فایل کامل تغذیه و بهداشت مواد غذایی با بررسی اصول علمی، استانداردهای ایمنی و راهکارهای ارتقای سلامت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل تغذیه و بهداشت مواد غذایی با بررسی اصول علمی، استانداردهای ایمنی و راهکارهای ارتقای سلامت دارای ۵۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل تغذیه و بهداشت مواد غذایی با بررسی اصول علمی، استانداردهای ایمنی و راهکارهای ارتقای سلامت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل تغذیه و بهداشت مواد غذایی با بررسی اصول علمی، استانداردهای ایمنی و راهکارهای ارتقای سلامت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تغذیه و بهداشت مواد غذایی با بررسی اصول علمی، استانداردهای ایمنی و راهکارهای ارتقای سلامت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل تغذیه و بهداشت مواد غذایی با بررسی اصول علمی، استانداردهای ایمنی و راهکارهای ارتقای سلامت :

پاورپوینت تغذیه وبهداشت مواد غذایی

تغذیه وبهداشت مواد غذایی

به طور کلی تغذیه علمی است که درباره تغییرو تبدیل غذا دربدن وشرکت مواد

مغذی دربافت ها،فعل وانفعالات بیولوژیکی بدن ودفع آن بحث می کند

تعریف تغذیه:

عملی که در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام کارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد

غذا:

تمام موجودات زنده برای آنکه به زندگی خود ادامه دهند،به غذا نیاز دارند

o
این نیازها عبارتند از:

انرژی لازم برای ادامه کار دستگاههای مختلف وسایر فعالیتهای بدن

تامین مواد اولیه برای رشدونمو

ترمیم وجانشین سلول ها وبافتهای مختلف بدن که دراثر فرسودگی از بین می روند

غذا به ماده جامد یا مایعی گفته می شود که بعداز خورده شدن و هضم شدن حرارت وانرژی تولید می کند وموجب ترمیم بافت ها،رشدونمو و تنظیم اعمال حیاتی می شود

مواد تشکیل دهنده غذا

پروتئین ها

چربی ها

کربوهیدراتها

ویتامین ها

مواد معدنی

آب

پروتئین ها به سه دسته تقسیم می شوند

پروتئین های کامل

پروتئین های نیمه کامل

پروتئین های ناقص

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.