فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی :

فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی

آئین کار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی

۱ ـ هدف و دامنه کاربرد

در این آئین کار استاندارد و ضوابط کلی مربوط به ساختمان , تاسیسات , تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانه‏های ثابت که بمنظور نگهداری مواد غذائی و کشاورزی ساخته می‏شوند بیان می‏گردد .

۲ ـ تعریف‏ها و اصطلاح ها

۲-۱- تعریف بارها

۲-۱-۱- بار برودتی ـ باریست که در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد می‏شود .

۲-۱-۲- بار ناشی از کالا ـ باریست که باید در واحد زمان از کالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد .

۲-۱-۳- بار سرویس ـ باریست که بواسط ورود هوا و روشنایی و غیره به دستگاههای تبرید تحمیل می‏شود .

۳ ـ طبقه بندی انواع سردخانه‏ها

سردخانه‏ها بر دو نوع می‏باشد :

۳-۱- سردخانه متحرک

۳-۲- سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعه‏ایست از ساختمان و تاسیسات مناسب که بتواند مصنوعأ شرایط خاصی نگهداری کالای مورد نظر ( مواد خوراکی و فاسد شدنی ) رااز نظر رطوبت نسبی و درجه حرارت و در صورت لزوم‏شرایط اختصاصی مربوط تامین نماید و درجه حرارت و در صورت لزوم شرایط اختصاصی مربوط تامین نماید .

۳-۲-۱- سردخانه تولیدی ـ در نقاط تولید مواد غذایی و محصولات کشاورزی برای جنس یا اجناس بخصوصی طرح وساخته میشود .

۳-۲-۲- سردخانه ذخیره‏ای – نزدیک به محلهای مصرف ویاتولید ساخته میشود تنوع کالا درآن معمولا ” زیاد نیست کالای مورد نظر را میتوان در آن نزدیک به حداکثر زمان نگهداری توصیه شده در استانداردهای مربوط ذخیره نمود دفعات ورود وخروج سالیانه کالا درسردخانه کم میباشد .

۳-۲-۳- سردخانه توزیعی – در مراکز مصرف ویا نزدیک به آن قرار دارد . دفعات ورود وخروج وتنوع کالا در آن زیاد است .

۳-۲-۴- سردخانه ترانزیتی – در نقاط گمرکی ونقاطی که وسیله حمل و نقل تغییر میباید ساخته میشود . ورود وخروج کالا در آن معمولا ” در محصولات بزرگ صورت میگیرد . مدت نگهداری کالا در آن معمولا ” کوتاه است .

۳-۲-۵- سردخانه‏های اختصاصی – این سردخانه‏ها معمولا ” در جوار هتلها , رستورانها , سوپر مارکتها , بیمارستانها وسایر مراکز کم مصرف ساخته میشود . ظرفیت این نوع سردخانه خاص نگهداری در این نوع سردخانه‏ها مشمول مقررات این استاندارد نمیباشد . لکن ملزم به رعایت مقررات خاص مراجع قانونی کشور در مورد حفظ بهداشت ونگهداری مواد غذایی میباشد .

فایل ورد کامل مطالعه آیین‌نامه‌های کار ساختمانی با بررسی الزامات قانونی، اصول ایمنی و استانداردهای مهندسی
فهرست مطالب:

آئین کار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی

هدف و دامنه کاربرد

تعریف‏ها و اصطلاح ها

طبقه بندی انواع سردخانه‏ها

ساختمان سردخانه

تاسیسات و تجهیزات

ایمنی و پیشگیری از حریق

ایمنی

بهداشت و نگهداری

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.