فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF دارای ۱۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF :
فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF
کتاب فایل پی دی اف کامل پژوهش تخصصی درباره غلات و دیمکاری با تحلیل شرایط اقلیمی، روشهای کشت و عملکرد محصول PDF رشته زراعت
توضیحات محصول:
فصل اول:غلات
غله واژهای است عربی و جمع آن غلاه و یا غلات و به معنای در آمدیست که از اجاره امـلاک بدسـت مـیآیـد و نیـز بـه حاصل زراعت گندم و جو و برنج؛ چاودار- یولاف و ذرت و ذرت خوشهای را بصورت جمع غلات گویند.
از نظر انرژی تولیدی درمیان غلات (کربوهیدرات) ذرت با تولید ۸۳۷ کیلو ژول در هکتار و بعد از آن برنج بـا ۷۳۷ کیلـو
ژول در هکتار و ذرت خوشهای با ۴۷۷ کیلو ژول و گندم با ۴۶۰ کیلو ژول به ترتیب دارای مقامهای اول تا چهارم هستند.
غلات را از نقطه نظر درجه حرارت به جوانهزنی به دو گروه تقسیم میکنند:
۱- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت بین ۱-۵ درجه سانتیگراد میباشدمانند گندم- جـو – یـولاف و چـاودار کـه
معروف به مناطق معتدله با سردسیری یا دانه ریز گویند.
۲- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت برای جوانه زنی نباید کمتر از ۸ درجه سانتیگراد باشـد ماننـد ذرت – ارزن-
برنج- ذرت خوشهای که به آنها غلات گرمسیری یا دانه درشت گویند.
اما به طور کلی درجه اپتیمم درجه حرارت برای رویش تمامی غلات بین ۲۵ تا ۱۸ درجه سانتیگراد است.
– مراحل رویشی و زایشی غلات: مراحل رویشی در غلات شامل جوانه زدن ، تشکیل ریشهها، پنجه زنی و مراحل زایشـی با طویل شدن ساقه شروع میشود و تشکیل و ظهور سنبله در مرحله بعدی گرده افشانی وسپس تشکیل دانـه و در انتهـا رسیدن کامل میوه است نه رسیدگی فیزیولوژیک.
– اجزاء تشکیل دهنده عملکرد در غلات:
عملکرد غلات= وزن هزار دانه× تعداد دانه در سنبله× تعداد سنبله در بوته× تعداد بوته در واحد سطح
– نکات مهم و کلیدی:
پنجه زنی در غلات تقریباً در زمانی که گیاه دارای پنج برگ میباشد شروع میگردد.
در گندم معمولاً ۲ تا ۳ گل بارور میشوند اما در جو و ذرت فقط یک گل در سنبلهها بارور میشوند.
غلات به جزء ذرت و چاودار که دگرکشن هستند الباقی غلات گیاهان خودگشن هستند
سوالات تستی
۱- نقش رطوبت در طول دوره آخر رشد در غلات منجر به:
الف- چروکیده شدن دانهها و کاهش پروتئین میگردد.
ب- چروکیده شدن دانهها و افزایش پروتئین میگردد.
ج- افزایش هیدرات کربن و کاهش پروتئین میگردد.
د- چروکیده شدن دانهها، کاهش هیدرات کربن و افزایش و پروتئین میشود.
۲- پنجه زنی غلات سردسیری در کدام یک از شرایط زیر تحریک میشود؟
الف- موقعی که عمق کاشت نسبتاً زیاد است.
ب- موقعی که درجه حرارت در موقع پنجه زنی پایین است.
ج- موقعی که درجه حرارت در موقع پنجه زنی بالاست.
د- موقعی که شدت نور هم زمان با پنجه زنی پایین است.
۳- اسکوتلوم یا لپه (سپرچه) عبارت است؟
الف- بیرونیترین یاختههای آندوسپرم
ب- اولین برگ در غلات از نظر گیاه شناسی
ج- بخشی از دانه که بین جنین و آندوسپرم قرار دارد.
د- اولین برگ در غلات از نظر گیاه شناسی و بخشی از دانه که بین جنین و آندوسپرم قرار دارد.
۴- یکی از اثرات C-C-C بر غلات عبارت است از؟
الف- پایین رفتن فشار اسمزی ب- مصرف آب زیادتر
ج- کوتاهتر شدن رشد میانگره د- بالا رفتن عملکرد تا ۸%
۵- عملکرد سنبله غلات عمدتاً توسط همبستگی مثبت با………..؟
الف- تعداد دانه و وزن دانهها تعیین میشودو نسبت به شرایط اقلیمی یکی از اجزای نامبرده تعیین کننده خواهد بود.
ب- تعداد و وزن دانهها تعیین میشود و اثر هر دو نسبتاً یکسان است.
ج- وزن دانه تعیین میشود و اثر عداد دانه نسبتاً قلیل است.
د- تعداد دانه تعیین میشود و اثر وزن دانه تاثیر چندانی ندارد.
پاسخنامه
۱- ب)
۲- ب)
۳- د)
۴- ج) C-C-C یک ماده جلوگیری کننده از ورس در غلات است که سبب کاهش طول میانگرهها در غلات میشود.
۵- د) تعداد دانه در سنبله با عملکرد رابطه مثبت دارد
نوع فایل:PDF
سایز:۲.۰۷mb
تعداد صفحه:۱۳۳
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 