فایل کامل تحلیل بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه آجری بادام و پوسیدگی قهوهای با بررسی عوامل بیماریزا و راهکارهای مقابله
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل تحلیل بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه آجری بادام و پوسیدگی قهوهای با بررسی عوامل بیماریزا و راهکارهای مقابله دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه آجری بادام و پوسیدگی قهوهای با بررسی عوامل بیماریزا و راهکارهای مقابله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه آجری بادام و پوسیدگی قهوهای با بررسی عوامل بیماریزا و راهکارهای مقابله۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه آجری بادام و پوسیدگی قهوهای با بررسی عوامل بیماریزا و راهکارهای مقابله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل تحلیل بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه آجری بادام و پوسیدگی قهوهای با بررسی عوامل بیماریزا و راهکارهای مقابله :
فایل کامل تحلیل بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه آجری بادام و پوسیدگی قهوهای با بررسی عوامل بیماریزا و راهکارهای مقابله
بیماری بلاست برنج
syn . pyricularia oryzae Cav.
شاخه ASCOMYCOTA
رده Pyrenomycetes
خانواده Magonaporthaceae
علائم :
در این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها به علت افزایش اندام های زایشی زیاد است انجام میگیرد
عامل بیماری:
عامل بیماری بلاست برنج قارچی به نام Pyricularia oryzaeکه از رده قارچهای ناقص Deuteromycetesمیباشد
اسپورP.oryzae را از محیط کشت مصنوعی به دست می آورند همراه با قطعات آب در قاعده برگ های انتهای قبل از اینکه از غلاف خارج شوند الودگی شدید را به وجود می اورد علت این بیماری به وجود آمدن سازش نژادهای مختلف قارچ عامل بیماری با شرایط اقلیمی متفاوت است گسترش این بیماری به عوامل جوی حرارت رطوبت زیاد باد و کاربرد نامناسب کودهای شیمیایی به خصوص کودهای ازت دارمیباشد و با وجود شرایط مساعد از راه روزنه یا به طریق مکانیکی وارد سلول های اپیدرم می شوند
مشخصات قارچ عامل بیماری:
میسلیوم این قارچ داخلی بوده و کنیدیوفورها به صورت منفرد یا دسته ای ساده می باشند که در محل دیواره عرضی وتورم شده هر کنیدیوفور در مرحله اول یک کنیدی می سازد و زمانی که کنیدی ـزازد شد رشدش متوقف نشده و از کنار محل اتصال کنیدی به نمو خود ارامه می دهد و در فاصله ای دومین کنیدی خود را تولید میکند معمولا کنیدی ها از سلول انتهایی یا قاعده که کمی گرد است جوانخ میزنند و به ندرت از سلول های بالایی یا میانی عمل جوانه زدزن صورت میگیرد.
مبارزه:
(۱تاریخ کاشت : برنج هایی که زودتر کاشته میشوند کمتر از برنج هایی که دیرتر کاشته میشوند مبتلا میشوند
(۲اگر عمق نشا در دسته های اصلی کم ولی فاصله بوته ها از یکدیگر زیاد باشد خسارت کمتر است
(۳رعایت میزان مصرف کود: باید استفاده از کودهای ازته را به حداقل برسانیم و تعداد دفعات کود پاشی معین باشد
(۴از بین بردن بقایای گیاهی که از کشت گذشته بر جا ماندند
(۵ضدعوفونی بذور برنج با برخی از ترکیبات دی تیو کارباماتها
۶. سمپاشی با قارچ کشهای تری سیکلازل هینوزان بنومیل و توپسن ام روی بیماری تاثیر داشته با رعایت اصول زمان مصرف
۷. کاشت ارقام مقاوم با توجه به نژاد شایع عامل بیماری ضروروی است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 