فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تغییرات pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تغییرات pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تغییرات pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ
فصل دوم: بررسی منابع ..۴
۲-۱- سوسپانسیونهای کلوئیدی .. ۴
۲-۲- نوشیدنیهای لبنی اسیدی ۵
۲-۳- نوشیدنی دوغ ۵
۲-۳-۱- ارزش تغذیه ای دوغ.. ۶
۲-۳-۲- خواص فیزیکی دوغ .. ۹
۲-۳-۳- عیوب فیزیکی دوغ . ۱۰
۲-۳-۳-۱- دوفاز شدن . ۱۰
۲-۳-۳-۲- ویسکوزیته پائین .. ۱۲
۲-۳-۳-۳- ویسکوزیته زیاد . ۱۳
۲-۳-۴- جلوگیری از دوفاز شدن دوغ . ۱۳
۲-۴- پروتئین های آب پنیر .. ۲۰
۲-۴-۱- پایداری پروتئینهای آب پنیر . ۲۳
۲-۴-۱-۱- pH . 23
۲-۴-۱-۲- حرارت .. ۲۵
۲-۴-۱-۳- نمک .. ۲۸
۲-۵- کازئین .. ۳۰
۲-۵-۱- پایداری کلوئیدی میسلها . ۳۳
۲-۵-۱-۱- pH .. 33
۲-۵-۱-۲-حرارت .. ۳۵
۲-۵-۱-۳- نمک ۳۸
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 