فایل کامل پژوهش درباره روغن سبوس برنج با بررسی شیوه‌های استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیه‌ای


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش درباره روغن سبوس برنج با بررسی شیوه‌های استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیه‌ای دارای ۳۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش درباره روغن سبوس برنج با بررسی شیوه‌های استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش درباره روغن سبوس برنج با بررسی شیوه‌های استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیه‌ای۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش درباره روغن سبوس برنج با بررسی شیوه‌های استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش درباره روغن سبوس برنج با بررسی شیوه‌های استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیه‌ای :

فایل کامل پژوهش درباره روغن سبوس برنج با بررسی شیوه‌های استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیه‌ای

تاریخچه برنج

برنج از محصولات زراعی قدیمی است.

قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر۷۰۰۰سال می باشد.

مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد

کشت برنج در ایران به حدود ۴۰۰سال قبل از میلاد برمی گردد

درمناطق بابل وشوش کشت می شده.

مشخصات گیاه شناسی برنج

گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی ۱۵ تا ۲۰ سانتی متری خاک پراکنده می باشند. ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین ۱۰تا ۲۰ عدد وجود دارد. معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند. بیشترین محصول بین۳۰ درجه عرض جغرافیایی جنوبی و۴۵ درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید. بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند .

ساختمان برنج

.۱پوسته

.۲پریکارپ

.۳پوشش دانه

.۴لایه آلرون : غنی از پروتئین می باشد. سبوس

.۵آندوسپرم : سرشار از نشاسته است.

.۶اسکاتلوم .

۷جوانه : در انتهای دانه قرار دارد وغنی از چربی،ویتامین و املاح است.

ترکیب شیمیایی سبوس برنج

FAO در سال ۱۹۸۲گزارش کرد،کل سبوس تولیدی در جهان به ۲۹مگاتن رسیده که مقدار سبوس در ارقام گوناگون ۱۰-۵% می باشد. ۱% آن در تجارت بین المللی مورد معامله قرارگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.