فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و تحلیل کمی و کیفی اسانس اکشن‌های مختلف گیاه Achillea filipendula و کاربردهای درمانی آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و تحلیل کمی و کیفی اسانس اکشن‌های مختلف گیاه Achillea filipendula و کاربردهای درمانی آن صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و تحلیل کمی و کیفی اسانس اکشن‌های مختلف گیاه Achillea filipendula و کاربردهای درمانی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه استخراج و تجزیه کمی و کیفی اسانس اکسشن‌های مختلف Achillea filipendula

فصل دوم: مروری بر متون گذشته

۲-۱ خانواده کمپوزیته ۶

۲-۲ مشخصات جنس بومادران ۹

۲-۲-۱ رویشگاه و پراکنش­گیاه بومادران ۱۰

۲-۲-۲ اهمیت اقتصادی و موارد مصرف بومادران ۱۰

۲-۲-۳ نیازهای اکولوژیکی گیاه بومادران. ۱۲

۲-۳ جایگاه بومادران زاگرسی در عالم گیاهی. ۱۲

۲-۳-۱ ویژگیهای گیاه شناسی بومادران زاگرسی (Achillea filipendula). 15

۲-۴ پیشینه تحقیق در مورد گونه های مختلف بومادران ۱۶

۲-۴-۱ پیشینه تحقیق در داخل ایران ۱۸

۲-۴-۲ پیشینه تحقیق در خارج از ایران ۱۸

۲-۵ روغن های اسانسی و اثرات دارویی آنها.. ۲۰

۲-۵-۱ روغن های اسانسی.. ۲۰

۲-۵-۲ تشکیل و محل جایگزینی اسانس ها ۲۰

۲-۵-۳ عوامل مؤثر در کیفیت اسانس ها. ۲۱

۲-۵-۴ تأثیر مناطق رویشی بر میزان اسانس ۲۲

۲-۵-۵ کمیت و کیفیت اسانس در اندامهای مختلف.. ۲۲

۲-۶ ویژگی های اسانس ها. ۲۳

۲-۶-۱ خواص فیزیکی اسانس ها ۲۳

۲-۶-۲ خواص شیمیایی اسانس ها.. ۲۶

۲-۷ اثرات فارماکولوژی اسانس ها.. ۲۹

۲-۷-۱ اثرات گوارشی.. ۳۰

۲-۷-۲ اثرات قلبی و عروقی.. ۳۱

۲-۷-۳ اثرات تنفسی ۳۲

۲-۷-۴ اثر کاهش قند خون. ۳۳

۲-۷-۵ اثرات ضدمیکروبی و ضدقارچی. ۳۴

۲-۷-۶ اثرات پوستی ۳۵

۲-۸ ترکیبات شیمیایی اسانس ها. ۳۶

۲-۸-۱ ترپنوئیدها. ۳۸

۲-۸-۲ فنیل پروپانوئیدها ۳۸

۲-۹ ترکیب های اسانس ها. ۳۹

۲-۹-۱ الکل ها. ۳۹

۲-۹-۲ استرها.. ۳۹

۲-۹-۳ هیدروکربن های معطر.. ۴۰

۲-۹-۴ اکسیدها. ۴۰

۲-۹-۵ آلدئیدها ۴۱

۲-۹-۶ کتون ها. ۴۱

۲-۹-۷ فنل ها.. ۴۴

۲-۹-۸ اترهای فنلی ۴۸

۲-۹-۹ اسیدها.. ۴۹

۲-۹-۱۰ اسانس های حاوی ترکیب های ازتی و گوگرد ۵۰

۲-۱۰  راههای مختلف مصرف اسانس ها ۵۱

۲-۱۱ عوارض جانبی ناشی از مصرف اسانس ها ۵۲

۲-۱۲ نگهداری اسانس ها.. ۵۲

۲-۱۳ روش های تهیه و استخراج اسانس ها.. ۵۲

۲-۱۳-۱ روش تقطیر با آب (Hydro Distillation ) .. 53

۲-۱۳-۲ روش تقطیر با آب و بخار آب (Water & Steam Distillation ). 53

۲-۱۳-۳ روش تقطیر با بخار آب مستقیم ( Direct Steam Distillation ). 53

۲-۱۳-۴ استخراج بوسیله آنزیم ها.. ۵۴

۲-۱۳-۵ روش فشردن در حرارت معمولی (Exprssion). 55

۲-۱۳-۶ روش اکوله (Ecuelle). 55

۲-۱۳-۷ استخراج بوسیله حلالهای آلی فرار. ۵۶

۲-۱۳-۸ استخراج بوسیله حلالهای غیر فرار. ۵۶

۲-۱۳-۸-۱ استخراج با چربی سرد (Enfleurange).. 57

۲-۱۳-۸-۲ استخراج با چربی داغ (Maceration).. 58

۲-۱۴ روشهای تجزیه و شناسایی اسانس ها.. ۵۹

۲-۱۴-۱ تقطیر جز.ء به جزء.. ۶۱

۲-۱۴-۲ کروماتوگرافی. ۶۲

۲-۱۴-۲-۱ کروماتوگرافی  لایه نازک (TLC).. 62

۲-۱۴-۲-۲ کروماتوگرافی گازی ۶۳

۲-۱۴-۲-۳ کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) 63

۲-۱۴-۳ طیف سنجی جرمی ۶۴

۲-۱۵ کاربرد شاخص بازداری در شناسایی اجزای اسانس ها ۶۴

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.