فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه دارای ۸۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه :

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه

به منظور بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و رقم­های هیبرید زودرس و میان­رس بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین ذرت شیرین، آزمایشی در سال ۱۳۹۰ در منطقه دمچنار یاسوج اجرا گردید. آزمایش به صورت کرت­های خرد شده، در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل­ اصلی آزمایش شامل چهار سطح کود نیتروژن (صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار از منبع اوره) و عامل فرعی شامل دو رقم هیبرید (رقم زود رس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) بودند. نتایج نشان داد که برهمکنش نیتروژن و رقم­های هیبرید بر عملکرد بلال­تر اثر معنی­دار دارد. تیمار نیتروژن ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و رقم هیبرید میان رس بر عملکرد بلال تر معادل ۱۸۹۲ گرم در متر مربع تفاوت معنی­داری را با سایر تیمارها نشان می­داد. تیمار ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار بیشترین اثر مستقیم را بر عملکرد دانه کنسروی معادل ۲۷/۵۲۱ گرم در متر مربع داشته است و هیبرید میان­رس با عملکرد دانه کنسروی معادل ۵۷/۴۹۸ گرم در متر مربع عملکرد بیشتری را نسبت به رقم زودرس از خود نشان داد. اثر نیتروژن بر وزن هزار دانه معنی­دار گردید. بیشترین وزن هزار دانه معادل ۹۹/۱۴۱ گرم در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار به دست آمد. نتایج نشان داد که اثر نیتروژن و هیبرید هر کدام به تنهایی بر عملکرد علوفه­ی تر و عملکرد بیولوژیک معنی­دار گردید. بیشترین عملکرد علوفه­ی تر در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۸/۲۴۳۶ گرم در متر مربع و کمترین عملکرد علوفه­ی تر معادل ۴/۱۴۰۰ گرم در متر مربع در تیمار صفر کودی به دست آمد. هیبرید میان­رس نیز بیشترین عملکرد علوفه­ی تر را معادل ۲۲۲۵ گرم در متر مربع از خود نشان داد. بیشترین عملکرد بیولوژیک در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۱/۴۰۸۷ گرم در متر مربع به دست آمد. هیبرید میان­رس بیشترین عملکرد بیولوژیک معادل ۳۶۱۶ گرم بر متر مربع را نشان داد. نیتروژن و هیبرید هر کدام بر میزان پروتئین دانه اثر معنی­دار داشتند. بیشترین میزان پروتئین دانه در تیمار ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۱۸/۱۲ درصد به دست آمد و هیبرید میان­رس بیشترین میزان پروتئین دانه معادل ۳۲/۱۰ درصد را نشان داد. در کل به نظر می­رسد که استفاده از هیبرید میان­رس و به کاربردن ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار منجر به حصول حداکثر عملکرد می­شود.

