فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی دارای ۱۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی :
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشمانداز اقتصادی
فهرست مطالب:
|
پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی |
۱ |
|
بخش اول : کلیات و شناخت طرح |
|
|
تاریخچه |
۹ |
|
ارزش غذایی محصولات |
۱۰ |
|
تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس |
۱۱ |
|
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس |
۱۲ |
|
فرمولاسیون سوسیس و کالباس |
۱۴ |
|
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس |
۱۵ |
|
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی |
|
|
مطالعه بازار |
۱۷ |
|
میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات |
۱۸ |
|
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده |
۲۰ |
|
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا |
۲۱ |
|
بازاریابی |
۲۶ |
|
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار |
۲۷ |
|
فروشندگان فرآورده های گوشتی |
۲۸ |
|
طرح محصول |
۳۰ |
|
بسته بندی |
۳۱ |
|
قیمت گذاری |
۳۲ |
|
توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش |
۳۳ |
|
یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح |
۳۴ |
|
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی |
|
|
ظرفیت و برنامه تولیدی |
۳۷ |
|
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور |
۳۸ |
|
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی |
۴۰ |
|
مشخصه عملکرد واحد |
۴۱ |
|
تعیین ظرفیت و برنامه تولید |
۴۲ |
|
مواد اولیه و افزودنی |
۴۳ |
|
مواد اولیه بسته بندی |
۴۵ |
|
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش |
۴۵ |
|
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی |
|
|
تشریح فرآیند منتخب |
۴۷ |
|
فرمولاسیون |
۴۹ |
|
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه ) |
۴۹ |
|
پر کردن |
۵۰ |
|
دود دادن |
۵۱ |
|
پختن |
۵۲ |
|
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب |
۵۳ |
|
کنترل کیفیت فرآیند منتخب |
۵۵ |
|
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت |
۵۸ |
|
تاسیسات عمومی مورد نیاز |
۶۰ |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
۶۰ |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
۶۰ |
|
تاسیسات برق |
۶۱ |
|
مصرف برق تاسیسات |
۶۲ |
|
برق مورد نیاز کل واحد |
۶۳ |
|
تاسیسات آب |
۶۴ |
|
برآورد آب روزانه واحد |
۶۵ |
|
تاسیسات سوخت رسانی |
۶۵ |
|
تاسیسات بخار |
۶۶ |
|
تاسیسات هوای فشرده |
۶۶ |
|
تجهیزات رفع آلودگی |
۶۶ |
|
سایر تاسیسات عمومی |
۶۶ |
|
تاسیسات سردخانه |
۶۷ |
|
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها |
۶۸ |
|
تجهیزات اطفاء حریق |
۶۸ |
|
باسکول |
۶۸ |
|
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی |
۶۹ |
|
محاسبه میزان مواد اولیه |
۷۰ |
|
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی |
۷۰ |
|
میزان مواد اولیه کالباس لیونر |
۷۱ |
|
میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا |
۷۲ |
|
میزان مواد اولیه ژامبون گوشت |
۷۳ |
|
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی |
|
|
میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک |
۷۴ |
|
نیروی انسانی مورد نیاز |
۷۵ |
|
مدیریت |
۷۵ |
|
تعداد کارگران خط تولید |
۷۶ |
|
کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات |
۷۶ |
|
کارکنان اداری و خدمات |
۷۷ |
|
محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین |
۷۸ |
|
مساحت سالن تولید |
۷۸ |
|
مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه |
۸۰ |
|
