فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نگهداری زردآلو در سردخانه و بررسی فناوری‌های حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
4 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نگهداری زردآلو در سردخانه و بررسی فناوری‌های حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نگهداری زردآلو در سردخانه و بررسی فناوری‌های حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نگهداری زردآلو در سردخانه و بررسی فناوری‌های حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نگهداری زردآلو در سردخانه و بررسی فناوری‌های حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نگهداری زردآلو در سردخانه و بررسی فناوری‌های حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری

فهرست مندرجات : ژ
پیش گفتار
مقدمه
۱- هدف ودامنه کاربرد
۲- مراجع الزامی
۳- اصطلاحات وتعاریف
۴- شرایط برداشت محصول
۵- سردکردن پس ازبرداشت
۶- ترابری
۷- سورت وبسته بندی میوه زردآلو
۸- نگهداری درسردخانه
۹- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه
۱۰- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی

پیش گفتار
استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال ۱۳۵۶ تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ ۱۹/۰۹/۸۱تصویب شد.اینک این استانداردبه استنادبندیک ماده ۳قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه ۱۳۷۱به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.
برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی که برای اصلاح وتکمیل این استانداردارائه شوددرتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازآخرین تجدیدنظرآنهااستفاده کرد.
درتهیه وتجدیدنظراین استانداردسعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجودونیازهای جامعه،درحدامکان بین این استانداردواستانداردهای بین المللی واستانداردملی کشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.
منابع ومآخذی که برای تهیه این استانداردبه کاررفته به شرح زیراست:
۱- استاندارد ملی ایران ۲۰۱۶ ” زردآلو – نگهداری در سردخانه”

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.