فایل ورد کامل مقاله مطالعه تاریخچه HACCP و بررسی نقش آن در ارتقای ایمنی و کیفیت مواد غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله مطالعه تاریخچه HACCP و بررسی نقش آن در ارتقای ایمنی و کیفیت مواد غذایی دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله مطالعه تاریخچه HACCP و بررسی نقش آن در ارتقای ایمنی و کیفیت مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله مطالعه تاریخچه HACCP و بررسی نقش آن در ارتقای ایمنی و کیفیت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله مطالعه تاریخچه HACCP و بررسی نقش آن در ارتقای ایمنی و کیفیت مواد غذایی :

– معرفی (INTRODUCTION)
تـاریـخچه پـیدایـش HACCP
۱۹۵۹ شرکت پیلسبری (PILLSBURY) مفهوم HACCP را برای ناسا ابداع کرد.
۱۹۷۱ مفهوم HACCP در ایالات متحده آمریکا ارائه شد.
۱۹۸۰ سازمان بهداشت جهانی و سازمان ICMSF در مورد HACCP گزارش می دهند.
۱۹۸۳ بخش اروپائی سازمان بهداشت جهانیHACCP را به عنوان یک ابزارکارآمد برای مواد غذائی‏توصیه میکند.
۱۹۸۵سازمان NRC در ایالات متحده آمریکا HACCP را توصیه می نماید.
۱۹۸۸ کتاب سازمان ICMSF در مورد HACCP انتشار می یابد.
۱۹۹۱ گنجانیدن ضوابط HACCP در کدکس
۱۹۹۳ الی ۱۹۹۵ برگزاری جلسات مشاوره توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان خواروبار و کشاورزی
۱۹۹۷ کد کس مستندات تجدیدنظر شده را منتشر می کند.
۱۹۹۸ سازمان بهداشت جهانی و سازمان خوارو بار و کشاورزی راهنمایی برای ارزیابی نظارتی HACCP تهیه میکنند.
اداره ملی هوانوردی و فضا
NASA: National Aeronoutics and Space AdminisTration
انجمن بین المللی مشخصات میکروبیولوژیکی غذا
ICMSF : International Dairy Federation
CODEX : Codex Alimentarius Commission on FAO/WHO Organization
کمیسیون مواد غذائی کدکس/ یک سازمان غذا وکشاورزی/سازمان بهداشت جهانی
HACCP چیست ؟
HACCP مخفف کلمات
Hazard Analysis Critical Control Point

یعنی :
تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است که به عنوان ابزار تحلیلی برای :
تولید وارائه غذای سالم برای مصرف کنندگان سراسر جهان
ایجاد سیستمی پویا، فراگیر و کاربردی منطقی و قابل فهم مبتنی بر پیشگیری از وقوع خطر

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.