فایل کامل پژوهش جامع درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن با تمرکز بر اثر تغییرات PH و حضور نمک
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش جامع درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن با تمرکز بر اثر تغییرات PH و حضور نمک دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن با تمرکز بر اثر تغییرات PH و حضور نمک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن با تمرکز بر اثر تغییرات PH و حضور نمک۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن با تمرکز بر اثر تغییرات PH و حضور نمک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن با تمرکز بر اثر تغییرات PH و حضور نمک :
فایل کامل پژوهش جامع درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن با تمرکز بر اثر تغییرات PH و حضور نمک
صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن :
اثر phونمک
صمغ ها
صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.
صمغ های ترشحی
صمغ های جلبکی
صمغ های دانه ای
صمغ های میکروبی
مشتقات نشاسته و سلولز
تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.
مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.
ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند
پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 