فایل ورد کامل مقاله بررسی آزمایش رنگرزی طبیعی پشم و ابریشم با قرمزدانه و تحلیل کاربردهای آن – بخش نخست


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله بررسی آزمایش رنگرزی طبیعی پشم و ابریشم با قرمزدانه و تحلیل کاربردهای آن – بخش نخست دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بررسی آزمایش رنگرزی طبیعی پشم و ابریشم با قرمزدانه و تحلیل کاربردهای آن – بخش نخست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بررسی آزمایش رنگرزی طبیعی پشم و ابریشم با قرمزدانه و تحلیل کاربردهای آن – بخش نخست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بررسی آزمایش رنگرزی طبیعی پشم و ابریشم با قرمزدانه و تحلیل کاربردهای آن – بخش نخست :

وسایل و مواد مورد نیاز :
بشر (به عنوان حمام رنگرزی )، همزن ، دما سنج ،پیپت ، پیست ، استوانه مدرج ، هیتر ، قرمزدانه ، کالای پشم و ابریشم ، آب مقطر، اسید اکسالیک ، زاج سفید .
هدف از آزمایش :
بررسی اثر میزان رنگزای قرمز دانه بر فام حاصله .
تئوری آزمایش :
در این آزمایش هدف بررسی اثر میزان رنگزا بر فام الیاف پشم و ابریشم میباشد بنا بر این همه شرایط برای ۳ بشر در نظر گرفته یکسان خواهد بود و تنها میزان رنگزا تفاوت خواهد کرد .
برای دندانه دادن از زاج سفید استفاده میکنیم و ۳ درصد اسید اکسالیک به ان می افزاییم . مقدار کالا هم ۰.۲gr پشم و ۰.۲ gr ابریشم میباشد و چون L:R (100: 1) است بنا بر این حجم حمام ۴۰cc خواهد بود .
روش کار :
سه بشر را در نظر گرفته و برای دندانه دادن از زاج سفید به میزان ده درصد استفاده میکنیم . اسید اکسالیک هم به میزان ۳ % به حمام می افزاییم و سپس کار را از روی منحنی رنگرزی آغاز میکنیم .
پس از اینکه حمام و کالا ها به مدت ۳۰ دقیقه جوشید رنگزای قرمز دانه را به حمام می افزاییم در بشر شماره ۱ ، ۲ % ، بشر شماره ۲ ، ۵ % و در بشر شماره ۳ ، ده درشد رنگزا را خواهیم داشت . مقدار مواد هم با توجه به درصد های خواسته شده و درصد های موجود محاسبه میکنیم و سپس میزان آب مقطر را به دست می آوریم . ( درصد موجود زاج ، ۵% و اسید اکسالیک ، ۱ % )

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.