فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) دارای ۱۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) :

طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‏ کن کابینتی جدید لیموترش با دو ترکیب هندسی با استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)

بکارگیری روش‏های مکانیزه برداشت مستلزم استفاده از خشک‏ کن‏ های مناسب برای فرآوری محصول است زیرا در برداشت مکانیزه، رطوبت میوه برداشت شده بیشتر از رطوبت برداشت به طریق سنتی است. از میان انواع خشک‏کن‏ها خشک‏کن‏های کابینتی کارکرد ساده تری دارند. عیب خشک‏کن‏های کابینتی در یکنواخت خشک نکردن محصول و نیاز به نیروی کارگری برای جابجایی سینی‏های محصول می‏باشد. در این طرح برای رفع کامل مشکل غیر یکنواختی خشک‏شدن در خشک‏کن‏های کابینتی، اقدام به طراحی یک خشک‏کن کابینتی جدید با محفظه جانبی مجزا برای هر قفسه خشک‏کن شده است. برای طراحی دقیق این خشک‏کن کابینتی جدید، پاره‏ای از خواص فیزیکی لیمو از جمله ابعاد، میانگین هندسی اقطار، جرم حجمی دانه‏ای، جرم حجمی توده‏ای، کرویت، تخلخل بستر و افت فشار استاتیکی عبور هوا از بستر محصول اندازه‏گیری گردیدند. اندازه‏گیری خواص مورد نظر در پنج سطح رطوبتی ۸۴، ۶۴، ۴۴، ۲۴ و ۱۰ درصد بر پایه تر انجام گرفت. نتایج نشان داد با کاهش رطوبت ابعاد، میانگین هندسی اقطار، جرم حجمی دانه‏ای و جرم حجمی توده‏ای کاهش پیدا کردند. در حالیکه کرویت و تخلخل افزایش پیدا کردند. به منظور اندازه‏گیری مقاومت بستر لیمو در برابر عبور جریان هوا سامانه آزمایشگاهی ساخته شد. آزمایشات افت فشار به دو صورت لایه ضخیم و لایه نازک صورت گرفت. آزمایش های اول در چهار عمق بستر (۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ سانتیمتر)، چهار دمای هوا (۲۵، ۳۵، ۴۵ و ۵۰) و ۱۱ شار هوای عبوری به صورت چیدمان تصادفی انجام شدند. نتایج نشان داد که با افزایش عمق بستر و افزایش سرعت جریان هوا افت فشار افزایش پیدا می‏کند. دما تاثیر معنی‏داری در نتایج نداشت. آزمایش لایه نازک در پنج سطح رطوبتی، سه چیدمان و ۱۱ شار هوای عبوری انجام شد. نتایج نشان داد که با کاهش رطوبت به دلیل افزایش تخلخل افت فشار کاهش پیدا می‏کرد. همچنین چیدمان اثر معنی‏داری بر افت فشار داشت. برای پیش بینی افت فشار در بین مدل‏های ریاضی ارزیابی شده، مدل ارگان به عنوان بهترین مدل (بیشترین) برای تبیین رابطه نرخ عبور جریان هوا و افت فشار در بستر لیمو انتخاب گردید. از خواص فیزیکی ذکر شده برای طراحی خشک‏کن جدید استفاده شد. برای بررسی نظری یکنواختی توزیع خطوط همتراز سرعت و فشار هوا از ابزار CFD به کمک نرم افزار فلوئنت بهره گرفته شد. بر اساس نتایج مدل سازی عددی طرح جدید بهینه سازی گردید و هندسه نهایی مشخص شد. طرح بهینه انتخاب شده ساخته و در بازه‏های مختلف سرعت هوای ورودی (۱، ۲ و ۳ متر بر ثانیه) و دمای هوای ورودی (۵۰ درجه سلیسیوس) مورد آزمایش قرار گرفت. با بررسی نتایج آزمایشگاهی بر یکنواختی توزیع دمای هوای خشک‏کننده و سرعت آن در خشک‏کن ساخته شده مشخص گردید که توزیع پارامترهای یاد شده در محفظه خشک‏کن یکنواخت بوده است. نتایج حاصل از مقایسه داده‏های نظری (استخراج شده از CFD) و داده‏های آزمایشگاهی نشان داد که ضریب همبستگی ۹۹۴/۰ بین داده‏های مربوط به سرعت هوا وجود دارد. در مرحله بعد این خشک‏کن از لحاظ یکنواختی خطوط همتراز سرعت، نرخ از دست دادن رطوبت در سینی‏های خشک‏کن و مصرف انرژی با خشک‏ کن موجود مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان دادند خشک ‏کن جدید از هر سه نقطه نظر از خشک‏کن قبلی عملکرد بهتری را داشته است.

فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
فهرست مطالب

عنوان

صفحه

فصل اول: مقدمه

۱- ۱- لزوم استفاده از خشک‏کن

۱

۱- ۲- انواع خشک‏کن ها

۲

۱- ۳- اهمیت محصول

۵

۱- ۴- نحوه برداشت و خشک‏کردن لیمو

۷

۱- ۵- اهمیت اندازه‏گیری خواص فیزیکی

۷

۱- ۶- لزوم اندازه‏گیری افت فشار در بستر لیمو

۸

۱- ۷- اهداف پژوهش

۸

فصل دوم: پیشینه پژوهش و معادلات مورد استفاده

۲- ۱- اندازه گیری افت فشار و مطالعات انجام شده

۱۱

۲- ۱- ۱- مدل‏های متداول در تبیین رابطه سرعت هوا و افت فشار

۱۴

۲- ۱- ۲- خواص فیزیکی مرتبط با افت فشار

۱۷

۲- ۲- معرفی CFD

۱۸

۲- ۲- ۱- کاربرد CFD در صنایع کشاورزی

۲۰

۲- ۲- ۲- مدل‏های ریاضی در CFD

۲۵

۲- ۲- ۲- ۱- معادلات نویراستوکس

۲۵

۲- ۲- ۲- ۲- معادلات تلاطم

۲۷

۲- ۲- ۳- روش‏های عددی به کار رفته در نرم افزار فلوئنت

۳۲

۲- ۲- ۳- ۱- روش احجام محدود

۳۲

۲- ۲- ۳- ۲- روش حل مجزا

۳۳

۲- ۲- ۳- ۳- گسسته سازی

۳۴

۲- ۲- ۳- ۴- تعریف باقی مانده‏ها و قضاوت همگرایی

۳۵

۲- ۲- ۴- تولید شبکه

۳۶

۲- ۲- ۴- ۱- همواری

۳۶

۲- ۲- ۴- ۲- مناسب بودن شکل سلول

۳۶

۲- ۲- ۵- شرایط مرزی

۳۷

۲- ۲- ۵- ۱- سرعت ورودی

۳۸

۲- ۲- ۵- ۲- جریان خروجی

۳۸

۲- ۲- ۵- ۳- دیوار

۳۸

۲- ۲- ۵- ۴- محیط متخلخل

۳۹

۲- ۳- توضیح مسئله

۴۲

فصل سوم: مواد و روش‏ها

۳- ۱- اندازه گیری خواص فیزیکی لیمو ترش جهرم

۴۵

۳- ۲- بهینه سازی دستگاه اندازه گیری افت فشار

۴۷

۳- ۲- ۱- ساخت محفظه نگهداری لیموها

۴۸

۳- ۲- ۲- ساخت شاسی

۵۰

۳- ۲- ۳- ابزار و روش اندازه گیری کمیت ها

۵۱

۳- ۲- ۳- ۱- سرعت هوا

۵۱

۳- ۲- ۳- ۲- دمای هوا

۵۳

۳- ۲- ۳- ۳- افت فشار

۵۳

۳- ۲- ۳- ۴- رطوبت نسبی هوای محیط

۵۴

۳- ۲- ۳- ۵- اندازه گیری مقداررطوبت نمونه ها

۵۵

۳- ۲- ۴- روش انجام آزمایش‏های اندازه گیری افت فشار

۵۶

۳- ۳- مدل سازی خشک‏کن

۵۸

۳- ۳- ۱- ایجاد شبکه

۵۸

۳- ۳- ۲- استقلال حل مسئله از شبکه

۵۸

۳- ۳- ۳- نحوه اجرای محاسبات

۵۸

۳- ۳- ۴- روش‏های تولید شبکه

۵۹

۳- ۳- ۵- مرتبه گسسته سازی

۶۰