کلمات کلیدی: عملکرد، ذرت شیرین، ذرت زودرس و میان­رس، نیتروژن

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه
فهرست مطالب

مقدمه ۱

فصل اول: مفاهیم و کلیات

۱-۱- فرضیه­های تحقیق:۵

۱-۲- هدف از اجرای این پژوهش ۵

فصل دوم: مروری بر پژوهش­های پیشین

۲-۱) معرفی و اهمیت ذرت شیرین ۷

۲-۱-۱- موارد مصرف ذرت شیرین ۸

۲-۲) اهمیت اقتصادی ذرت شیرین در ایران و جهان ۹

۲-۳) ویژگی‌های گیاه‌شناسی ذرت شیرین ۱۰

۲-۳-۱- ویژگی‌های اکوفیزیولوژیک ذرت شیرین ۱۰

۲-۴) زمان برداشت، حمل و نقل و نگهداری ذرت شیرین ۱۱

۲-۵) اثر کود شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاهان ۱۲

۲-۶) اهمیت مطالعه نیتروژن ۱۴

۲-۷) مخاطرات زیست محیطی نیتروژن ۱۵

۲-۸) کودهای نیتروژنی ۱۶

۲-۹) تأثیر کودهای نیتروژنی بر عملکرد ذرت ۱۷

۲-۹-۱- تأثیر نیتروژن بر وزن هزار دانه ۱۷

۲-۹-۲- تأثیر نیتروژن بر تعداد بلال در متر مربع ۱۸

۲-۹-۳- تأثیر نیتروژن بر تعداد دانه در بلال ۱۹

۲-۹-۴- تأثیر نیتروژن بر عملکرد دانه و بلال ۲۰

۲-۹-۵- تأثیر نیتروژن بر عملکرد علوفه و بیولوژیک ۲۲

۲-۹-۶- تأثیر نیتروژن بر شاخص برداشت، ارتفاع و قطر ساقه و طول و قطر بلال ۲۳

۲-۹-۷- تأثیر نیتروژن بر میزان پروتئین دانه ۲۴

۲-۱۰) هیبریدهای ذرت شیرین، عملکرد و اجزای عملکرد آن­ها۲۵

فصل سوم: مواد و روش­ها

۳-۱) موقعیت جغرافیایی محل اجرای طرح ۳۱

۳-۲) ویژگی­های خاک محل آزمایش ۳۱

۳-۳) عملیات کاشت تا برداشت ۳۲

۳-۳-۱- هیبرید مورد کاشت ۳۲

۳-۳-۲- آماده­سازی زمین و نحوه­ی کشت ۳۲

۳-۴) نحوه­ی اجرای آزمایش و صفات مورد اندازه­گیری ۳۳

۳-۴-۱- اعمال تیمارهای آزمایش ۳۳

۳-۴-۲- تاریخ و نحوه­ی نمونه­گیری ۳۳

۳-۴-۳- صفات اندازه­گیری شده در ذرت شیرین ۳۴

۳-۴-۴- اندازه‌گیری پروتئین دانه و علوفه‌ی گیاه۳۵

۳-۵) نرم­افزارهای مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل آماری ۳۶

۳-۶) نقشه‌ی طرح آزمایشی ۳۷

فصل چهارم: نتایج و بحث

۴-۱) عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین ۳۹

۴-۱-۱- عملکرد بلال تر و دانه­ی کنسروی ۳۹

۴-۱-۲- تعداد بلال در متر مربع ۴۲

۴-۱-۳- تعداد دانه در بلال (تعداد ردیف در بلال× تعداد دانه در ردیف)۴۳

۴-۱-۴- وزن هزار دانه ۴۴

۴-۱-۵- عملکرد علوفه­ی تر و خشک ۴۵

۴-۱-۶- عملکرد بیولوژیک ۵۰

۴-۱-۷- طول دوره رشد ۵۱

۴-۱-۸- طول بلال ۵۱

۴-۱-۹- قطر بلال ۵۲

۴-۱-۱۰- ارتفاع بوته ۵۳

۴-۱-۱۱- قطر ساقه ۵۵

۴-۱-۱۲- شاخص برداشت بلال­تر۵۶

۴-۱-۱۳- میزان پروتئین دانه ۵۷

۴-۳) خلاصه­ی نتایج و نتیجه­گیری ۶۰

۴-۴) پیشنهادات ۶۱

۴-۵) منابع مورد استفاده۶۲

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه
فهرست جداول

جدول ۳-۱- تغییرات درجه حرارت هوا (سانتیگراد) و رطوبت در طول فصل رشد گیاه (۱۳۹۰)۳۱

جدول ۳-۲- ویژگی­های فیزیکی و شیمیایی خاک محل آزمایش (عمق ۴۰-۰ سانتیمتری)۳۲

جدول ۴-۱ تجزیه­ی واریانس صفات مربوط به عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۳۹

جدول ۴-۲ مقایسه میانگین اثرات ساده­ی نیتروژن و هیبرید بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین ۴۰

جدول ۴-۳ تجزیه­ی واریانس صفات مربوط به عملکرد علوفه ‌و سایر اجزای عملکرد ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۴۸

جدول ۴-۴ مقایسه میانگین اثرات ساده­ی نیتروژن و هیبرید، بر صفات عملکرد علوفه و سایر اجزای عملکرد ذرت شیرین ۴۹

جدول ۴-۵ تجزیه­ی واریانس صفات مورفولوژیک و میزان پروتئین ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۵۴

جدول ۴-۶ مقایسه میانگین اثرات ساده­ی نیتروژن و هیبرید، بر صفات مورفولوژیک و میزان پروتئین ذرت شیرین ۵۵

جدول۴-۷ همبستگی بین عملکرد بلال و دانه­ی کنسروی با اجزای عملکرد و شاخص برداشت ذرت شیرین۵۹

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه
فهرست نمودارها

نمودار ۴-۱ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر عملکرد بلال­تر ذرت شیرین ۴۲

نمودار ۴-۲ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر قطر بلال ذرت شیرین ۵۳

نمودار ۴-۳ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر ارتفاع بوته ذرت شیرین ۵۴

نمودار ۴-۴ برهمکنش نیتروژن و تراکم بر قطر ساقه ذرت شیرین ۵۶

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.