فایل ورد کامل پروژه پژوهشی آماری درباره میزان رضایت دانش‌آموزان خوابگاهی از برنامه غذایی و بررسی عوامل مؤثر


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پروژه پژوهشی آماری درباره میزان رضایت دانش‌آموزان خوابگاهی از برنامه غذایی و بررسی عوامل مؤثر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پروژه پژوهشی آماری درباره میزان رضایت دانش‌آموزان خوابگاهی از برنامه غذایی و بررسی عوامل مؤثر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پروژه پژوهشی آماری درباره میزان رضایت دانش‌آموزان خوابگاهی از برنامه غذایی و بررسی عوامل مؤثر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پروژه پژوهشی آماری درباره میزان رضایت دانش‌آموزان خوابگاهی از برنامه غذایی و بررسی عوامل مؤثر :


هدف از این پروژه ان بود که کمکی باشد در جهت بهترشدن وضعیت عمومی دبیرستان باشد.گاهی اوقات دیده می شود درجلساتی که با حضور ریاست دبیرستان تشکیل می شد بحث هایی در مورد برنامه غذایی اتفاق می افتاد که در ان جلسات صحبت هایی می شد اما بدلیل حاضر نبودن وصحبت نکردن اکثر دانش اموزان تصمیمات گرفته شده موثر نبود به همین دلیل برای پروژه خود این موضوع را انتخاب کردم.
این پروژه با پخش کردن پرسش نامه در بین دانش اموزان شروع شد. در پروژه از محاسبات اماری و نمودارها استفاده شد.
جمع اوری داده ها:
به دلیل مشکلات موجود برای توزیع پاسخ نامه در بین همه افراد جامعه اماری از میان دانش اموزان خوابگاهی ۵۱ نفر به طور اتفاقی انتخاب شدند و در بین انها پاسخ نامه پخش شد.
جمع اوری می توانست ازطریق مصاحبه وپرسش نامه انجام پذیرد که روش پرسش نامه مناسب تر به نظر می رسید.
برای خاطر مستند بودن پروژه در پرسش نامه ها جایی برای نام پر کننده پرسش نامه در نظر گرفته شد البته برای دانش اموزان توضیح داده شد که پر کردن این قسمت ضروری نیست.
درپرسش نامه از کیفیت غذااز دانش امو زان سئوال شد که دانش اموزان می توانند با علامت زدن گزینه های ضعیف متوسط خوب عالی نظر خود رااعلام کنند.در پایان از دانش اموزان سوال شد که ایا عدم رضایت انها بیشتر مربوط به اصل غذا می شود یا به طرز پخت ان.پرسش نامه ها را ضمیمه پروژه کرده ام.

تجزیه وتحلیل داده ها
این قسمت از دو بخش محاسبات ونمودار تشکیل شده است.در این قسمت ابتدا برای هر غذا محاسبات و نمودارها را به طور جداگانه انجام شد سپس در اخر به طور کلی بررسی شده است.

حلوا شکری:
فراوان تجمعی درصد فراوانی فراوانی نسبی فراوانی مطلق دسته
۲۴ ۴۸ ۰.۴۸ ۲۴ ضعیف
۳۹ ۳۰ ۰.۳۰ ۱۵ متوسط
۴۲ ۶ ۰.۰۶ ۳ خوب
۵۰ ۱۶ ۰.۱۶ ۸ عالی
۱۰۰ ۱ ۵۰ جمع

=۲ ۱۲/۵ =
۲( ۱۲/۵ – ۸ )+ ۲( ۱۲/۵- ۳ )+ ۲(۱۲/۵ – ۱۵)+۲( ۱۲/۵- ۲۴)
۴
= ۶۲/۲۵ = ۷/۸۸ CV= 0/63

چلو گوشت ومیوه:
فراوانی تجمعی درصد فراوانی فراوانی نسبی فراوانی مطلق دسته
۲ ۴ ۰.۰۴ ۲ ضعیف
۱۲ ۲۰ ۰.۲۰ ۱۰ متوسط
۳۴ ۴۴ ۰.۴۴ ۲۲ خوب
۵۰ ۳۲ ۰.۳۲ ۱۶ عالی
۱۰۰ ۱ ۵۰ جمع
=۲ ۱۲/۵ =
۲( ۱۲/۵ – ۱۶)+ ۲( ۱۲/۵- ۲۲)+ ۲(۱۲/۵ – ۱۰ )+۲( ۱۲/۵- ۲ )
۴
= ۵۴/۷۵ = ۷/۳۹ CV= 0/59
عدسی:
فراوان تجمعی درصد فراوانی فراوانی نسبی فراوانی مطلق دسته
۲۴ ۴۸ ۰.۴۸ ۲۴ ضعیف
۳۷ ۲۶ ۰.۲۶ ۱۳ متوسط
۴۶ ۱۸ ۰.۱۸ ۹ خوب
۵۰ ۸ ۰.۸
۴ عالی
۱۰۰ ۱ ۵۰ جمع

=۲ ۱۲/۵ =
۲( ۱۲/۵ – ۴ )+ ۲( ۱۲/۵- ۹ )+ ۲(۱۲/۵ – ۱۳ )+۲( ۱۲/۵- ۲۴ )
۴
= ۵۴/۲۵ = ۷/۳۶ CV= 0/58
کره ومربا:
فراوان تجمعی درصد فراوانی فراوانی نسبی فراوانی مطلق دسته
۱ ۰۲ ۰.۰۲ ۱ ضعیف

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.