فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پروژه زراعت برنج با تحلیل روشهای کشت، مدیریت منابع و بهرهوری کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پروژه زراعت برنج با تحلیل روشهای کشت، مدیریت منابع و بهرهوری کشاورزی دارای ۶۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پروژه زراعت برنج با تحلیل روشهای کشت، مدیریت منابع و بهرهوری کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پروژه زراعت برنج با تحلیل روشهای کشت، مدیریت منابع و بهرهوری کشاورزی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پروژه زراعت برنج با تحلیل روشهای کشت، مدیریت منابع و بهرهوری کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پروژه زراعت برنج با تحلیل روشهای کشت، مدیریت منابع و بهرهوری کشاورزی :
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پروژه زراعت برنج با تحلیل روشهای کشت، مدیریت منابع و بهرهوری کشاورزی
این محصول در قالب فایل word و در ۵۶ صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
عناوین :
فصل اول:
مقدمه
جدول (۱-۱) توزیع منطقه ای سطح زیر کشت و تولید شلتوک در جهان در سال ۱۹۷۱ برحسب درصد (۱)
جدول (۲-۱) سطح زیر کشت و میزان تولید شلتوک در سال ۱۳۶۶ در ایران (۱)
جدول ۳-۱ سطح زیر کشت و تولید برنج در ایران
آمار نامه کشاورزی (۵۱-۱۳۷۲)(۲)
واژه برنج
فصل دوم:
مشخصات مورفولوژیکی
جدول ۱-۲ مقایسه خصوصیات سه زیر گونه برنج های جاوانیکا ،
ژاپونیکا و ایندیکا (پیام یونسکو۱۳۶۳) (۲)
ریشه
برگ
ساقه
گل آذین
پنجه زنی
ساختمان گل در برنج
فصل سوم:
نقش عناصر غذایی
اهمیت مواد معدنی
اثر متابولیکی عناصر غذایی
جدول ۱-۳ عناصر مورد نیاز برای رشد اغلب گیاهان عالی و میزان متداول آنها در ماده خشک (۴)
عناصر غذایی پرمصرف
ازت
فسفر
گوگرد
پتاسیم
کلسیم
منیزیم
عناصر غذایی کم مصرف
کمبود مواد غذایی
علائم کمبود عناصر غذایی
کمبود ازت nitrogen deficiency
کمبود فسفر deficiency phosphorus
کمبودپتاسیم deficiency potassium
کمبودگوگرد sulfur deficiency
کمبودسیلیس silicon deficiency
کمبودروی zinc deficiency
فصل چهارم:
اثرات اقتصادی مصرف کود درشالیزار
بطورکلی عملکردمحصول برنج به سه عامل بستگی دارد
کودهای مناسب برای شالیزار
کودسبز
کود دامی
کودهای شیمیایی
ازت
فسفر
پتاس
فصل پنجم:
احتیاجات کودی
جدول (۵-۱) مصرف مواد غذایی برنج (Bilteanu and Birneaur 1979) (2)
جدول ۲-۵ روند جذب مواد غذایی در مراحل مختلف رشد تا رسیدن در برنج
(Bilteaun et al 1983) (2)
جدول ۳-۵ مقادیر NPK توصیه شده در زراعت برنج در نواحی مختلف دنیا (۲)
فصل ششم:
زهکشی
نقش زهکشی زیرزمینی در مزارع ماندابی
حاصلخیزی خاک و پخش کود
حاصلخیزی خاک و فرونشست آب
پخش کود
نمودار رابطه بین کود مصرف شده و عملکرد برنج (۷)
سرعت فرونشست بهینه (Optimum percolation)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 