فایل ورد کامل گزارش کارآموزی علمی درباره فرآیند اسانس‌گیری و بررسی فناوری‌های استخراج ترکیبات گیاهی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی علمی درباره فرآیند اسانس‌گیری و بررسی فناوری‌های استخراج ترکیبات گیاهی دارای ۱۶۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی علمی درباره فرآیند اسانس‌گیری و بررسی فناوری‌های استخراج ترکیبات گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی علمی درباره فرآیند اسانس‌گیری و بررسی فناوری‌های استخراج ترکیبات گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی علمی درباره فرآیند اسانس‌گیری و بررسی فناوری‌های استخراج ترکیبات گیاهی :

توضیحات:
گزارش کارآموزی رشته کشاورزی گرایش گیاهان دارویی با موضوع اسانس گیری، در قالب فایل word و در حجم ۱۵۰ صفحه.

بخشی از متن:
فساد و نگهداری از اسانسها: باید توجه داشت که بو و مزه اسانسها به ترکیبهای اکسیژنه موجود در آنها مربوط می باشد و از طرف دیگر باید در نظر داشت که بوی اسانسهایی که از ترکیبهای هیدروکربن ساخته شده اند، در مقایسه نسبی با ترکیبهای اکسیژنه مثل آلدهیدها، استونها، الکلها، استرها، اترها، اکسیدها و غیره کمتر می باشد. ترپنها و سایر هیدروکربنها خیلی کم در الکل محلول هستند و در معرض هوا به سرعت به علت اکسیده شدن و رزینی شدن خراب شده و در نتیجه بو و مزه اسانسها نامطبوع خواهند گردید. به همین علت سعی شده است که مقدار ترپینهای اسانسی که جهت معطر کردن فرآورده ها مورد استفاده قرار می گیرند مثل اسانس لیمو با استفاده از روش تقطیر از روش تقطیر جزء به جزء در فشار پایین کاسته شود به همین ترتیب اینگونه اسانسها بدون ترپن برای مدت بیشتری پایدار می مانند.

فایل ورد کامل گزارش کارآموزی علمی درباره فرآیند اسانس‌گیری و بررسی فناوری‌های استخراج ترکیبات گیاهی
فهرست مطالب:
مقدمه
معرفی گیاه
– اوکالیپتوس
– اکلیل
– بابونه
انواع بابونه
بابونه کبیر
بابونه رسمی
بابونه وحشی
بابونه رومی
بابونه زرد
فصل دوم
اسانسها
تقطیر ساده
شیمی اسانسها
آشنایی با انواع مبرد
انواع کلونجر
تقطیر با بخار آب
تقطیر با آب و بخار
سوکسله
اسپکتروفتومتر
بازیافت کلروفرم
کاربرد اسانس
عوارض جانبی
جدول کارهائی که در این دوره انجام شده
منابع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.