فایل ورد کامل تحقیق بررسی روش‌های نگهداری اسفناج در سردخانه و تحلیل تغییرات کیفی و تغذیه‌ای


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
4 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق بررسی روش‌های نگهداری اسفناج در سردخانه و تحلیل تغییرات کیفی و تغذیه‌ای دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق بررسی روش‌های نگهداری اسفناج در سردخانه و تحلیل تغییرات کیفی و تغذیه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق بررسی روش‌های نگهداری اسفناج در سردخانه و تحلیل تغییرات کیفی و تغذیه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق بررسی روش‌های نگهداری اسفناج در سردخانه و تحلیل تغییرات کیفی و تغذیه‌ای :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق بررسی روش‌های نگهداری اسفناج در سردخانه و تحلیل تغییرات کیفی و تغذیه‌ای

نگهداری اسفناج در سردخانه
هدف
دامنه کاربرد
شرایط برداشت
پایین آوردن درجه حرارت
بسته‏بندی
درجه‏بندی حرارت مناسب
رطوبت نسبی
مدت نگهداری

نگهداری اسفناج در سردخانه
۱ ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .
۲ ـ دامنه کاربرد
این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه کلفت‏تر می‏باشد به کار می‏رود . نوع زمستانی این فرآورده دارای برگ‏های بهتری بوده و نگهداری آن بهتر انجام می‏شود .
۳ ـ شرایط برداشت
اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد که محصول دارای بهترین کیفیت نبوده و کاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد .
اسفناج نرسیده در موقع نگهداری و چه پس از آن دارای کیفیت بهتری نخواهد شد .
اسفناج رسیده نیز پس از برداشت هرگاه در زمان کوتاه مصرف نشود فاسد خواهد شد .
برای نگهداری اسفناج باید آن را با آب شست تا عاری از گل و لای شود . شستن با آب خیلی سرد مدت نگهداری اسفناج را طولانی‏تر خواهد کرد .
۴ ـ پایین آوردن درجه حرارت
اسفناج از سبزی‏هایی است که لازم است بلادرنگ پس از برداشت درجه حرارت آن پایین آورده شود بهترین راه برای سرد کردن اسفناج و پایین آوردن درجه حرارت آن قراردادن یخ خرد شده در زیر و بالا و لابه‏لای آن می‏باشد این کار باید بلافاصله پس از برداشت انجام شود .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.