فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی دارای ۱۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی :

فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی

فایل ورد کامل طرح کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس با بررسی فرآیندهای تولید، بازاریابی و چشم‌انداز اقتصادی
فهرست مطالب:

پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی

۱

بخش اول : کلیات و شناخت طرح

تاریخچه

۹

ارزش غذایی محصولات

۱۰

تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس

۱۱

طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس

۱۲

فرمولاسیون سوسیس و کالباس

۱۴

استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس

۱۵

بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی

مطالعه بازار

۱۷

میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات

۱۸

مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده

۲۰

تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا

۲۱

بازاریابی

۲۶

تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار

۲۷

فروشندگان فرآورده های گوشتی

۲۸

طرح محصول

۳۰

بسته بندی

۳۱

قیمت گذاری

۳۲

توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش

۳۳

یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح

۳۴

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

ظرفیت و برنامه تولیدی

۳۷

جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور

۳۸

تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی

۴۰

مشخصه عملکرد واحد

۴۱

تعیین ظرفیت و برنامه تولید

۴۲

مواد اولیه و افزودنی

۴۳

مواد اولیه بسته بندی

۴۵

روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش

۴۵

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

تشریح فرآیند منتخب

۴۷

فرمولاسیون

۴۹

کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه )

۴۹

پر کردن

۵۰

دود دادن

۵۱

پختن

۵۲

لیست ماشین آلات فرآیند منتخب

۵۳

کنترل کیفیت فرآیند منتخب

۵۵

تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت

۵۸

تاسیسات عمومی مورد نیاز

۶۰

آزمایشگاه و تعمیرگاه

۶۰

وسائل نقلیه مورد نیاز

۶۰

تاسیسات برق

۶۱

مصرف برق تاسیسات

۶۲

برق مورد نیاز کل واحد

۶۳

تاسیسات آب

۶۴

برآورد آب روزانه واحد

۶۵

تاسیسات سوخت رسانی

۶۵

تاسیسات بخار

۶۶

تاسیسات هوای فشرده

۶۶

تجهیزات رفع آلودگی

۶۶

سایر تاسیسات عمومی

۶۶

تاسیسات سردخانه

۶۷

تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها

۶۸

تجهیزات اطفاء حریق

۶۸

باسکول

۶۸

جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی

۶۹

محاسبه میزان مواد اولیه

۷۰

میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی

۷۰

میزان مواد اولیه کالباس لیونر

۷۱

میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا

۷۲

میزان مواد اولیه ژامبون گوشت

۷۳

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک

۷۴

نیروی انسانی مورد نیاز

۷۵

مدیریت

۷۵

تعداد کارگران خط تولید

۷۶

کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات

۷۶

کارکنان اداری و خدمات

۷۷

محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین

۷۸

مساحت سالن تولید

۷۸

مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه

۸۰

مساحت تاسیسات جانبی

۸۱

مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی

۸۲

مساحت زمین و محوطه سازی

۸۲

اثرهای طرح بر محیط زیست

۸۳

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

برنامه تولید ۵ سال آینده

۸۴

سرمایه گذاری مورد نیاز طرح

۸۵

سرمایه گذاری ثابت طرح

۸۵

مشخصات زمین

۸۵

ساختمان سازی

۸۶

ماشین آلات مورد نیاز طرح

۸۷

تاسیسات آب مورد نیاز

۸۸

تاسیسات برق مورد نیاز

۸۹

تاسیسات سرد خانه

۸۹

آزمایشگاه و تعمیرگاه

۹۰

تاسیسات سرمایش و گرمایش

۹۰

سایر تجهیزات

۹۱

وسائل نقلیه مورد نیاز

۹۱

وسائل اداری

۹۲

هزینه های قبل از بهره برداری

۹۳

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح

۹۴

سرمایه در گردش مورد نیاز

۹۵

هزینه های تولیدی

۹۵

هزینه های مواد اولیه

۹۶

حقوق و دستمزد

۹۷

میزان انرژی مصرفی سالیانه

۹۸

هزینه استهلاک

۹۹

هزینه تعمیرات و نگهداری

۱۰۰

هزینه های عملیاتی

۱۰۱

هزینه‌های ثابت

۱۰۲

هزینه های متغیر

۱۰۳

قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه

۱۰۴

قیمت تمام شده سوسیس آلمانی

۱۰۴

کل هزینه سوسیس آلمانی

۱۰۶

قیمت تمام شده کالباس لیونر

۱۰۷

کل هزینه کالباس لیونر

۱۰۹

قیمت تمام شده کالباس مارتادلا

۱۱۰

هزینه متغییر کالباس مارتادلا

۱۱۱

کل کالباس مارتادلا

۱۱۲

قیمت تمام شده ژامبون گوشت

۱۱۳

هزینه کل ژامبون گوشت

۱۱۵

قیمت تمام شده کالباس خشک

۱۱۶

هزینه کل کالباس خشک

۱۱۸

قیمت تمام شده سوسیس بلغاری

۱۱۹

هزینه کل سوسیس بلغاری

۱۲۱

سود سالانه

۱۲۲

محاسبه ارزش افزوده

۱۲۳

محاسبه شاخص های اقتصادی

۱۲۴

محاسبات نقطه سربه سر

۱۲۵

عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن

۱۲۶

نقشه و پلان کارخانه

۱۳۲

منابع

۱۳۳

بخش اول : کلیات و شناخت طرح

تاریخچه:

سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال ۱۹۲۸ میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال ۱۳۱۰ تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال ۱۳۱۷ اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال ۱۳۳۸ واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود .

امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود ۱۶۰ واحد تولیدی می باشد تهیه می شود .

فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی

محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند .

گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند . گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت بالاست . بعلاوه در گوشت ویتامین های ب کمپلکس و املاح بویژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد . محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی هستند در تغذیه و تنوع غذایی مردم نقش قابل ملاحظه و عمده ای دارند .

همان طور که در بالا ذکر گردید این محصولات از نظر تغذیه بدلیل ترکیب کمتر اسیدهای آمینه آنها از گوشت خالص ارزش غذایی بالاتری دارند .

جدول ۱-۱ نشان می دهد که سوسیس و کالباس فقط با ۳۰% گوشت دارای ارزش پروتئینی ۸۵ و حتی کالباس لیونر با ۶۴ درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی ۱۰۳ می باشد . در حالی که اندیس شیمیایی و ارزش پروتئینی گوشت قرمز فقط ۷۷ می باشد . این نشان دهنده نقش مهم صنایع گوشت در رفع کمبود پروتئین در تغذیه مردم است ……………..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.