فایل ورد کامل کارآموزی در اداره حفظ نباتات استان فارس با تمرکز بر مدیریت کشاورزی و کنترل آفات گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل کارآموزی در اداره حفظ نباتات استان فارس با تمرکز بر مدیریت کشاورزی و کنترل آفات گیاهی دارای ۷۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل کارآموزی در اداره حفظ نباتات استان فارس با تمرکز بر مدیریت کشاورزی و کنترل آفات گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل کارآموزی در اداره حفظ نباتات استان فارس با تمرکز بر مدیریت کشاورزی و کنترل آفات گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل کارآموزی در اداره حفظ نباتات استان فارس با تمرکز بر مدیریت کشاورزی و کنترل آفات گیاهی :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل کارآموزی در اداره حفظ نباتات استان فارس با تمرکز بر مدیریت کشاورزی و کنترل آفات گیاهی
گزارش آزمایشگاه………………………………………………………………………………..۴
مقدمه…………………………………………………………………………………………….۱۲
تاریخچه گیاهپزشکی…………………………………………………………………………..۱۳
تولید مثل در قارچها…………………………………………………………………………….۱۵
ویروسها…………………………………………………………………………………………۱۸
نماتدهای بیماری زای گیاهی…………………………………………………………………..۲۳
نماتد سیست چغندر……………………………………………………………………………..۲۵
نماتد گالی توتون و تنباکو………………………………………………………………………۲۸
نماتد مرکبات…………………………………………………………………………………….۲۹
نماتد گالی گندم…………………………………………………………………………………..۳۲
نماتد کیستی توتون……………………………………………………………………………..۳۳
نماتد مولد غده ریشه……………………………………………………………………………۳۳
نماتد مولد زخم ریشه غلات……………………………………………………………………۳۳
بیماری های گیاهی………………………………………………………………………………۳۴
آفات , بیماری ها و علفهای هرز برنج………………………………………………………..۳۴
بلاست برنج……………………………………………………………………………………..۳۶
لکه زاویه ای پنبه………………………………………………………………………………۳۸
زنگ سیاه ساقه گندم……………………………………………………………………………۴۰
زنگ برگی گندم………………………………………………………………………………….۴۲
سفیدک کرکی آفتاب گردان……………………………………………………………………..۴۳
کوتولگی زبر ذرت………………………………………………………………………………۴۵
سیاهک آشکار جو و یولاف……………………………………………………………………۴۶
سیاهک سخت جو……………………………………………………………………………….۴۷
پوسیدگی سیاه ساقه آفتاب گردان………………………………………………………………۴۷
زنگ آفتاب گردان……………………………………………………………………………….۴۸
لکه قهوهای یونجه……………………………………………………………………………..۴۹
ویروس موزاییک یونجه……………………………………………………………………….۵۰
پژمردگی آوندی پنبه…………………………………………………………………………….۵۰
پژمردگی آوندی فوزاریومی…………………………………………………………………….۵۲
بیماری ویروسی پنیه……………………………………………………………………………۵۳
پیچیدگی برگ پنبه……………………………………………………………………………….۵۴
پوسیدگی خشک ریشه حبوبات…………………………………………………………………۵۵
برق زدگی نخود…………………………………………………………………………………۵۶
زنگ لوبیا و باقلا……………………………………………………………………………….۵۷
پوسیدگی اسکلروتی……………………………………………………………………………۵۸
آنتراکتوز لوبیا………………………………………………………………………………….۵۹
بیماری باکتریایی حبوبات……………………………………………………………………..۶۰
سوختگی باکتریایی سویا……………………………………………………………………….۶۱
گل جالیز………………………………………………………………………………………….۶۲
سیاهک معمولی ذرت…………………………………………………………………………..۶۲
موزائیک چغندر…………………………………………………………………………………۶۴
پوسیدگی باکتریایی چغندر………………………………………………………………………۶۵
پوسیدگی باکتریایی غلاف برنج ……………………………………………………………….۶۵
زنگ برگی جو…………………………………………………………………………………..۶۶
منابع ومآخذ …………………………………………………………………………………….۶۹
• کشاورزان معتقدند گوگرد برای جلوگیری از تش باد درفصل تابستان کاربرد دارد . اما درواقع درفصول گرم بخصوص دراستانهای جنوبی اگر دردمای ۳۰ درجه سانتیگراد به بالا به گیاه گوگرد داده شود گیاه دچارسوختگی می شود ودرحالت سبز. گیاه خشک میشود وباعث نرسیدن مواد غذائی به ریشه شده وریشه دچار نکروز می شود.علائم موجود برروی این بوته گوجه فرنگی شامل سوختگی برگ پوسیدگی ریشه و محلول پاشی توسط کشاورز بوده است . برای مطمئن شدن از اینکه نکروز ریشه ناشی از قارچ بوده یا خیر ریشه گوجه فرنگی راکشت میدهیم . ابتدا ریشه را شسته تاگل ولای آن کاملا پاک شود سپس ریشه را با قیچی قطعه قطعه کرده ودرون ارلن ریخته و۱۰۰ سی سی آب به آن اضافه کرده ودرب آنرا با فویل می پوشانیم ودرون دستگاه shaker قرار میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه ودور ۳۰۰.
• پس از ۲۰ دقیقه یک توری روی ارلن می گذاریم وآب آلوده آن را خارج می کنیم و دوباره ۱۰۰ سی سی آب به ارلن اضافه کرده و مراحل قبل را انجام می دهیم .
• سپس ارلن را به زیر هود برده دستها میز هود و… با الکل ضد عفونی می کنیم.محتوی ارلن را روی توری که روی بشر گذاشتیم می ریزیم . بعد ریشه روی توری را با آب مقطر استریل می شوئیم درون یک پتری دیش محلول وایتکس ریخته وریشه ها را به مدت یک دقیقه درون آن قرار می دهیم. این عمل برای آن است که باکتری های خارجی ریشه از بین بروند . سپس توری را با شعله ضدعفونی می کنیم و محتوی پتری را روی آن می ریزیم و دوباره آن را با آب مقطر استریل می شوئیم .
• هود
• دوعدد کاغذ صافی استریل را روی میز هود گذاشته وقطعات ریشه را روی آن میگذاریم و دو عدد کاغذ صافی دیگر را روی آن قرار می دهیم و روی کاغذ فشار وارد کرده تا آب آن خارج شود .چندین بار این عمل را انجام داده تا آب ریشه ها کاملا گرفته شود . بعد ریشه ها را روی دو عدد کاغذ صافی قرار داده دو کاغذ صافی دیگر را روی ریشه ها گذاشته و به مدت دو ساعت زیر هود قرار می دهیم تا کاملا خشک شود .
• ابتدا پنس و قیچی را با الکل ضدعفونی کرده و با شعله حرارت داده و می گذاریم خنک شود .پس ازدو ساعت قطعات ریشه را با پنس و قیچی به قطعات کوچکترتقسیم می کنیم .
• برای کشت نیاز به دو محیط کشتی PDAَ و CMA نیاز داریم . محیط کشت را کنار شعله کمی باز می کنیم و یک قطعه از ریشه را با پنس در وسط محیط قرار می دهیم و پنج قطعه دیگر را در اطراف آن قطعه قرار می دهیم سپس مشخصات گیاه را روی آن می نویسیم و چهار پتری را درون یک کیسه گذاشته هوای آن را کاملا خارج می کنیم ودرب آن را محکم گره می زنیم ودرون دستگاه انکوباتور می گذاریم ( بمدت سه روز) .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 