مساحت تاسیسات جانبی |
۸۱ |
|
مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی |
۸۲ |
|
مساحت زمین و محوطه سازی |
۸۲ |
|
اثرهای طرح بر محیط زیست |
۸۳ |
|
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
|
برنامه تولید ۵ سال آینده |
۸۴ |
|
سرمایه گذاری مورد نیاز طرح |
۸۵ |
|
سرمایه گذاری ثابت طرح |
۸۵ |
|
مشخصات زمین |
۸۵ |
|
ساختمان سازی |
۸۶ |
|
ماشین آلات مورد نیاز طرح |
۸۷ |
|
تاسیسات آب مورد نیاز |
۸۸ |
|
تاسیسات برق مورد نیاز |
۸۹ |
|
تاسیسات سرد خانه |
۸۹ |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
۹۰ |
|
تاسیسات سرمایش و گرمایش |
۹۰ |
|
سایر تجهیزات |
۹۱ |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
۹۱ |
|
وسائل اداری |
۹۲ |
|
هزینه های قبل از بهره برداری |
۹۳ |
|
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
|
جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح |
۹۴ |
|
سرمایه در گردش مورد نیاز |
۹۵ |
|
هزینه های تولیدی |
۹۵ |
|
هزینه های مواد اولیه |
۹۶ |
|
حقوق و دستمزد |
۹۷ |
|
میزان انرژی مصرفی سالیانه |
۹۸ |
|
هزینه استهلاک |
۹۹ |
|
هزینه تعمیرات و نگهداری |
۱۰۰ |
|
هزینه های عملیاتی |
۱۰۱ |
|
هزینههای ثابت |
۱۰۲ |
|
هزینه های متغیر |
۱۰۳ |
|
قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه |
۱۰۴ |
|
قیمت تمام شده سوسیس آلمانی |
۱۰۴ |
|
کل هزینه سوسیس آلمانی |
۱۰۶ |
|
قیمت تمام شده کالباس لیونر |
۱۰۷ |
|
کل هزینه کالباس لیونر |
۱۰۹ |
|
قیمت تمام شده کالباس مارتادلا |
۱۱۰ |
|
هزینه متغییر کالباس مارتادلا |
۱۱۱ |
|
کل کالباس مارتادلا |
۱۱۲ |
|
قیمت تمام شده ژامبون گوشت |
۱۱۳ |
|
هزینه کل ژامبون گوشت |
۱۱۵ |
|
قیمت تمام شده کالباس خشک |
۱۱۶ |
|
هزینه کل کالباس خشک |
۱۱۸ |
|
قیمت تمام شده سوسیس بلغاری |
۱۱۹ |
|
هزینه کل سوسیس بلغاری |
۱۲۱ |
|
سود سالانه |
۱۲۲ |
|
محاسبه ارزش افزوده |
۱۲۳ |
|
محاسبه شاخص های اقتصادی |
۱۲۴ |
|
محاسبات نقطه سربه سر |
۱۲۵ |
|
عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن |
۱۲۶ |
|
نقشه و پلان کارخانه |
۱۳۲ |
|
منابع |
۱۳۳ |
بخش اول : کلیات و شناخت طرح
تاریخچه:
سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال ۱۹۲۸ میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال ۱۳۱۰ تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال ۱۳۱۷ اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال ۱۳۳۸ واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود .
امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود ۱۶۰ واحد تولیدی می باشد تهیه می شود .
فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی
محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند .
گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند . گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت بالاست . بعلاوه در گوشت ویتامین های ب کمپلکس و املاح بویژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد . محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی هستند در تغذیه و تنوع غذایی مردم نقش قابل ملاحظه و عمده ای دارند .
همان طور که در بالا ذکر گردید این محصولات از نظر تغذیه بدلیل ترکیب کمتر اسیدهای آمینه آنها از گوشت خالص ارزش غذایی بالاتری دارند .
جدول ۱-۱ نشان می دهد که سوسیس و کالباس فقط با ۳۰% گوشت دارای ارزش پروتئینی ۸۵ و حتی کالباس لیونر با ۶۴ درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی ۱۰۳ می باشد . در حالی که اندیس شیمیایی و ارزش پروتئینی گوشت قرمز فقط ۷۷ می باشد . این نشان دهنده نقش مهم صنایع گوشت در رفع کمبود پروتئین در تغذیه مردم است ……………..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 