فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانوکامپوزیت پلیلاکتیکاسید/نقره و تأثیر آن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانوکامپوزیت پلیلاکتیکاسید/نقره و تأثیر آن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانوکامپوزیت پلیلاکتیکاسید/نقره و تأثیر آن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانو کامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره و تاثیرآن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی
۱-۲- پلیمر سنتزی.. ۴
۱-۳- پلیمر زیست تخریب پذیر.. ۵
۱-۳-۱- پلی لاکتیک اسید (PLA).. 5
۱-۴- فناوری نانو.. ۶
۱-۴-۱- نانو.. ۶
۱-۵- کامپوزیت، نانوکامپوزیت، بایونانوکامپوزیت.. ۶
۱-۶- نقره.. ۷
فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده
۲-۱- بسته بندی.. ۱۰
۲-۱-۱- تعریف بسته بندی.. ۱۱
۲-۱- ۲- هدف از بسته بندی.. ۱۱
۲-۱-۳- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی.. ۱۲
۲-۲- بسته بندی فعال.. ۱۲
۲-۲-۱- انواع سیستم های بسته بندی فعال.. ۱۳
۲-۲-۱-۱- بسته بندی جاذب اکسیژن.. ۱۳
۲-۱-۲-۲- بسته بندی متصاعد کننده دی اکسید کربن.. ۱۳
۲-۲-۱-۳- بسته بندی جاذب رطوبت.. ۱۴
۲-۲-۱-۴- بسته بندی منتشرکننده اتانول.. ۱۴
۲-۲-۱-۵- بسته بندی منتشرکننده / جاذب طعم.. ۱۴
۲-۲-۱-۶- بسته بندی آنتی اکسیدانی.. ۱۴
۲-۲-۱-۷- بسته بندی ضد میکروبی.. ۱۵
۲-۳- بسته بندی های ضد میکروبی.. ۱۵
۲-۳-۱- ویژگی های ترکیب ضد میکروب.. ۱۶
۲-۴- فیلم و پوشش بسته بندی.. ۱۷
۲-۴-۱- کاربرد فیلم و پوشش های بسته بندی.. ۱۷
۲-۴-۲- ترکیب فیلم و پوشش های بسته بندی.. ۱۷
۲-۵- پلیمرهای سنتزی.. ۱۸
۲-۶- پلیمرهای زیست تخریب پذیر.. ۱۸
۲-۶-۱- طبقه بندی پلیمرهای زیست تخریب پذیر.. ۲۰
۲-۶-۲- مزایای پلیمرهای زیست تخریب پذیر.. ۲۱
۲-۶-۳- پلی لاکتیک اسید.. ۲۲
۲-۶-۳-۱- خصوصیات پلی لاکتیک اسید.. ۲۳
۲-۶-۳-۲- محدودیت پلی لاکتیک اسید.. ۲۵
۲-۷- فناوری نانو.. ۲۵
۲-۷-۱- نانو.. ۲۵
۲-۷-۲- کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی.. ۲۶
۲-۸- کامپوزیت، نانو کامپوزیت و بایو نانو کامپوزیت.. ۲۷
۲-۹- نقره.. ۲۸
۲-۹-۱- مکانیسم عملکرد نقره در برابر باکتری.. ۲۹
۲-۱۰- اشرشیا کلی.. ۳۱
۲-۱۰-۱- بیماریزایی اشرشیا کلی.. ۳۱
۲-۱۰-۲- عفونت های ناشی از اشرشیا کلی.. ۳۲
۲-۱۱- تهیه و آماده سازی فیلم.. ۳۳
۲-۱۲- فرآیندهای ساخت فیلم.. ۳۴
۲-۱۳- مروری بر تحقیقات انجام شده.. ۳۵
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 