فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول :
دانلود فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول
چکیده:
استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری درسردخانه
(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال ۱۳۵۶ تهیه شد.
این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط
برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین
جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ ۱۹/۰۹/۸۱تصویب شد.ا
ینک این استانداردبه استنادبندیک ماده ۳قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه
استانداردوفایلات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه ۱۳۷۱
به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.
برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی
درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم
تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی که برای اصلاح وتکمیل این استانداردارائه شود
درتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین برای مراجعه به
استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازآخرین تجدیدنظرآنهااستفاده کرد.
فایل ورد کامل استانداردهای نگهداری زردآلو در سردخانه با بررسی شرایط دما، رطوبت و کیفیت محصول
فهرست :
پیش گفتار
مقدمه
۱- هدف ودامنه کاربرد
۲- مراجع الزامی
۳- اصطلاحات وتعاریف
۴- شرایط برداشت محصول
۵- سردکردن پس ازبرداشت
۶- ترابری
۷- سورت وبسته بندی میوه زردآلو
۸- نگهداری درسردخانه
۹- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه
۱۰- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 