فایل کامل اسلاید آموزشی بسته‌بندی مواد غذایی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل اسلاید آموزشی بسته‌بندی مواد غذایی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی دارای ۵۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل اسلاید آموزشی بسته‌بندی مواد غذایی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل اسلاید آموزشی بسته‌بندی مواد غذایی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل اسلاید آموزشی بسته‌بندی مواد غذایی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی :

توضیحات:
پاورپوینت (اسلاید) جامع درباره بسته بندی مواد غذایی، در حجم ۵۶ اسلاید.

بخشی از متن:
همه ی ما در زندگی روزمره مان با بسته بندی سروکار داریم. در استاندارد بریتانیا واژه ی بسته بندی به عنوان هنر یا عملیات مورد استفاده در آماده سازی کالا برای حمل، نگهداری و یا تحویل به مشتری تعریف شده است و در تعریفی ساده تر می توان بسته بندی را به ظرفی گفت که مظروفی را در خود جای می دهد…
بسته بندی یک عمل فنی اقتصادی است که هزینه ی تحویل کالا را به حداقل می رساند، در حالی که فروش و در نتیجه سود حاصل از آن را به بالاترین حد افزایش می دهد و در تعریفی ساده تر بسته بندی را می توان پوششی از یک سیستم که اصطلاحا کالا نامیده می شود دانست.
بسته بندی نقش های زیادی علاوه بر نگهداری انجام می دهد. یکی از زمینه های پویا و دینامیک این رشته، به فروش رسیدن مواد غذایی در بازار رقابت و تجارت است. امروزه در بسته بندی موادغذایی از مواد مختلف استفاده می شود. فلزات سخت مانند قوطی و بشکه، فلزات انعطاف پذیر از قبیل آلومینیوم و قلع، .شیشه مانند شیشه های دهانه گشاد و بطری، پلاستیکهای نیمه سخت و سخت به شکل ظرف ها و بطری های قابل فشردن، پاکت های انعطاف پذیر، فیلم های خوراکی، کارتن های سخت کاغذی و فرآورده های بسته بندی چوبی مانند جعبه و کاغذهای انعطاف پذیر مانند چندلایه ها که از ترکیب کاغذ، پلاستیک و فویل ساخته می شوند.

فایل کامل اسلاید آموزشی بسته‌بندی مواد غذایی با بررسی فناوری‌های نوین، استانداردهای بهداشتی و کاربردهای صنعتی
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه
بسته بندی مواد غذایی: پلاستیکها
موارد استفاده از LDPE
انواع مختلف P.S
P.C (پلی کربنات)
فیلم های مرکب
استفاده از فیلم های مرکب
تولید و ساخت ظروف پلاستیکی
قالب گیری تزریقی
قالب گیری بادی
بطری بادی از نوع FFS
ترموفورمینگ
قالب گیری تراکمی
جایگزین هایی جدید برای پلاستیک در صنعت بسته بندی
فناوری نانو و بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی و سلامت مواد غذایی
معجزه نانو در ماندگاری موادغذایی بسته بندی شده
حس گرهای RFID
معجزه نانو روکش ها در بسته بندی
کاهش قیمت نانو مواد
روکش های انسدادی موانع انتشار
کاهش ضایعات بسته بندی با استفاده از فن آوری نانو
چشم انداز بازار آینده بسته بندی مبتنی بر فن آوری نانو
راهکارهای فن آوری نانو برای رفع ضایعات بسته بندی
رفع مشکلات بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی زیست فعال، تبدیل مواد غذایی به غذاهای سالم تر

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.