فایل ورد کامل مطالعه جامع عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیایی خوراک


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیایی خوراک دارای ۲۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیایی خوراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه جامع عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیایی خوراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه جامع عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیایی خوراک :

توضیحات:
پایان نامه رشته مهندسی شیمی ( مهندسی فرایند )، با موضوع فایل ورد کامل مطالعه جامع عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیایی خوراک، در قالب فایل word و در حجم ۲۵۰ صفحه.

بخشی از چکیده:
راندمان کوره یکی از پارامترهای مهم در بخش تولید بوده و تلاش در جهت به ظرفیت رساندن و سپس بالا بردن راندمان تولید کوره از مهمترین اهداف تیم مدیریتی و پرسنل فنی کارخانه‌های سیمان می‌باشد. در این پروژه سعی بر این است که پس از ارائه شناخت کلی از خط تولید سیمان دو فاکتور بسیار مهم و ارزشمند یعنی عوامل موثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیائی خوراک کوره ارزیابی شده و مورد تاثیر هر کدام از دو عامل مذکور پس از شناخت موضوعات و مسائل مطروحه به بررسی مشکلات موجود پرداخته و راه‌حلهایی صحیح جهت برخورد با این گونه مسائل ارائه شود تا انشاءالله بدین وسیله هدف اصلی از ارائه این پروژه محقق شود.

