فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآیندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و ترکیبات صابونی ناشونده آن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآیندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و ترکیبات صابونی ناشونده آن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآیندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و ترکیبات صابونی ناشونده آن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن برمیزان آکریل-آمید سیب زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق

فصل دوم-بررسی منابع
۲-۱سیب­زمینی ۴
۲-۲ دانه­های روغنی ۵
۲-۲-۱ کانولا ۶
۲-۲-۲ بنه ۷
۲-۲-۲-۱ مواد صابونی ناشونده ۸
۲-۳ فرایند سرخ کردن ۹
۲-۳-۱ مراحل مختلف سرخ کردن ۱۰
۲-۴ آکریل­آمید ۱۱
۲-۴-۱ مسیرهای تشکیل آکریل­آمید در ماده غذایی ۱۲
۲-۴-۱-۱ آکرولئین ۱۲
۲-۴-۱-۲ واکنش میلارد ۱۳
۲-۵ روش­های کاهش آکریل­آمید در مواد غذایی ۱۵
۲-۵-۱ کشاورزی ۱۵
۲-۵-۱-۱ رقم سیب­زمینی ۱۵
۲-۵-۱-۲ ویژگی­های خاک و کود ۱۶
۲-۵-۱-۳ شرایط آب و هوایی و زمان برداشت ۱۶
۲-۵-۱-۴ شرایط انبارداری ۱۶
۲-۵-۲ پیش تیمار ۱۸
۲-۵-۲-۱ آنزیم­بری ۱۸
۲-۵-۲-۲ برش دادن ۱۸
۲-۵-۲-۳ آنزیم آسپارژیناز ۱۹
۲-۵-۲-۴ تخمیر اسید لاکتیک ۲۰
۲-۵-۳ تغییر فرمولاسیون ۲۱
۲-۵-۳-۱ افزودن کاتیون ۲۱
۲-۵-۳-۲ افزودن اسید (کاهش pH) ۲۱
۲-۵-۳-۳ افزودن اسید­های آمینه ۲۳
۲-۵-۳-۴ افزودن آنتی اکسیدان­ها ۲۳
۲-۵-۳-۵ پوشش­های هیدروکلوئیدی ۲۵
۲-۵-۳-۶ جایگزینی عناصر ۲۵
۲-۵-۴ تغییر فرایند ۲۶
۲-۵-۴-۱ زمان و دمای سرخ کردن ۲۶
۲-۵-۴-۲ جایگزینی شیوه پخت ۲۷

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.