فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کاربرد عناصر ریزمغذی روی، بور و ترکیب پوترسین بر افزایش ماندگاری و کیفیت انبارمانی شلیل رقم کیوتا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کاربرد عناصر ریزمغذی روی، بور و ترکیب پوترسین بر افزایش ماندگاری و کیفیت انبارمانی شلیل رقم کیوتا صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کاربرد عناصر ریزمغذی روی، بور و ترکیب پوترسین بر افزایش ماندگاری و کیفیت انبارمانی شلیل رقم کیوتا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر کاربرد عنصر روی، بور و پوترسین بر انبارمانی شلیل رقم کیوتا
-۲-۱شلیل ۵
-۱-۲-۱تاریخچه شلیل ۵
۱-۲-۲- مناطق مناسب کشت و پرورش هلوو شلیل در دنیا و ایران ۶
۱-۲-۳- مشخصات گیاهشناسی شلیل ۷
-۴-۲-۱سطح زیر کشت هلو و شلیل در ایران ۸
-۵-۲-۱استان هایی که در ایران شلیل پرورش می دهند ۸
-۶-۲-۱مسائل و مشکلات پرورش شلیل در ایران ۹
-۷-۲-۱ارقام مختلف شلیل ۹
-۸-۲-۱ویتامینها و املاح موجود در شلیل ۹
-۹-۲-۱ترکیب مواد مغذی در شلیل ۹
-۱۰-۲-۱ترکیبات شیمیایی شلیل ۱۰
-۳-۱دستورالعمل احداث باغ میوه شلیل ۱۱
-۱-۳-۱انتخاب مکان کشت ۱۱
-۲-۳-۱انتخاب زمین ۱۱
-۳-۳-۱خاک و پ هاش ۱۲
-۴-۳-۱کاشت ۱۲
-۵-۳-۱فواصل کاشت نهال در باغ ۱۲
-۶-۳-۱گلدهی و گرده افشانی درختان شلیل ۱۳
-۴-۱خواص شلیل ۱۳
-۵-۱شاخص های برداشت میوه شلیل ۱۴
-۶-۱اسید غالب در شلیل ۱۵
-۷-۱اهمیت فیزیولوژی پس از برداشت ۱۵
-۸-۱ضایعات پس از برداشت محصولات باغی ۱۷
-۹-۱برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه هلو و شلیل ۱۸
۱-۱۰- سولفات روی ZnSO4 18
۱-۱۱- بور ۱۹
۱-۱۲- پلی آمین ها ۲۰
۱-۱۲-۱- تاثیر پیش تیمارهای دمایی بر میزان سنتز پلی آمین ها ۲۱
۱-۱۲-۲- تاثیر پلی آمین ها بر تولید اتیلن ۲۲
۱-۱۲-۳- تاثیر پلی آمین ها بر سفتی بافت ۲۲
۱-۱۲-۴- تاثیر پلی آمین ها بر دیگر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزیجات ۲۳
۱-۱۲-۵- ارتباط تیمارهای شیمیایی با پلی آمین های درونی میوه ۲۴
فصل دوم : مروری بر مطالعات گذشته
۲-۱- افزایش عمر انبارمانی میوه ها ۲۶
۲-۲-اثر پلی آمین ها بر فیزیولوژی پس از برداشت میوه ها ۳۰
۲-۳- کاربرد عناصر غذایی و اثر آنها در ماندگاری میوه ها ۳۸
۲-۳-۱- روی ۳۸
۲-۳-۲- بور ۳۹
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 