فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآیندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و ترکیبات صابونی ناشونده آن بر میزان تشکیل آکریلآمید در سیبزمینی طی فرآیند سرخکردن عمیق
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآیندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و ترکیبات صابونی ناشونده آن بر میزان تشکیل آکریلآمید در سیبزمینی طی فرآیند سرخکردن عمیق صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآیندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و ترکیبات صابونی ناشونده آن بر میزان تشکیل آکریلآمید در سیبزمینی طی فرآیند سرخکردن عمیق کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن برمیزان آکریل-آمید سیب زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق
| فصل دوم-بررسی منابع | |
| ۲-۱سیبزمینی | ۴ |
| ۲-۲ دانههای روغنی | ۵ |
| ۲-۲-۱ کانولا | ۶ |
| ۲-۲-۲ بنه | ۷ |
| ۲-۲-۲-۱ مواد صابونی ناشونده | ۸ |
| ۲-۳ فرایند سرخ کردن | ۹ |
| ۲-۳-۱ مراحل مختلف سرخ کردن | ۱۰ |
| ۲-۴ آکریلآمید | ۱۱ |
| ۲-۴-۱ مسیرهای تشکیل آکریلآمید در ماده غذایی | ۱۲ |
| ۲-۴-۱-۱ آکرولئین | ۱۲ |
| ۲-۴-۱-۲ واکنش میلارد | ۱۳ |
| ۲-۵ روشهای کاهش آکریلآمید در مواد غذایی | ۱۵ |
| ۲-۵-۱ کشاورزی | ۱۵ |
| ۲-۵-۱-۱ رقم سیبزمینی | ۱۵ |
| ۲-۵-۱-۲ ویژگیهای خاک و کود | ۱۶ |
| ۲-۵-۱-۳ شرایط آب و هوایی و زمان برداشت | ۱۶ |
| ۲-۵-۱-۴ شرایط انبارداری | ۱۶ |
| ۲-۵-۲ پیش تیمار | ۱۸ |
| ۲-۵-۲-۱ آنزیمبری | ۱۸ |
| ۲-۵-۲-۲ برش دادن | ۱۸ |
| ۲-۵-۲-۳ آنزیم آسپارژیناز | ۱۹ |
| ۲-۵-۲-۴ تخمیر اسید لاکتیک | ۲۰ |
| ۲-۵-۳ تغییر فرمولاسیون | ۲۱ |
| ۲-۵-۳-۱ افزودن کاتیون | ۲۱ |
| ۲-۵-۳-۲ افزودن اسید (کاهش pH) | ۲۱ |
| ۲-۵-۳-۳ افزودن اسیدهای آمینه | ۲۳ |
| ۲-۵-۳-۴ افزودن آنتی اکسیدانها | ۲۳ |
| ۲-۵-۳-۵ پوششهای هیدروکلوئیدی | ۲۵ |
| ۲-۵-۳-۶ جایگزینی عناصر | ۲۵ |
| ۲-۵-۴ تغییر فرایند | ۲۶ |
| ۲-۵-۴-۱ زمان و دمای سرخ کردن | ۲۶ |
| ۲-۵-۴-۲ جایگزینی شیوه پخت | ۲۷ |
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 