۳- ۳- ۶- تعیین رژیم جریان داخلی خشک‏کن

۶۱

۳- ۳- ۷- فرضیات مدل CFD

۶۱

۳- ۳- ۸- چگونگی تحلیل طرح‏های ابتدایی برای خشک‏کن با ابزار CFD

۶۳

۳- ۴- ساخت محفظه خشک‏کن

۶۶

۳- ۵- اندازه گیری دما و سرعت هوا در داخل محفظه خشک‏کن

۶۶

۳- ۶- روش مقایسه خشک‏کن ساخته شده با خشک‏کن امانلو وزمردیان

۷۱

فصل چهارم: نتایج و بحث

۴- ۱- خواص فیزیکی لیموترش

۷۳

۴- ۲- اندازه‏گیری افت فشار

۷۵

۴- ۲- ۱- افت فشار لیمو در حالت لایه ضخیم

۷۵

۴- ۲- ۲- برازش معادله‏های افت فشار به داده‏های مربوط به لایه ضخیم

۷۸

۴- ۲- ۳- افت فشار لیمو در حالت لایه نازک

۷۹

۴- ۲- ۴- برازش معادله‏های افت فشار به داده‏های مربوط به لایه نازک لیمو

۸۱

۴- ۳- انتخاب طرح بهینه

۸۲

۴- ۴- مقایسه نتایج بدست آمده از CFD جهت طراحی خشک‏کن

۸۴

۴- ۴- ۱- بررسی یکنواختی سرعت در محفظه خشک‏کن با نرم افزار

۸۵

۴- ۴- ۱- ۱- اثر صفحه مشبک بر یکنواختی هوا

۸۵

۴- ۴- ۲- نتایج مربوط به خطوط همتراز فشار

۸۷

۴- ۴- ۲- ۱- اثر صفحه مشبک بر توزیع فشار

۸۷

۴- ۴- ۳- مقایسه نتایج تجربی و نظری سرعت

۸۸

۴- ۴- ۴- مقایسه نتایج دبی جرمی از هر خروجی

۹۱

۴- ۴- ۵- مقایسه خشک‏کن جدید با خشک‏کن ساخته شده توسط امانلو و زمردیان

۹۳

۴- ۴- ۵- ۱- روش CFD

۹۳

۴- ۴- ۵- ۲- روش تجربی

۹۵

۴- ۴- ۶- میزان مصرف انرژی برق

۹۶

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

۵- ۱- نتایج

۹۷

۵- ۱- ۱- خواص فیزیکی

۹۷

۵- ۱- ۲- استفاده از CFD در تحلیل خشک‏کن ها

۹۸

۵- ۱- ۳- تغییر در هندسه خشک‏کن‏های کابینتی

۹۸

۵- ۱- ۴- مقایسه خشک‏کن ساخته شده با خشک‏کن امانلو و زمردیان

۹۸

۵- ۲- پیشنهادها

۹۹

۵- ۲- ۱- ارتقاء دستگاه اندازه گیری افت فشار

۹۹

۵- ۲- ۲- پیشنهاد‏های برای خشک‏کن طراحی شده و ادامه مدل CFD

۹۹

پیوست

۱۰۰

منابع

۱۰۸

فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
فهرست جداول

عنوان و شماره

صفحه

جدول ۳-۱: نقاط سوراخ کاری شده جهت قرائت سرعت هوا

۶۷

جدول ۳-۲: نقاط مشخص شده برای اندازه‏گیری سرعت در خروجی

۶۹

جدول ۴-۱: خواص فیزیکی لیمو ترش (دانه ای)

