فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره قارچ دکمه‌ای و بررسی شرایط کشت، ارزش تغذیه‌ای و فرآوری صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره قارچ دکمه‌ای و بررسی شرایط کشت، ارزش تغذیه‌ای و فرآوری صنعتی دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره قارچ دکمه‌ای و بررسی شرایط کشت، ارزش تغذیه‌ای و فرآوری صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره قارچ دکمه‌ای و بررسی شرایط کشت، ارزش تغذیه‌ای و فرآوری صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره قارچ دکمه‌ای و بررسی شرایط کشت، ارزش تغذیه‌ای و فرآوری صنعتی :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره قارچ دکمه‌ای و بررسی شرایط کشت، ارزش تغذیه‌ای و فرآوری صنعتی

موزشی شرکت راز موفقیت آقای مهندس فرامرز کوثری
فهرست مطالب
مقدمه ۱
تاریخ کشت ۱
ارزش غذایی ۳
ارزش داروئی ۳
قارچ دکمه ای ۶
تکنولوژی تولید ۷
کودهای ازته یا نیتروژنه ، شیمیایی ۸
مکمل های غذایی ۸
مواد غذایی کنسانتره ۹
روشهای تهیه کمپوست ۹
مشکلات کمپوست طبیعی ۱۱
روش طولانی مدت: Long method ۱۲
روش کوتاه مدت (Short method) ۱۳
روش های آماده سازی بستر ۱۵
روش قفسه ای ۱۵
روش جعبه ای ۱۶
روش کیسه ای ۱۶
ضد عفونی کردن خاک پوششی ۱۷
اصول مراقبت از بستر بعد از خاک دهی ۱۹
اصول هوادهی ۲۰
مرحله برداشت محصول ۲۰
مرحله بسته بندی ۲۰
مدیریت بیماری ها ۲۲
حشرات – آفات و نماتدها ۲۲
بیماریهای قارچ دکمه ای vertyclum ۲۲
بیماری دنبلان کاذب – کپک گچی ۲۳
درمان ۲۴
قارچهای هرز کلاهدار ۲۵
بیماری لکه قهوه ای یا لکه باکتریایی ۲۵
آفات قارچ دکمه ای ۲۶
منابع ۲۸

غریزه ی نیاز به تغذیه در انسان از بدو تولد او را برای تلاش و کوشش برای برآورده شدن این نیاز وا داشته بطوریکه در طول تاریخ انسان موفق به کشف و تولید علم و تکنولوژی پیشرفته ای در این زمینه شده است.
قارچهای خوراکی از ارگانیزم های اولیه هستند که به فونگی مشهورند(Funigi) و بدلیل اینکه کلروفیل ندارند برای برآورده کردن نیاز غذایی خود به واسط نیاز دارند. قارچها بر روی مواد آلی مرده یا به صورت پارازیت بر روی مواد زنده ی دیگر رشد می کنند و زندگی خود را با یک اسپور آغاز می کنند. و پس از جوانه زدن در یک بستر مناسب مسیلیوم رویشی را تشکیل می دهند و پس از جذب مواد غذایی بستر، اندامهای باردهی را تحت شرایط کنترل شده دما و رطوبت تولید می کنند.
قارچهای خوراکی به صورت فصلی در تمام نقاط دنیا در شرایط مختلف و متفاوت می رویند.

تاریخ کشت
در زمانهای گذشته اعتقاد به این داشتند که قارچها توسط رعد و برق ایجاد می شوند استفاده از قارچهای خوراکی از روزگاران کهن متداول بوده بطوریکه در کتابهای باستان مانند کتابهای مقدس وجود داشته (تئوفراستون) نوشته است که قارچهایی که از زمین های زراعی و مزارع جمع آوری می شد به عنوان غذا مورد استفاده قرار می گرفتند. قارچ ها از غذاهای سلطنتی پادشاهان یونان و روم باستان بشمار می آمدند. چینی ها به طور گسترده قارچهای خوراکی را پرورش میدادند.
اولین بار متن علمی و طریقه شناسایی قارچ های پرورشی توسط تورنفورت (۱۷۰۷) نوشته شد.

