با استفاده از تجزیه بای پلات

فصل اول: کلیات۲

۱-۲- اهمیت جهانی ذرت. ۳

۱-۳- منشا و تاریخچه.. ۴

۱-۴- گیاه شناسی ذرت. ۵

۱-۵- ارزش غذایی ذرت شیرین. ۶

۱-۶- ارقام ذرت شیرین ۷

۱-۷- منابع ژنتیکی ذرت.. ۱۰

۱-۸- طبقه بندی ذرت شیرین از نقطه نظر میزان شیرینی آنها. ۱۱

فصل دوم-مروری بر تحقیقات انجام شده

۲-۱-     روش های اصلاح ذرت. ۱۷

۲-۲-     هیبرید ذرت. ۱۷

۲-۳-     اهداف اصلاح ذرت. ۱۸

۲-۴-     توراثت پذیری. ۱۸

۲-۵-     هتروزیس. ۱۹

۲-۶-     تولید واریته‎های هیبرید ذرت و قابلیت ترکیب‎پذیری.. ۲۳

۲-۷-     تجزیه خوشه‌ای تجزیه خوشه‌ای. ۲۵

۲-۷-۱-  روش های طبقاتی. ۲۵

۲-۷-۲-  روش های تقسیم بندی.. ۲۶

۲-۸-     تجزیه به مؤلفه‌های اصلی.. ۲۷

۲-۹-     تجزیه به عامل‌ها. ۲۹

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.