فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر شرایط شوری بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیک ارقام مختلف گیاه خیار


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر شرایط شوری بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیک ارقام مختلف گیاه خیار صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر شرایط شوری بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیک ارقام مختلف گیاه خیار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر شوری بر ارقام خیار

۱-۲- تاریخچه: .………………………………………………………………………………………………………………………………..۴

۱-۳- خصوصیات گیاهی………………………………………………………………………………………………………….……….۴

۱-۴- مسئله شوری خاک…………………………………………………………………………………………………………۴

۱-۵- وسعت اراضی شور………………………………………………………………………………………………………۴

۱-۶- تعریف شوری………………………………………………………………………………………………….…….۵

۱-۷- اثرات شوری بر رشد گیاهان………………………………………………………………………………………..…..……۶

۱-۸- علائم آسیب شوری در گیاهان.۷

۱-۹- واکنش گیاهان به شوری………………………………………………………………………………………….………….……۷

۱-۹-۱- اثر اسمزی………………………………………………………………………………………………………………..……….….۸

۱-۹-۲- اثر ویژه یونی………………………………………………………………………………………………………..……..……….۸

۱-۹-۳-  عدم تعادل تغذیه‌ای……………………………………………………………………………………………….….……..۸

۱-۱۰- تحمل گیاهان نسبت شوری……………………………………………………………………………………….…………..۹

۱-۱۰-۱- معیارهای تحمل نسبت به شوری………………………………………………………………………….….………۹

۱-۱۱- راهکارهای تحمل به شوری……………………………………………………………………………..…….….…….……۹

۱-۱۱-۱- تنظیم یون‌ها و جایگزینی ویژه……………………………………………………………………………….….……۹

۱-۱۱-۲- بیوسنتز مواد سازگار….………….…………………………………………………………………………………………۱۱

۱-۱۱-۳- تولید آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت………………..………….………………………………………………………….۱۱

۱-۱۱-۴- هورمون‌های گیاهی………………………………………………………………………………………………………..-۱۲

۱-۱۲- مقیاس‌های زمانی پاسخ بعد از اعمال تنش شوری……………………………………………………………..۱۲

۱-۱۳- تأثیر تنش شوری بر جوانه‌زنی گیاهان……………………………………………………………………….…….….۱۲

۱-۱۴- تأثیر شوری بر غلظت سدیم و پتاسیم در گیاه و ارتباط آن با مقاومت به شوری………….…..….۱۳

۱-۱۵- اثر تنش شوری بر شاخص‌های رشد…….………………………………….……………………………………….۱۳

۱-۱۶- تأثیر شوری بر محتوای پرولین در گیاهان………………………………………………………….……….…….۱۴

۱-۱۷- تأثیر شوری بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی……………………………………………….………..….………۱۵

۱-۱۸- تأثیر شوری بر میزان پایداری غشا سلولی…………………………………………………….……………..….……۱۵

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.