فایل کامل مطالعه علمی روغنهای سرخکردنی با بررسی ترکیبات شیمیایی، پایداری حرارتی و اثرات تغذیهای
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل مطالعه علمی روغنهای سرخکردنی با بررسی ترکیبات شیمیایی، پایداری حرارتی و اثرات تغذیهای دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه علمی روغنهای سرخکردنی با بررسی ترکیبات شیمیایی، پایداری حرارتی و اثرات تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه علمی روغنهای سرخکردنی با بررسی ترکیبات شیمیایی، پایداری حرارتی و اثرات تغذیهای۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه علمی روغنهای سرخکردنی با بررسی ترکیبات شیمیایی، پایداری حرارتی و اثرات تغذیهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل مطالعه علمی روغنهای سرخکردنی با بررسی ترکیبات شیمیایی، پایداری حرارتی و اثرات تغذیهای :
فایل کامل مطالعه علمی روغنهای سرخکردنی با بررسی ترکیبات شیمیایی، پایداری حرارتی و اثرات تغذیهای
تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
¨کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨
روغن
هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
انواع روغن سرخ کردنی
¨روغن RBD
روغن سالاد
چربی حیوانی
شورتنینگ های مایع
شورتنینگ های همه منظوره
¨روغن های گیاهی
انواع سرخ کن ها
سرخ کن های غیر پیوسته
سرخ کن های پیوسته
Par-frying
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 