۷۳

جدول ۴-۲: خواص فیزیکی لیموترش (توده ای)

۷۴

جدول ۴- ۳: جدول تجزیه واریانس تیمارهای نرخ جریان هوا، عمق بستر و دما و اثر متقابل آن‏ها بر افت فشار

۷۵

جدول ۴-۴: مدل ضرایب بدست آمده برای مدل شد (رابطه ۲-۱)

۷۸

جدول ۴-۵: ضرایب بدست آمده برای مدل هوکیل و ایوز (رابطه ۲-۲)

۷۸

جدول ۴-۶: ضرایب بدست آمده برای مدل ارگان (رابطه ۲-۳)

۷۹

جدول ۴-۷: جدول تجزیه واریانس تیمارهای نرخ جریان هوا، رطوبت، چیدمان و عمق بستر و اثر متقابل آن‏ها بر افت فشار

۷۹

جدول ۴-۸: ضرایب مدل شد

۸۱

جدول ۴-۹: ضرایب مدل هوکیل و ایوز

۸۲

جدول ۴-۱۰: ضرایب مدل ارگان

۸۲

جدول ۴-۱۱: نتایج حاصل از دبی هوای خروجی از قسمت های مختلف خشک کن بدون استفاده از صفحه مشبک

۸۶

جدول ۴-۱۲: نتایج حاصل از دبی هوای خروجی از قسمت های مختلف خشک کن هنگام استفاده از صفحه مشبک

۸۷

جدول ۴-۱۳: نتایج مربوط به مقادیر سرعت هوای گرم عبور داده شده به صورت تئوری و آزمایشی

۸۹

جدول ۴-۱۴: سرعت در ۱۸ نقطه مختلف خروجی ۱

۹۲

جدول ۴-۱۵: سرعت در ۱۸ نقطه مختلف خروجی ۲

۹۲

جدول ۴-۱۶: سرعت در ۱۸ نقطه مختلف خروجی ۳

۹۲

جدول ۴-۱۷: نتایج حاصل از روش تئوری و تجربی برای دبی خروجی ار سه خروجی خشک‏کن

۹۲

جدول ۴-۱۸: نتایج مربوط به دبی هوای خروجی تئوری از قسمت های مختلف خشک کن امانلو و زمردیان

۹۴

جدول ۴-۱۹: مقایسه انرژی الکتریکی مصرفی

۹۶

فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد خشک‌کن کابینتی نوین برای لیموترش با دو ترکیب هندسی و استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
فهرست شکل‏ها

عنوان

صفحه

شکل ۱- ۱: نمای شماتیک از خشک‏کن کابینتی متداول همراه با جمع کننده خورشیدی

۵

شکل ۲- ۱: دو جهت مختلف قرار گیری ریشه‏ها ی کاسنی برای بررسی افت فشار در مطالعه وربون و همکاران.

