فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی دارای ۷۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی :

فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی

تیره کدوئیان

تیره کدو شامل گیاهانی علفی و غالباً پیچان و یا دارای اندام های پیچک مانندند. اندام های پیچکی در گیاهان این تیره، منشا متفاوت دارند. برخی از گیاهان این تیره غده دار، به ندرت بوته هیا درختچه مانند و یا درختانی با ساقه و تنه گوشتی و احیاناً خاردار هستند. برگ ها منفرد، ساده، دمبرگ دار، کامل و یا دارای پهنک چند بخشی با اشکال متفاوتند. گل ها متقارن، به ندرت نامتقارن، تقریباً همیشه تک جنس و یا به ندرت نر ماده، پنج پر

و گاهی چهار پر، با تمام حالات حد واسط پیوسته جامی و جدا گلبرگی هستند دمگل بدون پیشبرگ و برگک، و یا در برخی از جنس ها دارای دو پیشبرگ خار مانند است. ناقه پیوسته پرچم (مونادلف) یا به صورت چند دسته ای (پیادلف) و مستقل از جام است. تخمدان زیرین و در اصل دارای تمکن جواری است که به علت عدم رشد تخمدان در این ناحیه، جفت تحلیل رفته و تغییر شکل می دهد. میوه غالباً سته، به اندازه های متفاوت و غالباً بسیار بزرگ با پوست چرمی و سخت و محتوی دانه های بدون آلبو من است.

تیره کدو حدود ۱۰۰ جنس و ۱۰۰۰ گونه دارد. بجز گونه های محدودی از دو جنس آن، بقیه همگی در نواحی گرمسیری می رویند.

طریقه کشت و کار خانواده کدوئیان

۱ – سنتی

۲ – جدید

۱ -۲ – زیر پلاستیکی

۲ -۲ – بدون پلاستیک

۳- ۲ – گلخانه ای ( خیار . . . )

فواید و معایب کشت زیر پلاستیک

فواید : زودرس کردن محصول – جلوگیری از رشد علفهای هرز – افزایش سطح زیر کشت با توجه به کاهش تلفات آب – افزایش درآمد برای کشاورزان – پایان رسیدن دوره برداشت محصول – آماده کردن زمین برای کشت آینده .

معایب : با توجه به ماندن پلاستیک به بافت خاک لطمه زده – افزایش هزینه نیروی انسانی در نصب پلاستیک – خاکدهی پای بوته – جمع آوری بقایای پلاستیک در آخر دوره محصول .

فایل کامل پژوهش تخصصی درباره خانواده کدوئیان به عنوان سبزیجات با بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی و ارزش غذایی
فهرست

تیره کدوئیان

طریقه کشت و کار خانواده کدوئیان

فواید و معایب کشت زیر پلاستیک بدون پلاستیک

کلیات گیاه شناسی

کدو

هندوانه

خربزه

طالبی

خیارچنبر

خیار

آفات و بیماریهای خانواده کدوئیان

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.