فایل ورد کامل مقاله بهینه‌سازی فرآیند عملیات حرارتی فولاد ابزار تندبر AISI M42 و بررسی اثرات آن بر خواص مکانیکی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
4 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله بهینه‌سازی فرآیند عملیات حرارتی فولاد ابزار تندبر AISI M42 و بررسی اثرات آن بر خواص مکانیکی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بهینه‌سازی فرآیند عملیات حرارتی فولاد ابزار تندبر AISI M42 و بررسی اثرات آن بر خواص مکانیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بهینه‌سازی فرآیند عملیات حرارتی فولاد ابزار تندبر AISI M42 و بررسی اثرات آن بر خواص مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بهینه‌سازی فرآیند عملیات حرارتی فولاد ابزار تندبر AISI M42 و بررسی اثرات آن بر خواص مکانیکی :

فولاد آلیاژی AISI M42 از جمله فولادهای ابزار تندبر ( High Speed steels ) که این فولادها برای شکل دهی و ماشینکاری مواد و ابزارهایی نظیر ، ابزارهای برشی سنبه و ماتریسهای برش، خم¬کاری، فرم دادن، کشش به کار می روند . در این پژوهش تأثیر فرآیندهای مختلف عملیات حرارتی برای دستیابی به سختی پذیری و ساختار مناسب بر روی ۵۰ نمونه از جنس DIN 1.3247 تحقیق گردیده است.
برای انجام این آزمایش از چهار کوره حمام نمک دمای بالا و پایین به ترتیب برای آستنیته-کردن و کوئنچ کردن استفاده شد. آزمایش¬ها برای به دست¬آوردن شرایط بهینه دما و زمان آستنیته¬کردن و تمپرکردن انجام گردید و سپس با توجه به شرایط به دست¬آمده از این نتایج سیکل مناسب انتخاب گردید . آزمایش¬های سختی¬سنجی، متالوگرافی و بررسی با میکروسکوپ نوری انجام گردید .
سیکل عملیات حرارتی بهینه شامل پیشگرم¬کردن نمونه در سه مرحله که شامل مرحله اول 0C 450 که در داخل کوره المنتی و مرحله دوم 0C 850 و مرحله سوم0C 1050 در داخل کوره حمام نمک به مدت ۲ دقیقه انجام می¬گردید. سپس نمونه در دمای0C1170 جهت آستنیته کردن به مدت ۲ دقیقه در داخل کوره حمام نمک نگهداری گردید . در مرحله بعد نمونه در حمام نمک ۵۱۵ به مدت ۲ دقیقه کوئنچ گردید . در انتها برای رسیدن به خواص نهایی نمونه ۲ بار در دمای ۵۴۰ به مدت ۱ ساعت تمپر گردید .
نتایج نشان می دهد که عملیات حرارتی انجام شده از تشکیل کاربید های لایه ای و رشد دانه ها در نمونه جلوگیری می گردد .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.