۱۳

شکل ۲- ۲: تعداد مقاله‏های منتشر شده CFD در زمینه تهویه ساختمان‏های کشاورزی

۲۰

شکل ۲- ۳: مقالات منتشر شده در زمینه کاربرد CFD در صنایع غذایی

۲۱

شکل ۲- ۴: استفاده از CFD برای بهینه کردن ساختار گلخانه‏های تونلی

۲۳

شکل ۲- ۵: تفاوت دامنه ی پیوسته و گسسته

۳۴

شکل ۲- ۶: تصویر شماتیک از خشک‏کن کابینتی

۴۲

شکل ۳- ۱: سه طرز قرارگیری لیموترش در اندازه‏گیری افت فشار

۴۶

شکل ۳- ۲: ترموستات مورد استفاده در آزمایش

۴۸

شکل ۳- ۳: موتور الکتریکی ۲۸۵۰ دور فن

۴۸

شکل ۳- ۴: مبدل ولتاژ مورد استفاده در آزمایش‏ها

۴۸

شکل ۳- ۵: توری گالوانیزه و قاب آن جهت نگهداری توده لیمو

۴۹

شکل ۳- ۶: یکنواخت کننده هوا

۵۰

شکل ۳- ۷: دستگاه اندازه‏گیری افت فشار بهینه سازی شده

۵۱

شکل ۳- ۸: شماتیک دستگاه اندازه‏گیری افت فشار

۵۲

شکل ۳- ۹: دستگاه اندازه‏گیری سرعت هوا

۵۳

شکل ۳- ۱۰: نقاط قرائت سرعت هوا درون لوله ورودی هوا

۵۴

شکل ۳- ۱۱: مانومتر بکار برده شده جهت اندازه‏گیری افت فشار

۵۴

شکل ۳- ۱۲: دستگاه Testo 625

۵۶

شکل ۳- ۱۲: ترازوی دیجیتال مورد استفاده در آزمایش ها

۵۶

شکل ۳- ۱۳: تصویرآون استفاده شده در آزمایش

۶۳

شکل ۳- ۱۴: خشک‏کن مش بندی شده در نرم افزار گمبیت

۶۵

شکل ۳- ۱۵: شماتیک خشک‏کن کابینتی جدید

۶۸

شکل ۳- ۱۶: نقاط سوراخکاری شده

۶۹

شکل ۳- ۱۷: مقطع یکی از خروجی های خشک‏کن و نحوه داده گیری دبی هوای خروجی

۶۹

شکل ۳- ۱۸: سینی به کار رفته در خشک‏کن

۷۰

شکل ۳- ۱۹: طرز داده برداری جهت توزین لیموها

۷۱

شکل ۳- ۲۰: خشک‏کن ساخته شده

۷۱

شکل ۳-۲۱: خشک‏کن ساخته شده و متعلقات آن

۷۲

شکل ۴- ۱: اثر تغییرات عمق بستر (۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰) سانتیمتر و شار هوای عبوری بر روی افت فشار

۷۷

شکل ۴- ۲: اثر افزایش عمق بستر بر روی افت فشار

۸۰

شکل ۴- ۳: اثر رطوبت‏های مختلف و شار هوای عبوری بر روی افت فشار در حالت قرار گیری دو لایه لیمو در سامانه اندازه‏گیری افت فشار

۸۱

شکل ۴- ۴: اثر سه چیدمان بر روی افت فشار

۸۳

شکل ۴- ۵: طرح انتخاب شده جهت ساخت

۸۳

شکل ۴- ۶: سه نما و اندازه‏های طرح بهینه

۸۳

شکل ۴- ۷: نمودار باقی مانده‏ها برای سرعت ورودی ۱ متر بر ثانیه

۸۴

شکل ۴- ۸: خطوط همتراز سرعت بدون توری

۸۵

شکل ۴- ۹: خطوط همتراز سرعت هنگام استفاده از توری

۸۵

شکل ۴- ۱۰: تاثیر استفاده نکردن از توری بر توزیع فشار

۸۷

شکل ۴- ۱۱: تاثیر استفاده از توری بر توزیع فشار

۸۸

شکل ۴- ۱۲: مقایسه نتایج تجربی و CFD

۹۱

شکل ۴- ۱۳: مقطع یکی از خروجی‏های خشک‏کن

۹۱

شکل ۴- ۱۴: توزیع خطوط همتراز سرعت در خشک‏کن امانلو و زمردیان

۹۳

شکل ۴- ۱۵: چگونگی توزیع سرعت در سینی‏های محصول در خشک‏کن امانلو

۹۴

شکل ۴- ۱۶: نرخ از دست دادن رطوبت نسبت به زمان در خشک‏کن جدید

۹۵

شکل ۴- ۱۷: نرخ از دست دادن رطوبت نسبت به زمان در خشک‏کن امانلو

۹۶

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.