فایل ورد کامل مقاله معرفی میوه زرشک و بررسی ارزش غذایی، خواص دارویی و نقش آن در تغذیه سالم


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله معرفی میوه زرشک و بررسی ارزش غذایی، خواص دارویی و نقش آن در تغذیه سالم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله معرفی میوه زرشک و بررسی ارزش غذایی، خواص دارویی و نقش آن در تغذیه سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله معرفی میوه زرشک و بررسی ارزش غذایی، خواص دارویی و نقش آن در تغذیه سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله معرفی میوه زرشک و بررسی ارزش غذایی، خواص دارویی و نقش آن در تغذیه سالم :

اسم من ((زرشک )) است !
ریشه من داروى ضد تب است .
غم و غصه و بى اشتهایى را از بین مى برم .
براى تقویت هاضمه از من استفاده کنید.
درمان تنگ نفس هستم و صفرا را مى برم …
فارسى من ((زرشک )) است ، به من ((زاج )) و ((زرتک )) هم گفته اند. من در دامنه کوه ها نزدیک به آب مى رویم . نوعى از من که در خراسان و نزدیک شیروان مى روید، بدون دانه است و به آن زرشک پلویى گویند. چون با آن زرشک پلو درست مى کنند و این نوع زرشک در خارج از ایران دیده نشده است ، در کتب گیاه شناسى قدیم مرا ((امبرباریس )) و ((برباریس )) خوانده اند. این یک لغت بربرى است و نام لاتینى من هم ((بربریس )) است . میوه من داراى ترشى مخصوصى است شبیه آنچه در سیب ترش دیده مى شود و بعلاوه داراى قند و چند ترشى دیگر است شبیه آنچه در سیب ترش دیده مى شود و بعلاوه داراى قند و چند ترشى دیگر هستم . ریشه درخت من به علت داشتن ترکیبى بنام ((برى برین )) داراى اثر مسهلى بوده و ضد تب مى باشد و براى ترک تریاک مفید است .
برگهاى درخت من داراى مقدار زیادى ویتامین ((ث )) بوده و درمان رقیق شدن خون است . آب زرشک بسیار خنک است ، صفرا بر و مسکن تنگى است و حرارت معده و جگر را فرو مى نشاند و براى بازشدن جگر و درمان استسقا و سردى احشاء و معالجه اسهالى که از ضعف جگر و یا به سبب زیادى بلغم باشد، نافع است جهت تقویت هاضمه ، با زعفران تجویز مى شود. با آب افسنتین جهت معالجه بزرگى کبد و سختى ادرار توصیه شده است . از رنگ قرمز من در رنگرزى استفاده مى شود. و چون آب مرا با آب سیب به مقدار مساوى مخلوط کرده و معادل نصف آب من آب لیمو اضافه کرده ، و به آن مقدار شکر افزوده و به قوام آورند تا بسته شود. معجونى بدست مى آید که پادزهر سموم ، مخصوصا ضد سم افعى است و تریاق کبیر را نیز به همین دستور درست مى کردند و به آن مقدارى مروارید محلول در آب ترش ترنج مى افزودند.
این معجون علاوه بر خاصیت پادزهرى که دارد، درمان تنگ نفس و غش بوده ، غم و غصه و بى اشتهایى را از بین مى برم . دانه هاى من به تنهایى یا مخلوط با ادویه مناسب جهت زخم معده و دل درد و اسهال تجویز شده است . مقدار خوراک آب من تا صد گرم و از دانه هاى من تا ۴۵ گرم است .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.