فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و تحلیل کمی و کیفی اسانس اکشنهای مختلف گیاه Achillea filipendula و کاربردهای درمانی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و تحلیل کمی و کیفی اسانس اکشنهای مختلف گیاه Achillea filipendula و کاربردهای درمانی آن صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و تحلیل کمی و کیفی اسانس اکشنهای مختلف گیاه Achillea filipendula و کاربردهای درمانی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه استخراج و تجزیه کمی و کیفی اسانس اکسشنهای مختلف Achillea filipendula
فصل دوم: مروری بر متون گذشته
۲-۱ خانواده کمپوزیته ۶
۲-۲ مشخصات جنس بومادران ۹
۲-۲-۱ رویشگاه و پراکنشگیاه بومادران ۱۰
۲-۲-۲ اهمیت اقتصادی و موارد مصرف بومادران ۱۰
۲-۲-۳ نیازهای اکولوژیکی گیاه بومادران. ۱۲
۲-۳ جایگاه بومادران زاگرسی در عالم گیاهی. ۱۲
۲-۳-۱ ویژگیهای گیاه شناسی بومادران زاگرسی (Achillea filipendula). 15
۲-۴ پیشینه تحقیق در مورد گونه های مختلف بومادران ۱۶
۲-۴-۱ پیشینه تحقیق در داخل ایران ۱۸
۲-۴-۲ پیشینه تحقیق در خارج از ایران ۱۸
۲-۵ روغن های اسانسی و اثرات دارویی آنها.. ۲۰
۲-۵-۱ روغن های اسانسی.. ۲۰
۲-۵-۲ تشکیل و محل جایگزینی اسانس ها ۲۰
۲-۵-۳ عوامل مؤثر در کیفیت اسانس ها. ۲۱
۲-۵-۴ تأثیر مناطق رویشی بر میزان اسانس ۲۲
۲-۵-۵ کمیت و کیفیت اسانس در اندامهای مختلف.. ۲۲
۲-۶ ویژگی های اسانس ها. ۲۳
۲-۶-۱ خواص فیزیکی اسانس ها ۲۳
۲-۶-۲ خواص شیمیایی اسانس ها.. ۲۶
۲-۷ اثرات فارماکولوژی اسانس ها.. ۲۹
۲-۷-۱ اثرات گوارشی.. ۳۰
۲-۷-۲ اثرات قلبی و عروقی.. ۳۱
۲-۷-۳ اثرات تنفسی ۳۲
۲-۷-۴ اثر کاهش قند خون. ۳۳
۲-۷-۵ اثرات ضدمیکروبی و ضدقارچی. ۳۴
۲-۷-۶ اثرات پوستی ۳۵
۲-۸ ترکیبات شیمیایی اسانس ها. ۳۶
۲-۸-۱ ترپنوئیدها. ۳۸
۲-۸-۲ فنیل پروپانوئیدها ۳۸
۲-۹ ترکیب های اسانس ها. ۳۹
۲-۹-۱ الکل ها. ۳۹
۲-۹-۲ استرها.. ۳۹
۲-۹-۳ هیدروکربن های معطر.. ۴۰
۲-۹-۴ اکسیدها. ۴۰
۲-۹-۵ آلدئیدها ۴۱
۲-۹-۶ کتون ها. ۴۱
۲-۹-۷ فنل ها.. ۴۴
۲-۹-۸ اترهای فنلی ۴۸
۲-۹-۹ اسیدها.. ۴۹
۲-۹-۱۰ اسانس های حاوی ترکیب های ازتی و گوگرد ۵۰
۲-۱۰ راههای مختلف مصرف اسانس ها ۵۱
۲-۱۱ عوارض جانبی ناشی از مصرف اسانس ها ۵۲
۲-۱۲ نگهداری اسانس ها.. ۵۲
۲-۱۳ روش های تهیه و استخراج اسانس ها.. ۵۲
۲-۱۳-۱ روش تقطیر با آب (Hydro Distillation ) .. 53
۲-۱۳-۲ روش تقطیر با آب و بخار آب (Water & Steam Distillation ). 53
۲-۱۳-۳ روش تقطیر با بخار آب مستقیم ( Direct Steam Distillation ). 53
۲-۱۳-۴ استخراج بوسیله آنزیم ها.. ۵۴
۲-۱۳-۵ روش فشردن در حرارت معمولی (Exprssion). 55
۲-۱۳-۶ روش اکوله (Ecuelle). 55
۲-۱۳-۷ استخراج بوسیله حلالهای آلی فرار. ۵۶
۲-۱۳-۸ استخراج بوسیله حلالهای غیر فرار. ۵۶
۲-۱۳-۸-۱ استخراج با چربی سرد (Enfleurange).. 57
۲-۱۳-۸-۲ استخراج با چربی داغ (Maceration).. 58
۲-۱۴ روشهای تجزیه و شناسایی اسانس ها.. ۵۹
۲-۱۴-۱ تقطیر جز.ء به جزء.. ۶۱
۲-۱۴-۲ کروماتوگرافی. ۶۲
۲-۱۴-۲-۱ کروماتوگرافی لایه نازک (TLC).. 62
۲-۱۴-۲-۲ کروماتوگرافی گازی ۶۳
۲-۱۴-۲-۳ کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) 63
۲-۱۴-۳ طیف سنجی جرمی ۶۴
۲-۱۵ کاربرد شاخص بازداری در شناسایی اجزای اسانس ها ۶۴
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 