ارزش غذایی
قارچ ها بسته به نوع پرورش دارای پروتئین و ویتامین ها و عناصر معدنی زیادی می باشند. مانند تیامین – ریبوفلاوین- نیاسین- کربوهیدراتها و الیاف.
ارزش داروئی
اسید های چرب اشباع و کلسترول قارچ ها از جهت کاهش دریافت کالری مورد توجه
اند. قارچ ها ارزش داروئی قابل توجهی دارند. در حقیقت گیاه شناسان اولیه قارچ ها را بیشتر بخاطر ارزش دارویی آن ها مورد توجه قرار داده اند و قارچ ها بدلیل ترکیبات شیمیایی یکسان بر سایر مواد غذای ارجحیت دارند.
کمبود کالری در رژیم غذایی و سوء تغذیه در بین نوجوانان و کودکان بزرگترین مسئله تغذیه ای می باشد پروتئین قارچهای خوراکی همانند پروتئین غلات حبوبات و سبزیها و شیر تخم مرغ ماهی و گوشت است بنابراین ارزش تغذیه ی پروتئین قارچها در رژیم غذایی وابسته به گونه های قارچ است.
هر ۱۰۰ گرم قارچ حاوی
پروتئین ۰۳/۰ تا ۰۶/۰
ویتامین C mg 60/0
ویتامین B1 mg 12/0
ویتامین B2 mg 52/0
ویتامین B3 mg 38/2
ویتامین Bcomplx mg 82/5
ویتامین H mg 018/0
پروتئین بالا و بدون نشاسته و قند برای بیماران دیابتی مناسب می باشند به دلیل نسبت بالای K:Na کالری و چربی کم (غنی از اسید لینولئیک و کنترل کننده کلسترول) گزینه ای جهت تغذیه ی آنهایی است که دچار چاقی استرس زیاد و بیماری های قلبی دیگر هستند مقادیر زیاد الیاف و خاکستر قلیایی برای افرادی که از اسید معده زیاد و یبوست رنج می برند مناسب است.
(۰۱۹۸۸ Sohi )

مطالعات نشان داده که قارچهای پرورشی مانند دکمه ای، صدفی، وشی تاکه دارای مقادیر زیادی از مواد بازدارنده هستند که در بعضی موارد اثر کنترل کننده بر بعضی از انواع تومورهای سرطانی دارند.
شماره اثر عناصر غذایی قارچ در جلوگیری از بیماریها
نمونه عنصر غذایی بیماری اثر
۱ پتاسیم و سدیم فشار خون کاهش فشار خون
۲ فیبر و عناصر قلیایی یبوست برطرف کننده یبوست
۳ میزان محدود کلسترول بیماری قلبی و دیابت عناصر مورد نیاز بیماران
۴ فاقد یلی ساکاریدها و عناصر انسدادی سرطان و ایدز افزایش مقاومت بدن
۵ آهن کم خونی مفید برای بیماران
۶ نشاسته کم چربی و کالری چاقی کاهش دهنده چاقی

قارچ دکمه ای
قارچ دکمه ای مانند دیگر قارچ ها موجود زنده هتروترفی است که نیازمند واسط است برای تهیه غذای مورد نیاز خود بدین صورت که ترکیبات کربن توسط میکرو ارگانیزم های موجود در کاه و غلات طی پروسه ی تخمیر که تحت عنوان کمپوست سازی شناخته می شود از توده ی عناصر غذایی برای قارچها ساخته می شوند نیازهای دیگر قارچ – نیتروژن – فسفر گوگرد پتاسیم آهن و ویتامین هایی مانند تیامین – بیوتین می باشد.
قارچ دکمه ای با نام علمی آگاریکوس بیسپروس یکی از انواع قارچهای خوراکی می باشد که بیش از ۴۰ درصد تولید قارچهای جهان را شامل می شود و هر زمان و هر فصلی با شرایط کنترل شده از نظر دما و رطوبت قابل کشت می باشد پرورش این قارچ اولین بار در فرانسه به روی پشته های ساخته شده از کودهای اسبی آغاز گردید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.