فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه تحلیل صفات کمی و کیفی ژنوتیپهای ذرت شیرین و فوقشیرین با بهرهگیری از روش تجزیه بایپلات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه تحلیل صفات کمی و کیفی ژنوتیپهای ذرت شیرین و فوقشیرین با بهرهگیری از روش تجزیه بایپلات صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه تحلیل صفات کمی و کیفی ژنوتیپهای ذرت شیرین و فوقشیرین با بهرهگیری از روش تجزیه بایپلات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی صفات کمی و کیفی ژنوتیپ های ذرت شیرین و فوق شیرین با استفاده از تجزیه بای پلات
فصل اول: کلیات۲
۱-۲- اهمیت جهانی ذرت. ۳
۱-۳- منشا و تاریخچه.. ۴
۱-۴- گیاه شناسی ذرت. ۵
۱-۵- ارزش غذایی ذرت شیرین. ۶
۱-۶- ارقام ذرت شیرین ۷
۱-۷- منابع ژنتیکی ذرت.. ۱۰
۱-۸- طبقه بندی ذرت شیرین از نقطه نظر میزان شیرینی آنها. ۱۱
فصل دوم-مروری بر تحقیقات انجام شده
۲-۱- روش های اصلاح ذرت. ۱۷
۲-۲- هیبرید ذرت. ۱۷
۲-۳- اهداف اصلاح ذرت. ۱۸
۲-۴- توراثت پذیری. ۱۸
۲-۵- هتروزیس. ۱۹
۲-۶- تولید واریتههای هیبرید ذرت و قابلیت ترکیبپذیری.. ۲۳
۲-۷- تجزیه خوشهای تجزیه خوشهای. ۲۵
۲-۷-۱- روش های طبقاتی. ۲۵
۲-۷-۲- روش های تقسیم بندی.. ۲۶
۲-۸- تجزیه به مؤلفههای اصلی.. ۲۷
۲-۹- تجزیه به عاملها. ۲۹
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 