فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص آنتی‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه گالبانوم (باریجه)


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص آنتی‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه گالبانوم (باریجه) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص آنتی‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه گالبانوم (باریجه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر آنتی میکروبی و آنتی ااکسیدان عصاره گالبانوم(باریجه)

۱-۴- باریجه:. ۷

۱-۴-۱- دامنه انتشار: ۸

۱-۴-۲نحوه استخراج صمغ باریجه: ۸

۱-۴-۳- مصارف داروئی: ۱۱

۱-۴-۴- مصارف صنعتی: ۱۱

۱-۴-۵- مواد متشکله: ۱۱

۱-۴-۵-۱- هیدروکربنهای ترپنی: ۱۱

۱-۴-۵-۲- هیدرو کربنها با اسکلت غیر ترپنی: ۱۲

۱-۴-۵-۳سزکوئی ترین ها ۱۲

۱-۴-۵-۴آزولن ها: ۱۲

۱-۵اسانس ها:……….. ۱۲

۱-۵-۱خواص فیزیکی اسانس ها..۱۳

۱-۵-۲ استخراج اسانس ها..۱۳

۱-۵-۲-۱ استخراج اسانس از راه تقطیر با آب یا بخار..۱۳

۱-۵-۲-۲استخراج اسانس به روش شیمیایی: ۱۴

۱-۵-۲-۳استخراج اسانس به کمک گاز دی اکسید کربن: ۱۴

۱-۵-۳ موارد استعمال اسانس ها: ۱۵

۱-۶ عصاره گیری از گیاهان داروئی. ۱۵

۱-۶-۱ انواع عصاره های گیاهی. ۱۵

۱-۶-۱-۱عصاره های آبی. ۱۵

۱-۶-۱-۲عصاره های خشک ۱۷

۱-۷ انتخاب حلال. ۱۸

۱-۸باکتری های مورد مطالعه. ۱۹

۱-۸-۱اشیرشیا کلی. ۱۹

۱-۸-۱-۱خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماری زایی باکتری: ۱۹

۱-۸-۱-۲ ای کولای عامل اسهال در انسان: ۱۹

۱-۸-۱-۳بیماری زایی: ۲۰

۱-۸-۱-۴نقش باکتری در فساد مواد غذایی و کنترل آن: ۲۲

۱-۸-۲استافیلوکوکوس اورئوس.. ۲۲

۱-۸-۲-۱بیماری زایی: ۲۳

۱-۸-۲-۲-نقش باکتری در فساد مواد غذایی و کنترل آن: ۲۳

۱-۹آنتی اکسیدان: …………………………………………..………….…………..۲۴

۱-۱۰انواع آنتی اکسیدان ها: ۲۵

۱-۱۰-۱آنتی اکسیدان های سنتیک: ۲۵

۱-۱۰-۱-۱آنتی اکسیدان های اولیه یا دهنده۲۵

۱-۱۰-۱-۲آنتی اکسیدان های ثانویه یا پذیرنده ها: ۲۶

۱-۱۰-۲آنتی اکسیدان های طبیعی: ۲۷

۱-۱۰-۳متداول ترین آنتی اکسیدان های طبیعی:……. ۲۷

۱-۱۰-۳-۱کاروتنوئیدها:…….. ۲۷

۱-۱۰-۳-۲فلاوونوئیدها:………. ۲۸

۱-۱۰-۳-۳ایزوسیانیدها:.. ۲۸

۱-۱۰-۳-۴سولفیدها یا تیول ها:.. ۲۸

۱-۱۰-۳-۵فنول ها:……… ۲۸

۱-۱۰-۳-۶ویتامین A.: 29

۱-۱۰-۳-۷ویتامین C:. 29

۱-۱۰-۳-۸ویتامین E:… ۲۹

۱-۱۰-۳-۹توکوفرول: ۲۹

۱-۱۱عوامل مؤثر در اکسیداسیون در چربیها: ۳۰

۱-۱۱-۱ترکیب اسید چرب: ۳۰

۱-۱۱-۲حرارت:… ۳۰

۱-۱۱-۳اکسیژن:……………..…. ۳۰

۱-۱۱-۴رطوبت:… ۳۰

۱-۱۱-۵کاتالیزورها: ۳۰

۱-۱۱-۶نور:…… ۳۰

۱-۱۱-۷آنزیم ها: …………………………………………………………………..۳۰

فصل دوم: مروری بر مطالعات پیشین۳۹

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.