فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص آنتیمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه گالبانوم (باریجه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص آنتیمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه گالبانوم (باریجه) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص آنتیمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه گالبانوم (باریجه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر آنتی میکروبی و آنتی ااکسیدان عصاره گالبانوم(باریجه)
۱-۴- باریجه:. ۷
۱-۴-۱- دامنه انتشار: ۸
۱-۴-۲نحوه استخراج صمغ باریجه: ۸
۱-۴-۳- مصارف داروئی: ۱۱
۱-۴-۴- مصارف صنعتی: ۱۱
۱-۴-۵- مواد متشکله: ۱۱
۱-۴-۵-۱- هیدروکربنهای ترپنی: ۱۱
۱-۴-۵-۲- هیدرو کربنها با اسکلت غیر ترپنی: ۱۲
۱-۴-۵-۳سزکوئی ترین ها ۱۲
۱-۴-۵-۴آزولن ها: ۱۲
۱-۵اسانس ها:……….. ۱۲
۱-۵-۱خواص فیزیکی اسانس ها..۱۳
۱-۵-۲ استخراج اسانس ها..۱۳
۱-۵-۲-۱ استخراج اسانس از راه تقطیر با آب یا بخار..۱۳
۱-۵-۲-۲استخراج اسانس به روش شیمیایی: ۱۴
۱-۵-۲-۳استخراج اسانس به کمک گاز دی اکسید کربن: ۱۴
۱-۵-۳ موارد استعمال اسانس ها: ۱۵
۱-۶ عصاره گیری از گیاهان داروئی. ۱۵
۱-۶-۱ انواع عصاره های گیاهی. ۱۵
۱-۶-۱-۱عصاره های آبی. ۱۵
۱-۶-۱-۲عصاره های خشک ۱۷
۱-۷ انتخاب حلال. ۱۸
۱-۸باکتری های مورد مطالعه. ۱۹
۱-۸-۱اشیرشیا کلی. ۱۹
۱-۸-۱-۱خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماری زایی باکتری: ۱۹
۱-۸-۱-۲ ای کولای عامل اسهال در انسان: ۱۹
۱-۸-۱-۳بیماری زایی: ۲۰
۱-۸-۱-۴نقش باکتری در فساد مواد غذایی و کنترل آن: ۲۲
۱-۸-۲استافیلوکوکوس اورئوس.. ۲۲
۱-۸-۲-۱بیماری زایی: ۲۳
۱-۸-۲-۲-نقش باکتری در فساد مواد غذایی و کنترل آن: ۲۳
۱-۹آنتی اکسیدان: …………………………………………..………….…………..۲۴
۱-۱۰انواع آنتی اکسیدان ها: ۲۵
۱-۱۰-۱آنتی اکسیدان های سنتیک: ۲۵
۱-۱۰-۱-۱آنتی اکسیدان های اولیه یا دهنده۲۵
۱-۱۰-۱-۲آنتی اکسیدان های ثانویه یا پذیرنده ها: ۲۶
۱-۱۰-۲آنتی اکسیدان های طبیعی: ۲۷
۱-۱۰-۳متداول ترین آنتی اکسیدان های طبیعی:……. ۲۷
۱-۱۰-۳-۱کاروتنوئیدها:…….. ۲۷
۱-۱۰-۳-۲فلاوونوئیدها:………. ۲۸
۱-۱۰-۳-۳ایزوسیانیدها:.. ۲۸
۱-۱۰-۳-۴سولفیدها یا تیول ها:.. ۲۸
۱-۱۰-۳-۵فنول ها:……… ۲۸
۱-۱۰-۳-۶ویتامین A.: 29
۱-۱۰-۳-۷ویتامین C:. 29
۱-۱۰-۳-۸ویتامین E:… ۲۹
۱-۱۰-۳-۹توکوفرول: ۲۹
۱-۱۱عوامل مؤثر در اکسیداسیون در چربیها: ۳۰
۱-۱۱-۱ترکیب اسید چرب: ۳۰
۱-۱۱-۲حرارت:… ۳۰
۱-۱۱-۳اکسیژن:……………..…. ۳۰
۱-۱۱-۴رطوبت:… ۳۰
۱-۱۱-۵کاتالیزورها: ۳۰
۱-۱۱-۶نور:…… ۳۰
۱-۱۱-۷آنزیم ها: …………………………………………………………………..۳۰
فصل دوم: مروری بر مطالعات پیشین۳۹
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 