فایل ورد کامل مطالعه جامع عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیایی خوراک
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل۱: طرحی از یک کارخانه سیمان با تکنولوژی روز دنیا
فصل ۲: اجزاء سیستم پخت
۱-۲- مشخصه‌هایی از کوره دوار سیمان
۱-۱-۲- غلطک‌ها
۲-۱-۲- غلطک بالابر
۳-۱-۲- سیستم چرخاننده کوره
۴-۱-۲- آب‌بندی سر و ته کوره
۲-۲- نسوزکاری کوره
۳-۲- مشخصه‌هایی از پیش گرم‌کن
۴-۲- مسیر فرعی
۵-۲- سیستم تکلیس(Calciner)
۶-۲- مشخصه‌هایی از خنک‌کن
۷-۲- انواع خنک‌کنها
۱-۷-۲- خنک‌کن مشبک
۸-۲- اتاق کنترل
۹-۲- سوخت رسانی و مشعل
۱-۹-۲- اصول سوختن و کنترل شعله
۲-۹-۲- شعله
۳-۹-۲- درجه حرارت شعله
فصل ۳: پروژه
فصل ۴: شناخت متغیرهای کنترل سیستم پخت
۱-۴- کنترل کوره
۲-۴- خنک کردن کلینکر
۳-۴- سوخت کوره
۴-۴- تغذیه کوره
۵-۴- متغیرهای راهبری کوره
۶-۴- مکانیک کوره
۷-۴- شرایط خاص راهبری کوره
۱-۷-۴- کلیات
۲-۷-۴- تجزیه شیمیایی گاز خروجی کوره
۳-۷-۴- حجم هوای اولیه
۴-۷-۴- درجه حرارت گاز خروجی پیش گرم‌کن
۵-۷-۴- درجه حرارت یاتاقانها
۶-۷-۴- الکتروفیلترها
۷-۷-۴- گرفتگی سیکلونها
۸-۷-۴- گرفتگی در رایزر پایپ و ورودی کوره
۹-۷-۴- نسوزکاری کوره
۸-۴- چرخاندن کوره با موتور کمکی
۹-۴- تحلیل گزارشات ساعتی سیستم پخت
فصل ۵: رعایت اصول کوره بانی
۱-۵- مشخصه‌هایی از سیستم پخت
۱-۵-۱- جلو شعله
۱-۵-۲- هوای ثانویه
۲-۵- کوره بان وکوتینگ(استر کوره)
۳-۵- عقب کوره
۱-۳-۵- درجه حرارت عقب کوره
۲-۳-۵- مکش عقب کوره
۳-۳-۵- اکسیژن عقب کوره
۴-۵- کنترل مقدار سوخت
۵-۵- کنترل مقدار خوراک کوره و دور کوره
۶-۵- کنترل متغیرهای خنک کن گریت
۱-۶-۵- کنترل مکش درب کوره
۲-۶-۵- فشار زیر صفحات خنک کن
۳-۶-۵- کنترل درجه حرارت هوای ثانویه
۷-۵- بیست و هفت حالت اساسی کوره
۱-۷-۵- سه متغیر و کنترل کننده اساسی
۲-۷-۵- شرح بیست و هفت حالت- راه‌حلها و دلایل
۳-۷-۵- حالات اضطراری
فصل ۶: اولین گرم کردن سیستم پخت
۱-۶- خشک کردن پیش گرم‌کن
۲-۶- خشک کردن درب کوره و کانال هوای سوم و خنک کن
۱-۲-۶- مشعل کمکی برای خشک کردن درب کوره
۲-۲-۶- مشعل کمکی برای خشک کردن کانال هوای سوم
۳-۲-۶- مشعل کمکی برای خشک کردن خنک کن
۳-۶- گرم کردن کوره دوار
۱-۳-۶- آماده سازی
۲-۳-۶- گرم کردن تمام سیستم پخت
۳-۳-۶- کنترل درجه حرارت
۴-۳-۶- چرخاندن کوره در مرحله گرم کردن
۵-۳-۶- وقفه در گرم کردن
۴-۶- خواباندن کوره
۵-۶- نکات مهم
فصل ۷: اولین راه‌اندازی سیستم پخت
۱-۷- اولین باردهی کوره
۲-۷- مقدمات تغذیه کوره
۳-۷- راه‌اندازی موتور کوره
۴-۷- فراهم کردن شرایط تولید عادی
۵-۷- راه‌اندازی خنک کن
۶-۷- آماده شدن برای راه‌اندازی کلساینر
۷-۷- رسیدن به باردهی عادی
۸-۷- حالات غیرعادی خنک کن
فصل ۸: گرفتگی‌های سیستم پخت
۱-۸- قلیائی‌ها
۲-۸- پاک کردن پیش گرم‌کن
۳-۸- عوامل گرفتگی عقب کوره
۱-۳-۸- توازن چسبندگی و فرسایش
۲-۳-۸- چسبندگی چیست؟
۳-۳-۸- چسبندگی جامد به جامد
۴-۳-۸- جذب سطحی
۵-۳-۸- نتیجه‌گیری
۴-۸- ماهیت جرم گرفتگی عقب کوره
۱-۴-۸- مشخصات ظاهری گرفتگی
۲-۴-۸- ترکیب شیمیایی
۳-۴-۸- ترکیب مینرالوژیکی
۴-۴-۸- مکانیزم تشکیل
۵-۸- عوارض گرفتگی عقب کوره
۱-۵-۸- عقب کوره
۲-۵-۸- عوارض گرفتگی
فصل ۹: نسوزکاری سیستم پخت سیمان
۱-۹- مواد نسوز در نقاط مختلف سیستم پخت
فصل ۱۰: فرسایش مواد نسوز در سیستم پخت
۱-۱۰- مقدمه
۲-۱۰- عوامل مختلف فرسایش آجر منطقه پخت
۱-۲-۱۰- زیاد داغ شدن آجر
۲-۲-۱۰- نفوذ املاح قلیائی
۳-۲-۱۰- فرسایش ناشی از احیاء
۴-۲-۱۰- فرسایش مکانیکی
۳-۱۰- سیکل قلیائی در سیستم پخت سیمان
۴-۱۰- شکفتگی قلیائی
۵-۱۰- فرسایش بدنه کوره
فصل ۱۱: رعایت نکات ایمنی سیستم پخت
۱-۱۱- کوره
۲-۱۱- سیکلونها
۳-۱۱- الکتروفیلتر
فصل ۱۲: عوامل موثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه آنالیز شیمیایی خوراک کوره
۱-۱۲- مقدمه
۱-۱-۱۲- مسئولیت آزمایشگاه کارخانه سیمان
۲-۱-۱۲- سیمان
۲-۱۲- مشخصات شیمیائی و فیزیکی سیمان
۱-۲-۱۲- آلیت
۲-۲-۱۲- بلیت
۳-۲-۱۲- فاز الومینات
۴-۲-۱۲- فاز فریت
۵-۲-۱۲- ترکیبات فرعی
۶-۲-۱۲- سنگ گچ
۳-۱۲- محاسبه فازهای سیمان
۴-۱۲- مشخصات از انواع سیمان
۵-۱۲- چگونگی پخت مواد
۱-۵-۱۲- فعل و انفعالات مواد در پیش گرمکن
۲-۵-۱۲- فعل و انفعالات مواد در داخل کوره
۶-۱۲- عوامل موثر در پختن مواد
۱-۶-۱۲- ترکیب شیمیایی مواد اولیه
۲-۶-۱۲- ترکیب مینرالی مواد اولیه و خوراک کوره
۳-۶-۱۲- دانه‌بندی خوراک کوره
۴-۶-۱۲- همگن بودن مواد خام
۵-۶-۱۲- شرایط پخت
۷-۱۲- میکروسکوپی کلینکر
۱-۷-۱۲- کلینکر نرمال
۲-۷-۱۲- کلینکر آهسته خنک شده
۸-۱۲- مراحل فیزیکی و شیمیائی مواد در حین پخت
۱-۸-۱۲- خشک شدن
۲-۸-۱۲- دهیدراته شدن مواد رسی
۳-۸-۱۲- تجزیه کربناتها
۴-۸-۱۲- واکنش‌های جامد
۵-۸-۱۲- واکنش‌هایی که در حضور فاز مایع رخ می‌دهد
۹-۱۲- تاثیر نوسانات کیفیت خوراک کوره بر راندمان کوره
۱۰-۱۲- اقدامات موردنیاز در جهت کاهش نوسان کیفیت خوراک کوره
۱-۱۰-۱۲- تدوین استراتژی نمونه‌گیری
۲-۱۰-۱۲- مطالعات تفصیلی معادن
۳-۱۰-۱۲- جلوگیری از عوامل نوسان کاذب در سیستم کنترل کیفی
منابع و مراجع
چکیده انگلیسی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.